Şimdi Ara

2005 fiesta teyp değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar 2005 model makyajsız son band bir fiesta aldım, teyp kısmı bilindiği üzere makyajsız fiestanın çok mutlu edici değil.. görüntü olarak bu şekilde ancak kasetçalarlı versiyon.

Bu cihazı farklı bir sistemle veya ghia modellerine takılan bluetooth lu bir cihaz ile değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi ve bu işi yapan yerleri biliyorsanız , bana yol gösterirseniz sevinirim.

kolay gelsin.

• Bende de 2006 makyajsiz kasa fiesta mevcut su distan 3 parcali gozuken teypten mevcut acaba klasik teyp yerine 6000 model numarai olan teyp takilabilir mi zaten takilamiyorsa navigazyon filan hic takilamaz bu sorunun cevabini cok merak ediyorum?

Klasik gri mevcut onun yerine 6000 siyah takilirmi bir sekilde, standtart olarak takilmiyacagi belli de konsol filan degisrek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilgarage -- 22 Kasım 2011; 1:55:20 >

• bende de aynı model mevcut kaset adaptoru ıle cozmeye calısıorm ben mp3 olayını
  • bende aradığınız 6000model teyp mevcut ve aracın teybını deıstırmeyı dusundugumden satacagım.ilgilenirseniz mail adresim honour_life@hotmail.co.uk
    bu arada konsol deısmeden aradıgınız teyp takılıyor dıye bılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.