arkadaşlar electus'a baktımda baya güzel görünüyor ben ona başlıyorum buradaki arkadaşlarla gelmek isteyen varsa :) pm atabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Heil Hitler
dostum şuan oyuna başlayıp oynıyanların %90 guıld savaşları için başlıyor vs vs bazı şeylerin öldüğünü herkez biliyor farkında millet item ve set kasıp guıld savaşlarını takip edıyor buna gecen sene bende dahildim , tek saran şey guıld savaşları başka hiç birşey yok oyunda kervan felan hikaye oldu arkadaşında dedigin item ve set yapmak cok zor bir anda 500 lira harcadıgımı hatırlıyorum ... oyun sarıyomu , sarıyo guıld savaşları ama cok para harcıyodum o yuzden bıraktım [Kunye=]
Hocam burası venüs serveri olması lazım yıllarca oynadım orada avalon çok meşhurdu
Aynen bi guild ismi tek servere özel değil sonuçta çok sorular oluyordu sen ''o'' guilddenmisin falan halbuki farklı çoğusu :)
Tabi ki avalon ünlü bir guild di farklı swlerde de toplanmışlardı ve bot kullanmadan elle kasıyorlardı hatta bota bırakanların yanına canavar çekip öldürdüklerini hatırlıyorum :D ilk avalon venüste kuruldu diye biliyorum kaleleri kaybettikten sonra bir çoğu oyunu bıraktı resimdeki guildlerin hepside venüs serverinde de vardı özetlersem resimin venüs serverine ait olduğu kanısındayım hala
hey gidi günler heey :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme