Bildirim
2004 meriva NJOY
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hız sabitleyici takılabilir diye biliyorum..
60bin bakımı yaptırcaksan serviste yaptır, sanayide yaptırmayı düşünüyosan gerek yok, bozulunca yaptırırsın..
60bin bakımı denilen şey tavsiye edilendir, ama senin aracına idare etcek durumdadır..
düzgün bi şekilde yürüsün diyosan bakıma sokman mantıklı...
ayrıca 60bin'de triger kayışı değişmelidir, sakın da "daha erken" diyenlere kanma, şimdi değştirmeyip 200ytl cimrilik yaparsan da o kayış koparsa daha sonra sana 1500tl civarında bi masrafa neden olur!.. -
quote:
Orjinalden alıntı: fircam
hız sabitleyici takılabilir diye biliyorum..
60bin bakımı yaptırcaksan serviste yaptır, sanayide yaptırmayı düşünüyosan gerek yok, bozulunca yaptırırsın..
60bin bakımı denilen şey tavsiye edilendir, ama senin aracına idare etcek durumdadır..
düzgün bi şekilde yürüsün diyosan bakıma sokman mantıklı...
ayrıca 60bin'de triger kayışı değişmelidir, sakın da "daha erken" diyenlere kanma, şimdi değştirmeyip 200ytl cimrilik yaparsan da o kayış koparsa daha sonra sana 1500tl civarında bi masrafa neden olur!..
servisden fiyat almak için gittiğimde serisdeki yetkililer 900 ytl civarı birşey tutar dediler sizce normal mi pahalı mı? -
bahsettiğin fiyat 60bin bakımı ise normal sayılır, önceki bakımlardan farklı olarak triger kayışı değişcek, eğer değişmediyse balataların, çok yıprandıysa ki sanmıyorum disklerin vs... -
hocam çok tşk ederim. ben merivayı yeni aldım arabam triptonik vites abs eps çift sunroof klima cd çalar rengide safir siyahı değişeni boyası yok 21000 e aldım km 57150 de sizce fiyat nasıl? -
ÖNCE HAYIRLI OLSUN. GÜZEL BİR ARABA. FİYATI DA GAYET İYİ GİBİ GELDİ BANA -
Arkadaşım ben daha yeni 60.000km bakımı yaptırdım... Triger kayışı değişti. Yağ, yağ filtresi, polen filtresi vs. hatırladıklarım.... Bana 370 ytl gibi mükemmel bir fiyata maloldu, hem de serviste. Şu an yedek parça ve işçilikte %25 indirim var. Fırsatı kaçırma derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X