Şimdi Ara

2005-2006 Subaru Legacy

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu aralarda kendime bir araba almak istiyorum, uzun süredir de araştırıyorum sonunda karar verdim galiba.

30 Bin TL civarı bir araç almayı düşünüyorum, legacy'i internetten inceledim ve diğer araçlara göre çok daha özellikli ve güvenli olduğunu gördüm.
    Madem 30 Bin TL veriyorum o zaman adam gibi bir arabaya biniyim diyorum :D

Bu aracı kullanan ya da inceleyen arkadaşlar aracın başımı ağrıtacak
    bir problemi olur mu? Yakıt tüketimi nedir? Konforu nasıldır? 2000cc otomatik elegance düşünüyorum.

Kullanan arkadaşlara ne gibi problemler çıkarmıştır? Masrafları nelerdir?

Kısaca bu araç nasıldır?

İyi akşamlar.

Örnek Linkler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-subaru-legacy-yetkili-subaru-bayii-caddemotors-tan-2006-legacy-ltd-siyah-4x4-34086620/detay?source=promotion_topl
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-subaru-legacy-2-sahibinden-boyasiz-kazasiz-ve-54bin-km-de-33311728/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-subaru-legacy-2006-model-2007-trafik-cikisli-4x4-legacy-ful-orijinal-32188046/detay

• Merhaba,

şubat sonu 2004 legacy elegance aldım. motoru aynı zaten. 4x4 olmasından mütevellit yakıtı seleflerine göre yüksektir yanılmıyorsam km de ortalama 0,40 krş, tabi bu şehire ve trafiğe göre değişir. bunu sorun etmiyeceksen mükemmel bir araç diyebilirim. ben martan bu yana kullanıyorum ve hiç bir sorun çıkmadı. aldığımda 140.000 km de idi. dikkat etmen gereken 10.000 km de bir yağını baktırıp değiştirmen geri kalanda kaza bela olmadıkca 1 krş masrafı olmaz. Yol tutuşu mükemmeldir. 140-150 virajlara girip çıkıyorum banamısın demiyor güvenlik hatsafhada.

İlk etapda söleyebileceğim bunlar, sen burdan yaz ben elimden geldikce yardımcı olmaya çalışırım.
  • Profilinden baktığım kadarıyla denizlilisin galiba servis, yedek parça problemi falan oluyor mu? Gerçi ben ankaradayım denizliye göre daha az problem olur ama yine de sormak istedim.

Ben tüple kullanmayı düşünüyorum, tanıdığın birinde forester var oda yeni tüp taktırdı, mtm diye bir kit öneriyorlar, tüp uyumu nasıldır?

Bir de bu araçların piyasası kaç paradır 2005-2006 modelleri? Sen aracını kaça aldım?

Teşekkürler.
  • Walla ben arcımı subaru servisine götürmek zorundayım çünkü, denizlide özel servis bulamadım, malum burası küçük bir şehir. Ankarada böle bir sıkıntın olacağını düşünmüyorum ki subaru 10.000 bakımını yaptırdığın müddetce sorun yaşatacak bir araç değil.

Tüp konusuna gelince mtm markasını bilmiyorum ama hollanda malı prins var mutlaka bu markayı taktır derim. internetten prins lpg diye arat ve araştır göreceksin ki kullanıcıları çok ama çok memnun kalitesi üst düzey bir marka ama bilindiği gibi iş herzaman kit montajını yapan ustada bitiyor. ustanı iyi seç. Bu arada prins diğer markalara göre zaten 200-300 lira pahalıdır + bizim subarular boxer motor olunca bi 100-200 lirada o eklenir söliyeyim. ben denizlide prins servisiyle konuştum lpg için prins 2.200 - 2.300 liraya maliyet çıktı aynı ustanın monte etiği l.renzo ise 1.900 gibi bi rakama mal oluyordu. ama ben açıkcası kalite ve işlevlik için 400 lirayı sakınmazdım açıkcası.

Ayrıca bana taktın mı lpg kit diye sorarsan, son anda çaydım. Nette aratırdım lpg li subaru kullananların yorumlarını duymak istedim fakat kimse bi yorum yapmamış yaa çok sorunsuz olduğundan yorum yapmıyorlar yada sorundan vakit bulup nette yorum yazamıyorlar diye düşünüp çelişkide kalarak vazgeçtim lpg işinden. Zaten muhtemelen bayramdan sonra kendi aracımı satacağım ve eşimde rahat kullanabilsin diye ufak bi araç alacağım. Ama inan onu satmak zor gelicek, subaru bende konfor çıtasını okadar yükselti ki inan ne golfler ne peugeot ve opel beğeniyorum hepsi boş geliyor walla :))

Bu arada ben aracımı 27.000 ne satmayı düşünüyorum. Şayet istersen mail adresini ver ben sana resimlerini göndereyim plakasını vereyim sor soruştur subaruda aracın tüm geçmişi var lastik değişimine kadar.

• Al hatta burdan elimdeki iki resimini ekliyeyim.

ben aracın ikinci sahibiyim istanbul cadde 'den aldım ( subaru bayii ) aracın kazası yok tramerde 3 tane hasar çıkıyor bir tanesinin hafif bi vuruğu var onu yaptırtmadım boya yesin istemedim araba. ama öle "yuh bu ne" dedirtecek birşey değil arzu edersen müsait zamanımda onun resmini çeker eklerim. mekanik olarak yürüyen olarak kalıbımı basıyorum en ufak sorunu yok aracın. ufak bir olasılık bayramda ankaraya gelicem kuzenim oarada okuyor, hem onu ankaraya bırakıcam hem ufak bi tatil yapıcam o zamanda buluşup araca bakabilirsin yani.

2005-2006 Subaru Legacy

2005-2006 Subaru Legacy

• Cevaplar için çok teşekkür ederim, aracın gayet güzel ancak ben biraz düşük kilometreli uzun süre binecebileceğim bir araç arıyorum, yanlış anlamazsın umarım. En azından 100 Bin km altında olmalı.
  • ne demek tabi ki istediğin ve istediğin gibi arabayı alacaksın, sonuçta oyuncak almıyosun yani :))

Düşük kilometreli vardır illaki piyasada yoksada bence km olayını 2. plana atabilirsin ( 999.999 km deyi devirmedikce ). Ben bu aracı almadan önce 2.2 diezel honda accord bakıyordum ve ustama sordum, bulduğum araçlar genelde 150.000 ve üzeri oluyorlar diye, oda hiç sorun değil yeni arabaların artık motor ömrü diye bişey yok temiz bakılıp düzgün kullanıldığı müddetce demişti. O hesap bence aşırı takma km olayına zaten büyük şehirdesin 70bin km araç alsan denizlideki birine kıyasla çok daha kısa sürede 100bin üzerine çıkarıcaksın nasıl olsa :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S40 I (1995-2004)
    17 yıl önce açıldı
    HYUNDAİ SONATA 2009-2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar

istanbul seyrantepe de JASPA SUBARU özel servisinin sahibi legacy kullanıyor, kendisiyle görüşebilirsiniz.
    ben impreza 2.0R kullanıyorum. Prins taktırdım, (usta çok önemli) gayet memnunun kullanıma göre % 40 daha ucuza maal oluyor. performans en fazla %5-10 düşüyor hissedilmiyor bile.
    (ben biraz fazla basıyorum :) o yüzden hissediliyor) ben şahsen 40 yaşından sonra da Legacy kullanmak istiyorum ama şimdilik İmpreza...

kolay gelsin
  • Cevap için teşekkürler, araştırmaya devam.
  • Biraz gec oldu ama hala Legacy dusunuyorsaniz yorumlarimi okuyabilirisniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_42549199/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42549199

Sadece fikirimi sorarsaniz o fiyata Legacy`den daha iyi D sinifi araba zor bulursunuz. Baska sorunuz da olursa cevaplayabilirim.
  • Yakıt düşünme sorununuz yoksa,aracı almak için zerre tereddüt etmeyin.2009 kullanıyorum

Şehir içi 100km/14 lt

Şehirdışı 9.5 lt
  • Teşekkürler arkadaşlar,

D sınıfı tercihini daha sonraya erteleyip şimdilik daha ekonomik bir araç aldım(dizel astra), ama her zaman böyle bir araca binmek isterim.
    Şimdi dizel legacyler var bir sonraki aracım inşallah onlardan biri olur.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenos86

Teşekkürler arkadaşlar,

D sınıfı tercihini daha sonraya erteleyip şimdilik daha ekonomik bir araç aldım(dizel astra), ama her zaman böyle bir araca binmek isterim.
    Şimdi dizel legacyler var bir sonraki aracım inşallah onlardan biri olur.

İyi günler.

bu aracın hastasıyım arkadaşlar çok sert bi tasarımı var artıları eksileri ve güncel yakıt bilgilerini yazabilecek olan varmı?
  • 2008 elegance modelini 3 yıl çok severek kullandım. aracım subaruya özel gümüş gri renkli idi. şunu söyleyebilirim ki gerçekten sürüşü harika bir araçtı . ancak yakıt tüketimi açısından beni zorlamaya başladığı için satmak zorunda kaldım. ancak yine bir subaru aldım. çünkü subaruya olan sempatim bu araçla tavan yaptı diyebilirim. yakıt konusuna gelirsek araç otomatik 4 vites olduğu için 8 litrenin altına hiç bir şekilde düşmüyordur ne yazikki. çok sakin kullanımda 7.8 i gördüm ancak bu araç altında olunca motor sesini biraz olsun duymak istiyorsun bu da haliyle rakamların 8. in üstüne çıkmasına neden oluyor. bir depo ile normal kullanımda 650 km yol yapıyor uzun yolda, ancak seri kullanımda bu mesafe 500-550 km arasına düşüyor. aracın 2.0 cc motorunun etkisiyle gidişi oldukça tatminkar. özellikle 4x4 özelliği ile yoldan çıkarmak imkansız gibi birşey. yanıma oturan herkesin özellikle virajlarda yavaşla abi dediğini hatırlıyorum ancak virajdan çıktıktan sonra nasıl yani dediklerini de hatırlıyorum. araç son hız olarak 220 km yi gördü. 3. vites 190 km yapabiliyor. araçta spor mod ve manuel modda var isterseniz vites değişikliğini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. spor modda ise vites değişikliklerini performansı arttıracak bir şekilde kendisi ayarlıyor. aracın iç donanımı ise oldukça tatminkardır. müzik sisteminden tutun güvenlik özellikleri kaloriferi ve konforu. koltuk ısıtmasından silecek ısıtmasına kadar herşeyi var. ve dışardan her geçenin dikkatini çeken bir disaynı var. şunu söyleyebilirm ki subarunun yapmış olduğu en başarılı tasarımlarından biridir. ancak sizin baktığınız modeller makyajsız kasa olduğu için 2008 - 2009 modellerinden farklılıklar gösterebilir. makyajlı modelin dış görünümünde ve iç görünümünde bir çok farklılıklar vardır aslında, belki bilmeyen anlamayabilir uzaktan ama bir tecrübe edip görmenizi tavsiye ederim....60 lt deposu olduğunu söylersem yakıtı düşünmez iseniz araç kendi klasmanında oldukça albenili özellikli bir araçtır. tavsiye edermisiniz derseniz bence alıp kullanmalısınız. ve işte gerçekten bir arabaya biniyorum diyebilirsiniz....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.