Şimdi Ara

2005 1.6 golf almayı düşünüyorum FSI değil farkeder mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fsi motor değiştirilip tsi olmuş. servisim fsi a lpg takamadığını söyledi. 2.eller olmadı sıfır 1.6 aldım bende. yalnız lpg takılırsa araç garanti dısında kalıyormuş. lpg şimdilik taktıramıyorum. teşekkürler cevaplar için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucid dream

fsi motor değiştirilip tsi olmuş. servisim fsi a lpg takamadığını söyledi. 2.eller olmadı sıfır 1.6 aldım bende. yalnız lpg takılırsa araç garanti dısında kalıyormuş. lpg şimdilik taktıramıyorum. teşekkürler cevaplar için.

hayırlı ugurlu olsun.jetta mı golf mu aldınız??gerci golfun yenı kasasi da geldi sayılır ama gene de iyi secim diyebilirim eger golf ise.
    evet lpg takılınca garanti kapsamı dısına cıkıyor araç.bu sebeple simdi taktırmamaniz iyi olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyrmann -- 12 Eylül 2008; 19:42:52 >
  • saol, golf aldım. 33.400 e çekmişler fiyatı. metalik boya ve çelik jant 35 e geliyor. 2005 model midline 30.500 e geliyordu. 2009 almak daha mantıklı geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucid dream

saol, golf aldım. 33.400 e çekmişler fiyatı. metalik boya ve çelik jant 35 e geliyor. 2005 model midline 30.500 e geliyordu. 2009 almak daha mantıklı geldi.

hayırlısı olsun.guzel fiyat.zaten 5 kasanın son gunleri oldugu için guzel indirim yaparlar.
    hatırlarım da golf 4 un son zamanlarında cok guzel fiyatlara pacific almişti bircok insan.
    kazasiz belasiz gunler dilerim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.