Şimdi Ara

2004 model palio hoparlör ve teyp önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 model palio aracımı yeni aldım orjinal teybi üzerinde duruyor bana aux bağlantısı lazım ancak bunu kaset çaları aux girişine çeviren aparatlar ile kullanabilirim sadece bunun için teybi değiştirmek istemiyorum ancak ön 2 hoparlör çalışmıyor değişmesi gerekiyormuş bass sesleri de seviyorum buna göre uygun fiyatlı bi öneride bulunursanız sevinirim 20 bin liralık arabaya 1000 liralık ses sistemi takmak istemiyorum ancak takacağım hoparlörleri teyb desteklemezse mecburiyetten değiştirebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim maksimum fiyatta 250 300 tl sadece hoparlör teyb eklenirse de maks 400 tl
     2004 model palio hoparlör ve teyp önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzerindeki teybi kullanacaksanız pahalı bir sisteme gerek yok. Anladığım kadarıyla en azından keyifli bir müzik dinleyebilmek istiyorsunuz. Bunun için Aux'tan bağlayacaksanız bu teybe takacağınız her dönüştürücü ses kalitesini bozacaktır, cızırtı, boğukluk yapacaktır. Önerileri aşağıda yazıyorum. Daha fazlası gereksiz masraftır 1500-2000 bandına çıkmayacaksanız:
    - Sony XS-GTF1638F 16cm 3 Yollu 260 Watt Hoparlör - yaklaşık 85 TL
    - Pioneer DEH-X1750UB CD-MP3 Çalarlı USB Girişli Oto Teyp - yaklaşık 200 TL

Kazasız sürüşler...
  • egesengun E kullanıcısına yanıt
    Evet çok fazla masraf yapmadan en azından düzgün cızırtı olmadan bi müzik dinleyebilmek istiyorum tavsiyeniz için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.