Şimdi Ara

2004 VW BORA MI ? 2005 FORD FOCUS MU(SEAT TOLEDO ALINDI) ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
15.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı uğurlu olsun...resimlerini bekliyouz
  • seat toledo geniş bir araçtır h.olsun tekrardan Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin
  • Tesekkurler arkadaslar foto. makınemı emanaet verdıgım ıcın suan fotolarını cekemıyorum en kısa surede resım eklıyecegım.
  • ben bu siteye yeni katıldım beni dinlersen 2004 borayı al veya 2009 da yeni bir bora al sıfır:)
  • hayırlı olsun. Allah kurtarmış verilmiş sadakan varmış. ayrıca çok da güzel bir araç almışsın.
    borada kronik sorun sordun ya. ben den sana bir soru. bora bu kadar iyi ve tutulan bir arabaydı da niye üretimden kalkıp tekrar eski jettaya döndüler? eğer sizin anlattığınız gibi bir araç olsaydı golf gibi efsane olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: idemo

hayırlı olsun. Allah kurtarmış verilmiş sadakan varmış. ayrıca çok da güzel bir araç almışsın.
    borada kronik sorun sordun ya. ben den sana bir soru. bora bu kadar iyi ve tutulan bir arabaydı da niye üretimden kalkıp tekrar eski jettaya döndüler? eğer sizin anlattığınız gibi bir araç olsaydı golf gibi efsane olurdu.

Tekrar jettaya donme olayı boranın kronık sorunu oldugundan fılan değil bence.Oyle olsaydı hala uretılmezdı o kasa.Su kronık sorundan bırı bahsetse sonucta 2004 e kadar borada kullanılan motoru golfte kullandı eger sorunluysa golfte sorunlu.Desenızkı yuzu eskıdı o zaman haklısınız.Bora almadım aklımda kalmadı ama vw amblemını tasıyıpta kalıtesız bır araba gormedım.
  • Kesinlikle katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: n a v y_35

Bence üretimi bitirilmiş ve hantal, çok yakıt tüketen bir araca 23000 verilmez verilse de zaten boranın focusa göre tek üstünlüğü belki biraz endüstriyel kalite ve uzun yol konforudur. Ama sürüş dinamikleri, yedek parça, ikinci el, performans, yakıt konularında focus boradan her zaman öndedir. Bora Pacific ise zaten focus comforttan donanım farkı yok. Bence focus daha mantıklı ancak 2005 model bir aracın kmsi biraz yüksek. Daha düşük km li focus 2004-2005 20000 e bulunabilir.
  • işyerinde birinin vardı bora. akşamları geç kalınca 3-4 kişi onunla çıkardık. (arkaya oturmak canımı alırdı.) ilk bindiğimde herkesin cep telefonlarını kapattığını gördüm. (yine cep telefonu saçmalığı demeyin). bana da özellikle söyledi ve kapattım. kaç kez denemiş. cep açık olduğu durumlarda aracı çalıştıramamış. ve aynı sorunu iki kişiden daha duydum.
    benim bildiğim aracın elektronik sisteminde bazı araçlarda çıkan ve sebebi bulunamayan sorunlar nedeniyle ve o darlık/hantallık sebebiyle kaldırıldı. iyi ki kaldırıldı. jetta çok daha iyi bir araba.
  • H.o iyi günlerde kullan
  • Hayırlı olsun.
  • tabiki bora. 2001 1.6 comfortline 8adet hava yastığı mevcut konforda açık ara üstünlük ford dan kat kat daha iyidir sonuçta o bir alman ww
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkoww

tabiki bora. 2001 1.6 comfortline 8adet hava yastığı mevcut konforda açık ara üstünlük ford dan kat kat daha iyidir sonuçta o bir alman ww

Aradan 6 yil gecmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.