Şimdi Ara

2005 AVENSİS 2.0 ELEGANT FAR YÜKSEKLİK AYARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç gün önce ,aracımın far yükseklik ayarlayıcısın ışığı sürekli yanmaya başladı..sigortadan mıdır,ya da illa ki servis mi ister..?Bir de ,araç çalıştığında bile gösterge panelinde motor simgesi de sönmüyor..normal midir?..başka bir sorun yok..yardımcı olabilirseniz sevinirim..teşekkürler

• Motor simgesinin çalıştıktan sonra sönmemesi normal değil servise gösteriniz.
  • Aracınızda lpg varmı?
    far yükseklik ayarını yapınca farlar ayarı yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unloved

Aracınızda lpg varmı?
    far yükseklik ayarını yapınca farlar ayarı yapıyor mu?

merhaba..aracım 2.0 ve lpg siz..ayar düğmesi yok ,otomatik yapıyor..ancak arada söndüğü de oluyor..temas sorunu mu var acaba..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6

Motor simgesinin çalıştıktan sonra sönmemesi normal değil servise gösteriniz.

merhaba arada yanık kalıyor,arada sönüyor..anlamadım..
  • 2007 Avensis'im var aynı sorun bende de mevcut. Servise gittim, Far yükseklik sensörü bozulmuş dediler, değişimine 500 tl fiyat istediler. Tabii ki vermedim. Yalnız ekrana gelen uyarı sinir bozucu, onu bi şekilde ortadan kaldırabilirsek bunun arabaya hiç bir zararı yok. Varsın tek seviyede kalsın farlar...
  • tek seviyede kalsın ama ,uzun yolda çoğu zaman daha uzun mesafe aydınlatması gerekiyor..uzunları yaksam hemen selektörler çakmaya başlıyor tabi :-) servise telefonla sorduğumda,belki arkadaki sensörlerde sorun olabilir,araç sert düşüşler yaşadığında da olabiliyormuş..belki daha ucuza kapatılabilir ,bakacağız..saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.