arkadaslar bildiğiniz üzere ötv indiriminden sonra bi araba alma hevesidir kac gundur araba bayılerini geziyoruz ama 0 arabalar cogu yerde bitmiş durumda , yada satmak istemiyorlar . bizde 2. ele yoneldik ama ben piyasayı tam bilmiyorum hatta nerdeyse hiç bilmiyorum diyebilirim
aslında az yakacak bir aile arabası dusunuyoruz babam alacak arabayı 15 yıldır skoda formen kullanıyor bu arabayıda alınca en az 10 sene kullanır gibime geliyor
bi arac bulduk linkteki arabanın aynısı ( arac bu degil , ama ozellikleri aynı) 2004 model ,kilometresi 100 binde , yine abs si filan yok ve ses sistemi aynı , ama benim onceden citroen xsara larla ilgili bir bilgim yok sadece az yaktıgını biliyorum , araba bi hasar filan yok gibi gorunuyor , surdumde arabayı gayet ii gibiydi(15 bine bırakacak )
bu modeli onerirmisiniz
bide ford tourneo vardı 2008 model ama 55bin kilometre yapmıs hatasız (17,5 bin) bunuda surdum ticari olmasına karsın surus keyfi daha cok hosuma gitti aklımda kladı araba , ama cok yakıyormus
yardımcı olursanız cok sevinirim
selam bende xsara 2000 model vardı.yaklasık 3 seneye yakın kulandım.aracın cok az yaktıgı kesın ama sunu solim bizim xsara frenin de sorun vardı galıba genelı boylemı bılmuıyorum ama frenlerıne dıkkat seri guzel bi araba ben o araba ile uzu yolda 6 kişi 190 yaptım banamsın demiyor.tavsiye ederim orta halli bi aile arabası ama ikinci eli zor bunuda untma
eger işine yaramıycaksa ticari alma xsara daha iyi bana kalırsa laguna al bi daha başka bi araba düşünmezsin bence lagunaII al rahat et 2.0 prevlige super bence suan bende 406 hdi var ben bıle laguna dusunuyorum cunku bende 1999 model laguna vardı gayet iyibi araç
çok az yakar 307 ile aynı motoru kullanırlar onun dışında bir bilgim yok ama alternatif olrak fiat stilo ve chevrolet lacettielre bakabilirsiniz dolu araçlardır.