Şimdi Ara

2004'te 0 aldığım araç bugun boyalı çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benzeri de daha iki gün önce başıma geldi. ikinci el alırken yetkili servise baktırdığım araç ben satarken komple boyalı çıktı. kaç yere gösterdim hepsi boyalı dedi. ya fabrika kazık attı ya servis bi çakallık yaptı niye oldu bilmiyorum ama hem yaşanan mahcubiyet hem moral bozukluğu baya sıkıntı oldu. yine de aldığımdan biraz daha yüksek fiyata satabildim ama bundan sonra 0 alırken bile boyasını kendim ölçüp alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersincyber

benzeri de daha iki gün önce başıma geldi. ikinci el alırken yetkili servise baktırdığım araç ben satarken komple boyalı çıktı. kaç yere gösterdim hepsi boyalı dedi. ya fabrika kazık attı ya servis bi çakallık yaptı niye oldu bilmiyorum ama hem yaşanan mahcubiyet hem moral bozukluğu baya sıkıntı oldu. yine de aldığımdan biraz daha yüksek fiyata satabildim ama bundan sonra 0 alırken bile boyasını kendim ölçüp alıcam.

Doğru yaparsınız bence de. Biz sıfır araç aldık 4 5 ay önce ve alırken kontrol ettirdik. Bundan sonra da hep kontrol ettiririm veya ederim. Yalancı çıkmak gerçekten çok kotu bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.