Bildirim
2005 AVENSİS 2.0 ELEGANT FAR YÜKSEKLİK AYARI
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Motor simgesinin çalıştıktan sonra sönmemesi normal değil servise gösteriniz. -
Aracınızda lpg varmı?
far yükseklik ayarını yapınca farlar ayarı yapıyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: unloved
Aracınızda lpg varmı?
far yükseklik ayarını yapınca farlar ayarı yapıyor mu?
merhaba..aracım 2.0 ve lpg siz..ayar düğmesi yok ,otomatik yapıyor..ancak arada söndüğü de oluyor..temas sorunu mu var acaba..? -
quote:
Orijinalden alıntı: can6
Motor simgesinin çalıştıktan sonra sönmemesi normal değil servise gösteriniz.
merhaba arada yanık kalıyor,arada sönüyor..anlamadım.. -
2007 Avensis'im var aynı sorun bende de mevcut. Servise gittim, Far yükseklik sensörü bozulmuş dediler, değişimine 500 tl fiyat istediler. Tabii ki vermedim. Yalnız ekrana gelen uyarı sinir bozucu, onu bi şekilde ortadan kaldırabilirsek bunun arabaya hiç bir zararı yok. Varsın tek seviyede kalsın farlar... -
tek seviyede kalsın ama ,uzun yolda çoğu zaman daha uzun mesafe aydınlatması gerekiyor..uzunları yaksam hemen selektörler çakmaya başlıyor tabi :-) servise telefonla sorduğumda,belki arkadaki sensörlerde sorun olabilir,araç sert düşüşler yaşadığında da olabiliyormuş..belki daha ucuza kapatılabilir ,bakacağız..saygılar..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota corolla kronik sorunları
- toyota otomatik şanzıman yorumları
- mmt şanzıman
- toyota corolla tutulmayan modeli
- toyota avensis 2.0 otomatik şanzıman
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- toyota c-hr hybrid fiyat
- toyota highlander türkiye fiyatı
- corolla cross bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X