Şimdi Ara

2005'de Oyuna Başlamıştım. YENİDEN BAŞLAMALIMIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Herkese Selamın aleyküm silkroad online'ye 2005 de başlamıştım nerden baksan 5-6 sene oynadım mahallece başlamıştk aslında bazı kişiler ayrılınca benimde hevesim kalmadı bıraktım ... ve sene 2015 aşırı bir oynama isteği var hala devam arkadaşlara sistem de neler oldu neler değişti az çok biliyorum fakat eskisi gibi sarar mı diye bazı konularda endişem var unq ler olsun saatlerinde değişim var mı .. zaten bildiğim kadarıyla 130 olmuş eğer başlar isem burdaki bazı grupların içine dahil olmak istiyorum 120' lw bir çar alıp 130'a kadar SBOTLA (eskiden vardı şimdi varmı bilmiyorum) sanırım en az 7 ay filan sürer 130 olmak ama ortam olduktan sonra her türlü gelirim yani :) ne diyorsunuz arkadaşlar sizce başlamalımı tekrar ? yoksa sro gerçekten değerini yitirdimi.

• Oyun her zaman paraya dayalıydı, 120 cap gelmesiyle beraber bu daha da arttı. Sanırım 2011'e kadar oynadınız, proof sisteminde haberiniz vardır. D12 ve yukarısı için +1 denerken bile item'in kaybolma riski var. Bunun için her artı denendiğinde proof stone denen zıkkımdan almak gerekiyor. +1 bile tutmuyor bazen. Bastın ve tutmadı diyelim, proof stone kayboluyor. Proof stone legend'ın tanesi 40 silk. D12 ve üstü maksimum +12 oluyor, bir item'i +12 yapabilmek için 2K silk harcayan bile var.

Job sistemi de 2011'deki gibi devam ediyor. Yani gram zevk yok. Anca bot'taki hunter ve thief'lere dalıyorlar o kadar. "Styria clash" diye bir etkinlik var job ile ilgili, her cuma ve cumartesi oluyor. Capture flag etkinliği gibi düşün. Ödül olarak black stone ve blue stone veriyor. Job item simyasında kullanılan şeyler.

PvP'den zevk almak için, oyuna binlerce lira yatırmak gerekiyor. Anlayacağın PvP de ölü.

Unique'lerin çıkış süreleri düşürüldü. 1.5-2 saatte çıkıyorlar sürekli. Onda da eski heyecan yok. Hepsi saniyelik oluyor.

Şu anda level sınırı 125.

sBot hâlâ devam ediyor, ancak eskisi kadar kullanan yok. phBot kullanıyor çoğu kişi. Haftalık 4$ ve clientless özelliği var.

Joymax bile umudunu kesmiş durumda. Kapanmasının yakın olduğunu düşünüyorum.

Özet: Bulaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 16 Temmuz 2015; 12:51:31 >

• hocam çok teşekkürler verdiğin bilgilerden dolayı cidden eline sağlık... hevesim kursağımda kaldı daha farklı yorumlar bekliyordum ama gerçeklerden de kaçamıyoruz... ne yapalım dediğine uyucam :/ belkide dediğin gibi bulaşmamak en doğrusu anıları mazileride gömücez bu saatten sonra artık ozaman ..
  • dostum şuan oyuna başlayıp oynıyanların %90 guıld savaşları için başlıyor vs vs bazı şeylerin öldüğünü herkez biliyor farkında millet item ve set kasıp guıld savaşlarını takip edıyor buna gecen sene bende dahildim , tek saran şey guıld savaşları başka hiç birşey yok oyunda kervan felan hikaye oldu arkadaşında dedigin item ve set yapmak cok zor bir anda 500 lira harcadıgımı hatırlıyorum ... oyun sarıyomu , sarıyo guıld savaşları ama cok para harcıyodum o yuzden bıraktım [Kunye=]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heil Hitler -- 23 Temmuz 2015; 2:13:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heil Hitler

dostum şuan oyuna başlayıp oynıyanların %90 guıld savaşları için başlıyor vs vs bazı şeylerin öldüğünü herkez biliyor farkında millet item ve set kasıp guıld savaşlarını takip edıyor buna gecen sene bende dahildim , tek saran şey guıld savaşları başka hiç birşey yok oyunda kervan felan hikaye oldu arkadaşında dedigin item ve set yapmak cok zor bir anda 500 lira harcadıgımı hatırlıyorum ... oyun sarıyomu , sarıyo guıld savaşları ama cok para harcıyodum o yuzden bıraktım [Kunye=]

Bu ss nerden acaba ?

• seneyi hatırlamıyorum arşivlerimden buldum sro sroykenki zamanlardı server : alps
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heil Hitler

seneyi hatırlamıyorum arşivlerimden buldum sro sroykenki zamanlardı server : alps

Exp barı görünce ağladım
  • Abi şunları görünce duygulanıyorum çok fenada oynama isteği var am tek başına öyle gariban gibi başlayıp oynamakta...
  • Şu anki silkroad senin bildiğin silkroad olmadığı için tek olmasan da başlamazsın zaten ^^
  • interfazil İ kullanıcısına yanıt
    hocam diyorum ya :) çok fena hasret çekiyorum bu oyuna karşı hani oynayanlar bilir siz bilirsiniz ne denli sardığını....
  • Hocam bende aynı şekildeydim.Çok kovaladım pvpleri gezdim , Normal sroda bütün serverları gezdim , gm kovaladım yok yani ben de başlamayı çok kafaya koydum çok istiyordum ama cidden olacak gibi değil ben zorladım sonuç aynı hiç bulaşma .
  • Öldü oyun üzgünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isro cok ama cok degişti lv kasmak zor degil.millet sadece cumartesi günü geliyor oyuna.bunun harici herkes botta diyebilirm.

eski zevki almak istersen private deneyebilirsin kaliteli privateler var aslnda 80 yada 110cap
  • Valla arkadaşlar arıyorumda ... ne biliyim doğru düzgün bulduklarımında hepsinin online sayısı 300 filan :S oyunda ruh gibi dolanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehli-Dünya

Valla arkadaşlar arıyorumda ... ne biliyim doğru düzgün bulduklarımında hepsinin online sayısı 300 filan :S oyunda ruh gibi dolanıyorsun.

electus online açılıyormuş yakında orası dolar gidersin.
  • Kaç sene geçmiş. Araplar geldi mi bari?
  • araplar gelmemiş dostum ya :D electus filan arkadaş yazmışta orası nasıl olcak acaba bari orda oyniyim biraz :)
  • Bence bu saatten sonra private serverlerde takil derim.
  • Private serverlar oyunu yıkıma doğru sürükledi şuan normal oyunu oynamanın hiçbir anlamı yok diyebilirim piyasada 100'ün üzerinde p-server mevcut az da olsa zevk alabilirsin düşünüyorum bazılarından ama kesinlikle eski zevki vermez
  • Greemie G kullanıcısına yanıt
    aynen vermiyor zaten ya kapanıyor ya da başka sorunlar çıkıyor garip işte ... bi knight'cılara birşey olmadı sanırım en sonunda ona başlıycam :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.