Şimdi Ara

2004 model focus ghia

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz önce bir tanıdık bu arabayı bana bulduğunu söyledi. ben fiyatını dahi sormadım şimdilik çünkü araba hakkında hiçbirşey bilmiyorum. 70 bin km deymiş
    bilen arkadaşlarım arabanın artı ve eksi yönlerini , yakıt durumunu, sağlamlık ve güvenliğini donanımını vs yazarlarsa çok sevinirim.

birde sizce en fazla ne kadar vermeliyim(arabanın temiz olduğunu varsayarak)
    şimdidn teşekkürler lütfen yazın.

• araba süperr yol tuttuş konfor kalite performans herşey 10 numara biraz önce 2. el focuslara bakıodum 21 den aşağı ghia 2004 veren yok ama bunlar int fiyatı
  • arabanın yıpranmışlığına temizliğine orjinalliğine göre değişir.
    temiz orjinal 30000-40000 km yapmış 1.6 ghia ya 21,5-22ooo ytl verilir.
  • peki arkadaşlar yakıtı ne durumda. 100 km de şehir içi ne yakar? birde eğer yakıtı çok fazlaysa ve tüp attırmak zorunda isem bu durumda bagajı çokmu küçük kalır
  • araba hb mi sedan mı ne
    quote:

Orjinalden alıntı: mustim75

peki arkadaşlar yakıtı ne durumda. 100 km de şehir içi ne yakar? birde eğer yakıtı çok fazlaysa ve tüp attırmak zorunda isem bu durumda bagajı çokmu küçük kalır

hb de istepneye sedanda zaten ambar gibi bagaj war hb ye bakarak
    km de 180-200lira yakıo benim ki 99 model tabi gaza abanma durumu war narin kullanırsan az yaka bilir
  • arkadaşım 180 bin lira yakıyor demişsin. tüptemi benzindemi 180 bin yakıyor. eğer tüpte 180 bin lira yakıyorsa kessinlikle ayar bozukluğu var demektir. 120-130 bin yakan focuslar çok. 2 a mühendiliğin forumuna girersen görürsün...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.