Şimdi Ara

2005 Honda Civic ES Otomatik V.alacağım Lütfen Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim gibi 2005 Model Honda Civic almayı düşünüyorum.Şu anda karar verdiğim 1 araba var.

Araba 2005 Model 74000 binde. ES modeli LPG takılmış Araba OTOMATİK

Araba çok temiz sadece ön tampon değişmiş ve çamurluk boyanmış İstenilen Fiyat:26.000 TL

Öncelikle fiyat hakkında nasıl diye sormak istiyorum?

Tüplü olması bir dezavantajmı?

Araç benzinle ne kadar yakıyor?

Benzinle 0,35 yakıyor deniliyor doğruluğu nedir?

Arabayı tavsiye ediyormusunuz?

Cevaplarınız benim için çok önemli bilgisi olan lütfen yardımcı olursa çok sevinirim

• 350 kuruş yakıyor deniliyor ama nerede hangi yolda hangi şartlarda?
    Güncel fiyatlarla 1.6 ov olan bir araba her şekilde 400 kuruş ortalama yakar bu bir gerçek..
    Otomatik vitesinin sorunsuz olduğunu duymuştum bende manuel olanı var aynı aracın çevremde son 2 haftada 2 tane 2005 es manuel saatı arkadaşlarım 26 liraya.
    O fiyatdan pazarlıkla ne kopartabilirseniz kardır diye düşünün alın arabayı emin olun pişman olmazsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

350 kuruş yakıyor deniliyor ama nerede hangi yolda hangi şartlarda?
    Güncel fiyatlarla 1.6 ov olan bir araba her şekilde 400 kuruş ortalama yakar bu bir gerçek..
    Otomatik vitesinin sorunsuz olduğunu duymuştum bende manuel olanı var aynı aracın çevremde son 2 haftada 2 tane 2005 es manuel saatı arkadaşlarım 26 liraya.
    O fiyatdan pazarlıkla ne kopartabilirseniz kardır diye düşünün alın arabayı emin olun pişman olmazsınız..

Çok teşekkür ederim
  • Gerçekten söylendiği kadar temiz, km'si orjinal, gereken bakımları-değişimleri zamanında yapılmış ve sorunsuz ise;
    takılan LPG kitinin markasına bağlı olarak 26.000TL eder.
    Sakin ve şehir-dışı 90-100km/saat sabit hızda kullanımla 100km'de 9-10 litre LPG tüketir, manuel vites olsa bu değer 8-9litre olurdu.
    Şehir-içi değeri ise trafik yoğunluğu, kırmızı ışıklı kavşak sayısına ve seri kullanım gerektiren yerler olup olmamasına göre değişir.
    Şehir-içi öyle yerler var ki; isteseniz de arkadan gelenler sakin sakin kullanmanıza izin vermiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.