Şimdi Ara

2004 MODEL OPEL ASTRA NJOY ALDIM....SONUNDA :)ve FOTOLAR EKLENDİ :D (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağol abi soruma cevap yazacak bi arkadaş yok mu?
  • Arkadaşalr yarın sabah fotoğraflarını ekliyeceğim aracın herkese saygılar kazasız belasız sürüşler....
  • HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER
  • 2004 enjoy 21 lira ise benim 2000 deki temiz lpg li astra 17 ye gider.

Lpg ye yaptığın masrafı çıkartamıyorsun satarken yav

Gerçi 1-2 bin km sonra benim parası çıkıyor lpg nin.

Neyse alana hayırlı olsun
  • abi 2000cd vardı 70000 km de 18 istio adam 17.500 e verse biz alacaktık vermedi aylardırda 18 die diretiyo satamadı arabayı kaç kişi 17.500 verdi adam inadından satamadı arabayı neyse eğer cd modeli ise 17 ye rahat gider ama kaç bin km de?kaza değişen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mervesabri

Arkadaşalr yarın sabah fotoğraflarını ekliyeceğim aracın herkese saygılar kazasız belasız sürüşler....
    fotolar ne oldu sen ondan haber ver dört bir yandan çekmeyide unutma
  • abi valla bugün yıkadım çadırını çektim içini temizledim filan yorgunlukdan resimlerini çkmeyi unuttum valla
  • quote:

abi valla bugün yıkadım çadırını çektim içini temizledim filan yorgunlukdan resimlerini çkmeyi unuttum valla

hala göremedik resimler...
  • Arkadaşlar resimlerini çektim ama koyamıyorum en fazla 400 kb dio ben nasıl resim koycam buraya bana biraz yardımcı olursanız sevinirim...!!!
  • Öncelikle yeni astran hayırlı olsun.
    Bende de bir 2004 NJoy var. Birkaç gündür ciddi ciddi satmayı düşünüyorum.
    Yeni kasa 2005 model astraya geçmeyi düşünüyorum.
    Hafta sonu Papyon a gideceğim. Satmaya bir arkadaşla beraber. Yani bunu sorma yeri burasımı bilmiyorum ama bendeki araba ortalama kaça gider.

2004 Astra G NJOY Sedan
    25000 km
    Hasar değişen vb. yok
    Şimşek Grisi renk

Yani kaç yazmalıyım. Internet sitelerine baktım ancak tutarsız. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funien -- 22 Mart 2007; 12:07:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: funien

Öncelikle yeni astran hayırlı olsun.
    Bende de bir 2004 NJoy var. Birkaç gündür ciddi ciddi satmayı düşünüyorum.
    Yeni kasa 2005 model astraya geçmeyi düşünüyorum.
    Hafta sonu Papyon a gideceğim. Satmaya bir arkadaşla beraber. Yani bunu sorma yeri burasımı bilmiyorum ama bendeki araba ortalama kaça gider.

2004 Astra G NJOY Sedan
    25000 km
    Hasar değişen vb. yok
    Şimşek Grisi renk

Yani kaç yazmalıyım. Internet sitelerine baktım ancak tutarsız. Şimdiden teşekkürler
    ah be dostum uzun zamandır arıyorum 2004 enjoy renk tamam km süper ama sedan bana hiç uymadı arabanın değeri temiz ise 21-23 arası altunizade pazarında alıcı bulur çünkü g kasa çok tutuluyor selamlar
  • abi sen 23 de ama kolay kolay da 21.500 den aşşa inme kolay satarsın o arabayı hayırlısı olsunSAYGILAR...

• quote:

http://s158.photobucket.com/albums/t95/mervesabri/?action=view&current=Mervem074.jpg
    http://s158.photobucket.com/albums/t95/mervesabri/?action=view&current=Mervem073.jpg

http://s158.photobucket.com/albums/t95/mervesabri/?action=view&current=Mervem072.jpg
    http://s158.photobucket.com/albums/t95/mervesabri/?action=view&current=Mervem071.jpg
    http://s158.photobucket.com/albums/t95/mervesabri/?action=view&slideshow=true

herkese teşekkür ederim arkadaşlar daha resimler ekleyeceğim siz ne dersiniz?
    maaşallah tertemiz ön tamponda ufak bişey var geçenlerde onun için yaygara kopardın herhalde bence hiç dokunma nazarlık olsun hem orjinalliğinide bozmamış olursun yahu ben senin aracı hep sedan diye biliyorum hb,in görüntüsü bence sedandan çok daha iyi ve bu görüntüsüyle yeni kasadan daha cazibeli birde sen almadan önce direksiyonla ilgili bişey soruyodun oneydi? ve ben geçen pazar altunizadede pazarda 2002 bi eleganceye bindim direksiyon dizime yapıştı (boy 1.87) adama sormayıda unuttum seninkinde direksiyon yükseklik ayarı varmı?

• direksiyon yükseklik ayarı var valla ben de 1.86 yım benimki değmiyo 4 parmak filan da daha yüksek geniş sayılır araba ben çok memnunum sağol
  • bi kac tane de arabanın içini çekseydin yaa...
  • bugün binicem o zaman çekerim izmirde yağışlı inş kaza bela olmaz saygılar
  • Teşekkürler arkadaşlar hafta sonu 23 ten şansımı deneyecem bakalım. Hayırlısı artık. Sonucu ve izlenimleri yazarım burdan selamlar.
  • ustad hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah
  • sağol üstad ben araba aldım bu arabanın sıfırı düştü geldi aynısı 28.500 e napalım nasip diyoz bizde canım sıkkın işte ona ben alırken 31 di classicler şimdi spor paketlisi 28.500 28000 napalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.