Merhaba, 2004 Opel Astra Classic HB Enjoy Otomatik vites + açılır tavan donanımına sahip bir araç için 20.000 TL uygun bir fiyat mıdır? Araba, 1.6 Twintop motora sahip 82.000 km'de BRC marka LPG sistemi takılı koyu mavi renktedir. Araba, kırmızı ışıkta başka bir aracın arkadan çarpması sonucu öndeki araca çarpmış ve ön-arka tamponlar değişmiş. Başka da bir problemi olmadığı belirtildi.
Aklımdaki sorular: * Fiyat uygun mu? 7 yaşındaki bir araba almaktansa biraz daha ekleyip daha yeni bir model mi almalı mıyım? ( 0 yada 2009 model Lacetti 1.6 WTCC almayı düşünüyorum. ) * 2.el piyasası nasıldır? Satmak istediğimde sıkıntı yaşar mıyım?
Opel, Chevrolet ve araba konusunda tecrübeli arkadaşlar, yorumlarınızı yazar mısınız?
Astra H kasamı yoksa G mi onu tam anlayamadım? H kasa için istenilen fiyat ise çok çok iyi ama büyük ihtimalle bu fiyata veriyorsa ya aracın problemi vardır yada çok acil paraya ihtiyacı vardır satıcının. Alırken hem serviste hemde sanayi ustasında gösterirseniz başınız ağrımaz. Eski kasa için istenilen fiyat ise fazla tabiiki.
20.000e 2004 golf IV pasific alabilirsin seçeneklerin arasında bulunabilir...
ayrıca araç için fiyat birazcık yüksek geldi bana sonuçta ön-arka değişmiş... km'ye güvenme zaten baktırmadan, gerçi bazılarında baktırsan bile anlaşılmıyormuş diye bir söylenti var...
bu zamanda 2. el araba almak çok riskli eğer sıfır araba alma gibi bir ihtimaliniz varsa sıfıra yönelmeniz mantıklı olacaktır. biraz daha bekleyip 30.000e çıkarsanız sizi tatmin edecek sıfır araba alabilirsiniz diye düşünmekteyim...
iyi günler...
Cevaplarınız için teşekkürler. Araba G kasadır.
Almak istediğim sıfır araba Chevrolet Lacetti 1.6 WTCC ( Metalik Renk, BRC LPG dahil ) bulabildiğim en düşük fiyat 29.250 TL'dir. Bir taraftan yıl sonunu bekleyip Lacetti'yi daha uygun bir fiyata almayı düşünüyorum. Diğer taraftan 30.000 TL verdikten sonra Kia Cerato & Chevrolet Cruze ikilisinden birini tercih etmem daha doğru olur diye düşünüyorum.
Konuyu fazla dağıtmadan; Astra G kasa arabayı 19.000 TL'ye almaya çalışacağım. Peki arabayı kolay elden çıkarabilmem konusunda ne düşünüyorsunuz? Öyle yada böyle bu dönem bir araba almam gerekiyor. Astra'yı alıp yıl sonuna doğru elden çıkarıp sıfır bir araç almayı düşünebilirim.
Kafadan 2 milyar zarar edersin üstünü bilemem. G kasanın üstüne 2 kasa daha çıktı artık o kasaların fiyatı git gide düşer emin ol derim. Birde koyu renk olunca Antalya gibi yerlerde pek tutulmuyor üneşi üstüne çekiyor diye.
Benim düşüncem o araca 19.000 vermem ama Lacetti de almam gider "0" km Cerato alırım yada az km li 2010 model bir araç bakarım. Az km den kastım 0-10000 arası filan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme