Bildirim
2004 POLO LPG TAVSİYE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben landi renzo taktırdım.
şu ana kadar şeytan kulağına kurşun gayet memnunum.
düzen: bendeki 2000 model comfortline.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 27 Kasım 2007; 12:22:29 > -
kAÇA TAKTIRDIN ACABA VE NE KADAR YAKIYOR (KM),AYRICA TARTARİNİ HAKKINDA BİLGİN VAR MI? -
Atiker tavsiye derim . 1200 ytl bonus ve wort karta 10 taksit.
saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: tuncer17
ARKADAŞLAR 2004 POLO YA LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM HANGİ TAVSİYE EDERSİNİZ...
-
paranın alabileceği en iyi sistem 1600ytl- 10 taksit 0 komisyon mutlu günler %100 landi,tabiki montajıda kimin yaptığıda önemli -
sıstemı sıstem yapan ustadır öncelıkle takan usta sonra sıstem gelır
yedek parca ve garantı yönüyle kalıteyle atıker tavsiye ederim -
her zaman atikeri iyibir usta takıyor diye bişey yok,gördüğüm kadarıyla önüne gelen takıyo -
bende de aynı araba var, 2004 polo,
ben prins taktırdım şiimdilik memnunum , hiç bir sorun yok.
teleflex yada prins taktırabilirsin gönül rahatlığı ile. -
Selam arkadaşlar POLO 2004 var bende LPG ye geçmek istiyorum nasıl yakıt tasarrufu sağlıyormu tavsiye edermisiniz ?
Ne kadar yakıyor mesela 100 km ? veya full depo kaç litreyle ne kadar yo alıyor
yardımlarınız için teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: çağlarca
her zaman atikeri iyibir usta takıyor diye bişey yok,gördüğüm kadarıyla önüne gelen takıyo
arkadaşıma katılıyorum... forumu iyi takip edin atikerin bi servisi nsl montaj yapmış ve sonuçları neler olmuş -
evet o arkadaş benim benim polomada yalan yanlış taktı kırıkkaledeki bayisi başka bi bayi söktü yeniden taktı ve parada aldılar garanti kapsamında olmasına ragmen ama bu parayı alanların deıl yanlıs takanın sucuydu neyse işte ve su an 220 bin yakıyo şehir içi LPg de aklın varsa taktırma arkadasım ben pişman oldum taktırdıgıma atiker sıralı sistem bide
quote:
Orjinalden alıntı: peceneq
quote:
Orjinalden alıntı: çağlarca
her zaman atikeri iyibir usta takıyor diye bişey yok,gördüğüm kadarıyla önüne gelen takıyo
arkadaşıma katılıyorum... forumu iyi takip edin atikerin bi servisi nsl montaj yapmış ve sonuçları neler olmuş
-
ben zavoli derim.
sistem sorunsuz, türkiye çapında servis ağı.
2 yıl ya da 100 000 km garanti.
daha ne olsun? -
MERHABA SİZİN ARABANIZA BEN TUROTO LPG BURSA LANDİ ECOTECH VE LANDİ BAYİSİ OLARAK PROBLEMSİZ HATTA ARAC GAZDA MI YOKSA BENZINDEMİ DEDİTTİRECEK OLAN LANDİ,Yİ TAVSİYE EDEYORUM.İRTİBAT İÇİNwww.turotolpg.com -
ATİKER TAVSİYE EDERİM REGÜLETÖRÜ BRC İLE AYNI ECU VE ENJEKTÖRLER POLONYO PROBLEMSİZ BİR KİT ATİKER BURSA BAYİSİ PROBLEMLİ ARAÇLARINIZ İÇİN TLF 05322953507 02243412343www.turotolpg.com -
İTALYANIN BAŞTAÇI LANDİ VE TÜM SIRALI,YARI SIRALI VE GRUP ENJEKSİYONLU ARAÇLARLA UYUMLU ECOTECH
LANDİ 1650 YTL
ECOTECH 1400 YTL
ATİKER 1200 YTL BONUS VE WORD KARTA VADE FARKSIZ 10 TAKSİT
www.turotolpg.com -
Tartışmasız Teleflex-GFI Biraz pahalı ama değer. Web sitesini bir incelemeni tavsiye ederim. -
Peki ortalama kaç kuruş yakar. lpg dönüşümünden sonra
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X