Şimdi Ara

2004 MODEL OPEL ASTRA NJOY ALDIM....SONUNDA :)ve FOTOLAR EKLENDİ :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda 2004 model 23000 kmde moonland gri opel astra njoy aldım araba çok güzel içime sindi...Yol tutuşu mükemmel ama eski aksa yeni classic ler varya o kasadan o kasanın adı var mı?Ama yol tutuşu mükemmel sadece motor biraz zayıf kalıyor o kadar konforlu ve geniş bir araç araba HB bağajıda ufak saılmaz arabdan çok memnunum şu an serviste servisten çıkınce fotoğraflarını yayımlayacağım...Bana yardımcı olan herkese teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervesabri -- 22 Mart 2007; 20:45:03 >

• hayırlı olsun, güle güle kullan. Kazasız belasız sürüşler...
  • SAĞOL ABİ ALLAH HİÇ KİMSENİN BAŞINA KAZA BELA VERMESİN BEN KAZA GEÇİRMİŞ BİRİSİ OLARAK BİDE CİDDİ BİR KAZA GEÇİRDİM ARACIM PERTE ÇIKTI HELE O AİRBAG PATLAMASI FECİ BİŞEY HİÇKİMSEYE GÖSTERMESİN ALLAH...!!!
    SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervesabri

SAĞOL ABİ ALLAH HİÇ KİMSENİN BAŞINA KAZA BELA VERMESİN BEN KAZA GEÇİRMİŞ BİRİSİ OLARAK BİDE CİDDİ BİR KAZA GEÇİRDİM ARACIM PERTE ÇIKTI HELE O AİRBAG PATLAMASI FECİ BİŞEY HİÇKİMSEYE GÖSTERMESİN ALLAH...!!!
    SAYGILAR
    hayırlı olsun

kaca aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrew

hayırlı olsun

kaca aldın

Alıntıları Göster
    sağol abi 21.500 e aldım sizce fiyat nasıl ama classic kasa
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mervesabri

fıyatlarını bılmıyom da bızde 2000 cd var pıyasasını merak ettım ondan sordum

bıde herhalde en ust donanım dııl edıtıon mu en ust donanımdı
  • abi en üstü elegance tek farkı dijital klima bi +2 hava yastığı bu njoylarda farlar siyahlaştırılmış çok güzel duruyo görünüşü ve yol tutuşu aldı kalbimi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervesabri -- 5 Mart 2007; 14:34:02 >
  • quote:

abi en üstü elegance tek farkı dijital klima bi +2 hava yastığı bu njoylarda farlar siyahlaştırılmış çok güzel duruyo görünüşü ve yol tutuşu aldı kalbimi :D
    oh be! hayırlı uğurlu olsun nihayet yani, toyotamı,cd,mi derken enjoy,u aldın okasanın adı G kasadır yeni çıkanlar h kasa güzel seçim kim ne derse desin ben G kasayı daha çok beğeniyorum hele birde hb,ise enjoy,un far ve stoplarının güzelliğini anlatmaya zaten gerek yok daha öncede yazmıştım bende sürekli 2004 G kasa elegance veya enjoy bakıyorum diye netteki ikinci el arabaları nerdeyse ezberledim, birkere fiyat iyi 2004 enjoylar temizliğine göre 20,500-22,500 gibi dün atladım altunizade pazara gittim 2 tane enjoy vardı biri gri 21,di galiba ama sürtüğü çiziği filan vardı bide siyah işte o güzeldi tertemiz camlar film km 40.000 20,500 yazmış 20,ye verirdi ama siyah sevmiyorum ben pazar gerçekten netteki ilanlardan daha ucuz araç almak isteyen arkadaşlar önce pazara bakmalı birde gümüş elegance 43.000,de full 8 airbag,yağmur sensör,d.klima vs. vs..daha önce nette görmüştüm 22 diyolardı 21,500,e düşseler arayıp pazarlık edecektim sonra kayboldu pazarda plakayı tanıdım hevesle yanına gittim ohaa 23,yazmışlar hemde pazarda, neyse kazasız belasız sürüşler izlenimlerini ve resimleri bekliyoruz bu arada enjoylarda motor 1.6 nasıl zayıf anlamadım fazla gaza yüklenme sonra çok yakıyor diye satmaya kalkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

oh be! hayırlı uğurlu olsun nihayet yani, toyotamı,cd,mi derken enjoy,u aldın okasanın adı G kasadır yeni çıkanlar h kasa güzel seçim kim ne derse desin ben G kasayı daha çok beğeniyorum hele birde hb,ise enjoy,un far ve stoplarının güzelliğini anlatmaya zaten gerek yok daha öncede yazmıştım bende sürekli 2004 G kasa elegance veya enjoy bakıyorum diye netteki ikinci el arabaları nerdeyse ezberledim, birkere fiyat iyi 2004 enjoylar temizliğine göre 20,500-22,500 gibi dün atladım altunizade pazara gittim 2 tane enjoy vardı biri gri 21,di galiba ama sürtüğü çiziği filan vardı bide siyah işte o güzeldi tertemiz camlar film km 40.000 20,500 yazmış 20,ye verirdi ama siyah sevmiyorum ben pazar gerçekten netteki ilanlardan daha ucuz araç almak isteyen arkadaşlar önce pazara bakmalı birde gümüş elegance 43.000,de full 8 airbag,yağmur sensör,d.klima vs. vs..daha önce nette görmüştüm 22 diyolardı 21,500,e düşseler arayıp pazarlık edecektim sonra kayboldu pazarda plakayı tanıdım hevesle yanına gittim ohaa 23,yazmışlar hemde pazarda, neyse kazasız belasız sürüşler izlenimlerini ve resimleri bekliyoruz bu arada enjoylarda motor 1.6 nasıl zayıf anlamadım fazla gaza yüklenme sonra çok yakıyor diye satmaya kalkarsın

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.
    Kazasız belasız kullanmanı dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: osp1905

Hayırlı olsun.
    Kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun kardeş güle güle kulan.Gaz pedalına fazla basma.Trafik kurallarınada uydunmu ne ala.Opel dünyasına hoş geldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrew

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emrew

quote:

en üst donanım elegancedir g kasanın kralıdır (hepsinde olmamakla birlikte) gördüğüm siyah bir hb elegancede 8 hava yastığı,digital klima,ısıtmalı koltuklar,cruıse kontrol,park sensör,yağmur sensörü,kendinden kararan dikiz aynası,maun kaplama gibi özelliller vardı sanırım yeterli olmuştur edition,un özelliği opelin yüzüncü yıl serisi olmasıdır,birde sunroof

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emrew

quote:

en üst donanım elegancedir g kasanın kralıdır (hepsinde olmamakla birlikte) gördüğüm siyah bir hb elegancede 8 hava yastığı,digital klima,ısıtmalı koltuklar,cruıse kontrol,park sensör,yağmur sensörü,kendinden kararan dikiz aynası,maun kaplama gibi özelliller vardı sanırım yeterli olmuştur edition,un özelliği opelin yüzüncü yıl serisi olmasıdır,birde sunroof

Alıntıları Göster
    abi araba süper yaw bugün işte serviste az daha dolaştım azcık gaza yğklenince benzin ortalamsı 37 litreyi filan görüyo motor pek atak sayılmaz ama gene yeterli yol tutuş direksiyon hakimiyeti konfordan kurtarıyo frenlerde çok iyi gerçi accorda giriyodum bugün arkadan zord durdu :d

• quote:

abi araba süper yaw bugün işte serviste az daha dolaştım azcık gaza yğklenince benzin ortalamsı 37 litreyi filan görüyo motor pek atak sayılmaz ama gene yeterli yol tutuş direksiyon hakimiyeti konfordan kurtarıyo frenlerde çok iyi gerçi accorda giriyodum bugün arkadan zord durdu :d

Alıntıları Göster
    quote:

çok şanslısın bu yaşta böyle güzel arabaya biniyorsun benim ilk arabam 10 yıl önce aldığım tipoydu o zamanlar benim arabam bence en güzel arabaydı,aldığın kasanın en güzel özelliği çok sağlam yol tutuşudurki sende bunu farketmişsin zaten

• quote:

quote:

çok şanslısın bu yaşta böyle güzel arabaya biniyorsun benim ilk arabam 10 yıl önce aldığım tipoydu o zamanlar benim arabam bence en güzel arabaydı,aldığın kasanın en güzel özelliği çok sağlam yol tutuşudurki sende bunu farketmişsin zaten

Alıntıları Göster
    abi malıma övmek değil niyetim ama bu araaba gerçekden çok güzel yol tutuyor ya hyundai ile 80 le zor aldığım virajı 130 la aldım araba yana yatmadı bile ama bi itiraf 130 la döndüğümü döndükden sonra anladım çünkü hızı pek belli etmiyo bide deneme hırsı ile baya bi kaptırmışız...

• quote:

abi malıma övmek değil niyetim ama bu araaba gerçekden çok güzel yol tutuyor ya hyundai ile 80 le zor aldığım virajı 130 la aldım araba yana yatmadı bile ama bi itiraf 130 la döndüğümü döndükden sonra anladım çünkü hızı pek belli etmiyo bide deneme hırsı ile baya bi kaptırmışız...

Alıntıları Göster
    Arkadaşalr benlede ilgilenin yaw hiç g kasa astra njoyu olan yok mu? Bide korlanı kıskandım 2000 model astra cd almış ona gelen cevaplara bak bide bana gelen cevaplara :D arkadaşlar bu arada şaka yaptım alınmayın biraz kötü oldu ama neyse

• quote:

Arkadaşalr benlede ilgilenin yaw hiç g kasa astra njoyu olan yok mu? Bide korlanı kıskandım 2000 model astra cd almış ona gelen cevaplara bak bide bana gelen cevaplara :D arkadaşlar bu arada şaka yaptım alınmayın biraz kötü oldu ama neyse

Alıntıları Göster
    güle güle kullan dostum kazasız belasız kullanasın.

bizdede 2001 comfort vardı o arabanın aynısı sayılır çok temiz çok güzel arabaydı.

hem spor hemde oturaklı arabadır

• quote:

Orijinalden alıntı: arimcal

güle güle kullan dostum kazasız belasız kullanasın.

bizdede 2001 comfort vardı o arabanın aynısı sayılır çok temiz çok güzel arabaydı.

hem spor hemde oturaklı arabadır

Alıntıları Göster
    sağol birader yakında fotolarınıda eklicem kazasız belasız cümlemize...
  • quote:

sağol birader yakında fotolarınıda eklicem kazasız belasız cümlemize...

Alıntıları Göster
    ustad hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.unal

ustad hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin

Alıntıları Göster
    sağol abi bideşey sorcam opel takımına nasıl katılcam logosunu imzanın oraya nasıl eklicem?
  • quote:

sağol abi bideşey sorcam opel takımına nasıl katılcam logosunu imzanın oraya nasıl eklicem?

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.