Bildirim
2005 exclusive performansı nasıldır
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba "gokselazem"
3 sene boyunca (yaklaşık 85,000 km), 2005 model 1.8T tiptronic exclusive araç kullandım. Aracı O km olarak almıştım. Donanım olarak,
bence oldukça şık ve spor jantlar,
kenarları deri orta kısmı kumaş koltuklar,
ısıtmalı ön koltuklar
cd çalar (mp3 çalmaz yalnız)
gövde renki yan çıtalar
vs. vs vardı.
1.8 T tiptronic 5 vites idi ve 150 Hp' lik gücü aracı çok iyi götürüyordu.
Şu anda yeni kasa 1.8TSI tiptronic kullanıyorum ama eski aracıma hayranlığım halen devam ediyor. Eski kasanın tadı, yenisinde bence yok.
Dezavantajı ise tiptronic olmasından dolayı ciddi yakıt tüketiyordu. Yoğun İstanbul şehir içi trafiginde 62 litrelik deposuyla ışık yandığında ancak 350-400m gittiğim anlar olmuştu. Diğer bir sıkıntısı ise oldukça dikkatli kullanmama rağmen 85,000 km sonunda ahşap kapı kollarında renk atmaları, bazı yerlerde iç mekanda boyaların kalkması gibi ufak tefek sıkıntıları vardı. Ben, turbo veya motorda bir arıza yaşamadım ancak servisten duyduğum kadarı ile bu kasanın kronik sıkıntılarından birisi aks körüklerinin yırtılması sonucu ön takımlardan ses gelmesi idi. Bende bir kez aks körüklerini değiştirtmiştim.
1.6 motorun performansını bilmediğim için karşılaştırma yapamam ama performans istiyorsan 1.8T çok iyi bir seçim olur.
Kasasız sürüşler
-
başka yorum yapacak yokmu ? -
1,6 Passat (102 hp) nin şehiriçi performansı emin ol ki seni tatmin etmeyecektir, ama uzun yolda yola oturduğu zaman fena sayılmaz.. Bunların haricinde konforu nasıl dersen şapka çıkartırım ayrı mesele.. -
Bence alcaksan 1.9TDI al süper performans süper konfor .. -
1.8T alıp tüp taktırıp hem performans hemde ekonomi yapardım sizin yerinizde olsam.O kasa için 1.6 yetersiz geliyor.Belkide aynı yakıtı yakarsınız 1.6 ile. -
Yakit konusunda 1.6 ile 1.8T arasinda pek fark yok.Sakin kullanici iseniz 1.6 da yeterli gelir ama tercih 1.8t den yana olursa daha iyi olur.Ayrica exclusive donanimin 1.8t sini bulmak cok kolay olmayabilir sizin icin, cunku cok az var.Passat konforu yada kalitesi hakkinda birsey demeye gerek yok sanirim.
Selamlar... -
arkadasım 1.6 ağır gelir gitmez falan diyenler her zaman olduğu gibi burdada var.. sana şunu söliim...her şey sende bitiyo..eğer ben performans isterim kırmızıda kalkarken hava atarım millete falan diosan tabili 1.8t al..ama ben normal kullanırımaracmı üzmem tatalmaya bakarım diosan eğer 1.6 al ve gitmez çekmez dienlerede kulak asma... ben bi örnek veriyim bizde 1.6 zafira var arac 1500kg. ben bu arabaya 5 kişi yetişikin aldım ve şehit ii yklaşık40 km lik bi yolculuk yaptım..ve işiklarda falan canavardı ca na var ...... nie sa bunları anlatıorum?? çünkü bende b5.5 passat bakıorum ve 1.6 exclusive kafamda 1adım daha önde 1.8t comfortline tem,iz bulrsam değerlendirim...ama dediim gibi 1.6 var.. hocam alman o arabaya 1.6 motor koyduysa elbet vardır bi bildii.koca vw gitmicek motoru koyarmı.. lütfen.. arkadaşım inşallah aradıın aracı bulursun inşallah yardımcı olmuşumdur... -
başlığı daha açıklayıcı (marka model vs) yazarsanız daha çok kişiden yardım alacağınızı düşünüyorum... -
Eğer sakin bir kullanıcıysan 1.6 motor yeterli,
amaaa ben hız isterim, performans isterim, kırmızı ışıkta en önde kalkmak isterim dersen, motora fazla yüklenirsin ve arıza çıkarma ihtimalin yükselir. Seçim senin..
Yakıt sarfiyatı konusunda bişi diyemicem, kullanan arkadaşlar gerçek değerlerini yazabilir. -
çok guzel bır araba bende dusunuyorum bakalım.yorumlarınız için tesekkurler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X