Şimdi Ara

2007 dci Megane expression İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nihayet bir araç alabildim,normalde fransız arabalarına karşıydım,ama malum 7-8 ay sonra satacağımdan dolayı piyasası en canlı olan araç megane 2 hb aldım.Şimdi gel gelelim aracı detaylı incelemeye,

aracı alırken gerekli testlere sokuldu motor açısından dizel 113 bin km deydi araç ve 24,500 aldım.Aracın beygir gücü ölçüldüğünde %80 performans ölçüldü.Buda dizel araç için tatmin edici oldu.
    Aracı kullanmaya başlarken aracın atik olduğunu söyleyebilirim.Hızlanmaları gayet olumlu ve iyiydi.Araç düşük hızlarda direksiyonu kaymak gibi kayıyor oldukça hassas ve başarılı hızlandıkça direksiyonuda sertleşmeye başlıyor güven verici bir özellikti bu.Araç keskin virajlarda yolu iyi kavrıyor ancak önden kayma eğilimi var.izolasyon konusunda da bence olumlu içeriye sadece motor sesi geliyor ama bu aşırı bir şekilde değil.Lastik sesi yalıtımı oldukça başarılı.Hafif çukurları emmesi çok iyiydi.Ama normal kötü yollarda aracın göğüs kısmından tıkırtı ve sesler geliyor buda megane aracının kusuruymuş.
    Aracın yakıt tüketimi istanbulda dur kalk şartlarında 6 litre olarak,şehir dışı şartlarında 4-4,5 litreyi görmek mümkün.Aracın konforu koltukları oldukça iyi.Ama iç malzeme kalitesi bir o kadar kötü çünkü aracın göğüs kısmından herhangi bir yere dokunun gıcırtı sesini net duyabilirsiniz.Araçta bir hayli özellik var,far sensörü,yağmur ve park sensörü hız sabitleyici torpido soğutma gibi.Araç bu donanımlarla sürücülerin işini bir hayli kolaylaştırıyor.Hele uzun yol kullanımında oldukça avantaj sağlayacaktır.Ses sistemi malesef kötü ben beğenmedim.Focustaki gibi sony kullanılsaydı harika olabilirdi.
    İç mekan genişliği yeterli ferah.Yedek parça olarak diğer sınıf araçlarla aynı nerdeyse.Şimdiye kadar bunları test etme imkanım oldu.Normalde fransız araçlarında hep elektronik arızalar baş gösterir aracı yeni aldığımdan dolayı bakalım herhangi bir sorun çıkarsa onuda buradan bildiririm.
    Fransız araçlarına karşı olan ben şuanlık bu ön yargının yersiz olduğunu söyleyebilirim megane 2 açısından ama bunun için erken tabi bekleyip görmek lazım

• hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.

megane 2 hb için piyasası en canlı araç demişsiniz ama bu sedan için geçerli megan 2 hb tutulmuyor bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.

megane 2 hb için piyasası en canlı araç demişsiniz ama bu sedan için geçerli megan 2 hb tutulmuyor bilginiz olsun.

Hakli olabilirsiniz dogrudur ama megan 2 hb piyasasi olan bir aractir.orta yaş üstü kesimin tercih etmeyeceği ama orta yaş ve altı kesimin alip kullandığı bir aractir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aldım 2007 sedan expression 1.5 dCi güzel araç kasasına göre yakıtı çok iyi, bagajı geniş içide ferah malzeme kalitesine çok takılmamak gerek zaten çok pahalı yada lüks bir araç değil türkiye için aileler için bence biçilmiş kaftan. Parasına göre ideal bir araba.
  • megane 2 de arkadaşlar hb. ıse araç ıthaldır sewdanında olan bazı kronık sorunlarından arınmıştır.arkadaslar
  • Benim aşık olduğum bir araçtır kendisi satarken çok duygulanmıştım. o arkası varya bagajının o garip şekli o kadar hoşuma gidiyoki.
    Hayırlı olsun fiyatına göre en iyi aracı almışsınız.

• Bir iki tane de resim koysaydiniz daha ilgi çekici bir konu olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Corolla 2005 hb incelemesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.