Bildirim
2004 renault regane 2 sedan kaç para eder?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2004 modeller genel olarak sorunlu bilinirler ve bizde de vardı , 1 yılda 3 defa yolda bıraktı.
Elektronik aksam sorunları, benzin pompa motoru , rölantide aniden düşüş , sabahları ilk de çalışmama vs.
Almayı düşündüğünüz aracın , araç soğukken yanınızda çalışıtırılmasını isteyin.
Fiyat ise max. 20.000 bana göre. -
2004 model megane 2 hb full aracım var.bu sene değiştirmeyi düşünüyorum.arabamı çok seviyorum ama artık kalabalık bir aile olduğumuzdan değiştirmek zorunda olduğumdan değiştireceğim.aracım tüplü ve çok memnunum.ataklığından hiçbirşey kaybetmedi.hep servise götürdüm.bakımlar hep serviste oldu.şu ana kadar arızadan dolayı 400 lira masrafı oldu.60000 bakımı 4 lastik(continental) tartarini sıralı lpg sistemi bana geçen sene 3600 tl'ye mal oldu.ben şu anda 24000 tl'den aşağı düşünmüyorum.bu fiyata da alan olmazsa kalsın diyorum ikinci araba olarak zevkine kullanırım.hayatta söylediğiniz fiyatlara satmam... -
quote:
Orijinalden alıntı: kültigin77
2004 model megane 2 hb full aracım var.bu sene değiştirmeyi düşünüyorum.arabamı çok seviyorum ama artık kalabalık bir aile olduğumuzdan değiştirmek zorunda olduğumdan değiştireceğim.aracım tüplü ve çok memnunum.ataklığından hiçbirşey kaybetmedi.hep servise götürdüm.bakımlar hep serviste oldu.şu ana kadar arızadan dolayı 400 lira masrafı oldu.60000 bakımı 4 lastik(continental) tartarini sıralı lpg sistemi bana geçen sene 3600 tl'ye mal oldu.ben şu anda 24000 tl'den aşağı düşünmüyorum.bu fiyata da alan olmazsa kalsın diyorum ikinci araba olarak zevkine kullanırım.hayatta söylediğiniz fiyatlara satmam...
Yanlış anlamayın ama hb modellerin piyasası sedanlardan daha kötü olduğundan o paraya satmanız neredeyse inkansız.Kolay grlsin.
-
quote:
2004 model megane 2 hb full aracım var.bu sene değiştirmeyi düşünüyorum.arabamı çok seviyorum ama artık kalabalık bir aile olduğumuzdan değiştirmek zorunda olduğumdan değiştireceğim.aracım tüplü ve çok memnunum.ataklığından hiçbirşey kaybetmedi.hep servise götürdüm.bakımlar hep serviste oldu.şu ana kadar arızadan dolayı 400 lira masrafı oldu.60000 bakımı 4 lastik(continental) tartarini sıralı lpg sistemi bana geçen sene 3600 tl'ye mal oldu.ben şu anda 24000 tl'den aşağı düşünmüyorum.bu fiyata da alan olmazsa kalsın diyorum ikinci araba olarak zevkine kullanırım.hayatta söylediğiniz fiyatlara satmam...
LPG için çok pahalı değil mi ? -
quote:
LPG için çok pahalı değil mi ?
dediğim gibi 60000 bakımı ve 4 adet continental lastik dahil -
genelde herkes bu arabaların sorunlu olduğunu söylüyorlar. hiç mi yok memnun olan? -
mesela bende merak ediyorum 1.5 dci 2004 sunroof lu dinamik sedan modeli ne kadar eder?? neden bu sorunlar var bilen varmı??
bende nette megan ların sunroof larınının sorunluğunu flan okumuştum. -
akrabamda vardı hiç bir sorun yaşamadı kuzenın kazaları dışında -
2004 dny sedan full boyazız 80.000 aracımı 20.750 ye sattım.
Sıfırdan itibaren yetkili servis bakımlı bir araçtı ama sorunları bıktırdı beni
İlan verdiğim gün sattım
tek avantajı bence kolay satılması ama değişensiz olursa
Bakıyorum şu anda iki haftadır da pazarda benim aracımdan daha güzel araçlar aynı rakamlara var.
Bence bu araç alınmaz alınsa bile en fazla 19.000 -
quote:
Orijinalden alıntı: risdis
genelde herkes bu arabaların sorunlu olduğunu söylüyorlar. hiç mi yok memnun olan?
2005 model sıfır megane 2 sedan dynamic aldık.Nazar değmesin 5 yıldır hiçbir sorun çıkarmadı tabi yetkili servisinden başka hiçbir yerde bakımını da yaptırmadık. Bu megane 2 sorunlu durumu 2004 modellerde var zannedersem ya da biz çok şanslıyız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X