Cevaplarınız benim için çok önemli bilgisi olan lütfen yardımcı olursa çok sevinirim
350 kuruş yakıyor deniliyor ama nerede hangi yolda hangi şartlarda? Güncel fiyatlarla 1.6 ov olan bir araba her şekilde 400 kuruş ortalama yakar bu bir gerçek.. Otomatik vitesinin sorunsuz olduğunu duymuştum bende manuel olanı var aynı aracın çevremde son 2 haftada 2 tane 2005 es manuel saatı arkadaşlarım 26 liraya. O fiyatdan pazarlıkla ne kopartabilirseniz kardır diye düşünün alın arabayı emin olun pişman olmazsınız..
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS
350 kuruş yakıyor deniliyor ama nerede hangi yolda hangi şartlarda? Güncel fiyatlarla 1.6 ov olan bir araba her şekilde 400 kuruş ortalama yakar bu bir gerçek.. Otomatik vitesinin sorunsuz olduğunu duymuştum bende manuel olanı var aynı aracın çevremde son 2 haftada 2 tane 2005 es manuel saatı arkadaşlarım 26 liraya. O fiyatdan pazarlıkla ne kopartabilirseniz kardır diye düşünün alın arabayı emin olun pişman olmazsınız..
Çok teşekkür ederim
Gerçekten söylendiği kadar temiz, km'si orjinal, gereken bakımları-değişimleri zamanında yapılmış ve sorunsuz ise; takılan LPG kitinin markasına bağlı olarak 26.000TL eder. Sakin ve şehir-dışı 90-100km/saat sabit hızda kullanımla 100km'de 9-10 litre LPG tüketir, manuel vites olsa bu değer 8-9litre olurdu. Şehir-içi değeri ise trafik yoğunluğu, kırmızı ışıklı kavşak sayısına ve seri kullanım gerektiren yerler olup olmamasına göre değişir. Şehir-içi öyle yerler var ki; isteseniz de arkadan gelenler sakin sakin kullanmanıza izin vermiyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme