Şimdi Ara

2004 MODEL OPEL ASTRA NJOY ALDIM....SONUNDA :)ve FOTOLAR EKLENDİ :D (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hafta sonu pazara gittim. Araba ile baya ilgilenen oldu. Ama genelde anladığım kadarıyla bizim araba 21 e gider gibi bir kanı oluştu bende. Birde pazarın psikolojisimidir nedir. Sanki arabama kıyamamaya başladım. Böyle üzüldüm falan. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: funien

Hafta sonu pazara gittim. Araba ile baya ilgilenen oldu. Ama genelde anladığım kadarıyla bizim araba 21 e gider gibi bir kanı oluştu bende. Birde pazarın psikolojisimidir nedir. Sanki arabama kıyamamaya başladım. Böyle üzüldüm falan. :)
    üstadım pazar bende geldim yanına biliyorsun,bende enjoy aradığımı ama baştan beri hb tutkunu olduğumu söyledim sana eğer sedan düşünseydim hiç düşünmeden atlardım şimdiye kadar gördüğüm belkide en temiz enjoy,du ve bence şimşek gri bu araca ençok yakışan renk aracının değerini bil bence bu yeni kasada insanlar bukadar neyi beğeniyor bilmiyorum kesinlikle h kasada g kasanın o karizmatik görüntüsü yok g kasanın görüntüsü biraz eskidi okadar illede satıcam diyorsan çok bilindik 2-3 site var zaten 3-4 tane yakışıklı fotoğrafını koy 22.250 diye pazarlık filan derken en kötü 21.500,e verirsin ben geçenlerde tipo,mu(on yıllık arkadaşım) sattım nette ilandan ikinci gelene verdim ama adamla satış işlemleri para işlerini hallettikten sonra evin önünde verdim anahtarı öyle kötü oldumki anlatamam 2gün ağzımı bıçak açmadı

• ergün abi git sıfırnı al 1.6 hb 28 bin ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: mervesabri

ergün abi git sıfırnı al 1.6 hb 28 bin ytl
    ah keşke ama ilk olarak 21,i anca toparlayabildik ikinci olarak o clasic zaten eleganceye yetişemedik bari 2004 olsun enjoy olsun biraz havalı olsun bu arada ecotec motorlular senin enjoyda dahil emin değilim ama ya 50000 yada 60000 de triger kayış artı komple set değişiyor 500 civarı masrafı var
  • abi 60000 de değişiyor ama sıfırına değer 7 bin ytl kredi çek krediler yüksek ama genede idare eder hem sıfırına binersin hemde baya bi fark olur abi hem 3 yaşında hemde en az 20000 30000 km yapmış olcak yani gerçi 3 yaş ve 30000 km=7000 ytl eder mi tartışılır saygılar
  • HAYIRLI OLSUN ASTRA NJOY BENDEDE 2001 ELEGANCE VARDI MİRAJ GRİ GEÇEN YAZ SATTIM
     2004 MODEL OPEL ASTRA NJOY ALDIM....SONUNDA :)ve FOTOLAR EKLENDİ :D
  • abi arabam 24000 i geçti egr iptal hava filtrtresi değişti beyin yeniden proğramlandı şehir dışı yakıt 5.8 şehir içi performans 9.6 ile 11 arası değişiyo normal kullanım 8 civarı yakıtı çok iyi bencearacımdan çok memnunum iyi ki opel almışım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.