Şimdi Ara

2005 honda civic sedan es mi yoksa 2006 ford focus benzinli mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba iki araç arasında kararsız kaldım acaba 2005 veya 2006 honda civic 1.6 vtec es mi almalıyım yoksa 2006 benzinli ford focus mu almalıyım yorumlarınızı bekliyorum. birde bu araçlara en fazla ne kadar para verilir.

• civic derim. bende aynı kasa 2002 civic LS vardı. inanın bu araca hayran kaldım ve çok başarılı buldum.
    mükemmel yol tutuşu vardı
    ekonomik diyebilirim. şehir içi km başına 30-40 kuruş bandında yakıyordu(ankara).. uzun yolda ise 1 depo benzinle yaklaşık 700 km katediyordu.
    honda motor konusunda bence çoğu markadan daha iyi.
    bu video herşeyi özetliyor. bence bu artılar focusda yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

civic derim. bende aynı kasa 2002 civic LS vardı. inanın bu araca hayran kaldım ve çok başarılı buldum.
    mükemmel yol tutuşu vardı
    ekonomik diyebilirim. şehir içi km başına 30-40 kuruş bandında yakıyordu(ankara).. uzun yolda ise 1 depo benzinle yaklaşık 700 km katediyordu.
    honda motor konusunda bence çoğu markadan daha iyi.
    bu video herşeyi özetliyor. bence bu artılar focusda yoktur.

Bence de Civic

Bu arada reklam çok güzelmiş.
    Evin önüne böyle bir park yeri mi yaptırsam

• Merhaba,

Kısaca,

Civic daha iyi gidiyor ve daha ekonomik
    bunun yanında Focus bir kaç gömlek daha iyi yol tutuyor, frenleri daha iyi .. biraz daha fazla güven hissi veriyor.
    Konfor konusunda aşşa yukarı denkler, Focusun doanımız Gahia ise daha çok olabilir.

İmkanınız varsa dizel Focus almaya çalışın .. yoksa Civic daha mantıklı gibi..
    Piyasasını biliyorum ama Civic e aşırı para vermeyin.. çok kasa değişti artık üzerine.. sahibinden de uçuk kaçık rakkamlar sitiyorlar 2005 es lere.. aldanmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacisandal

herkese merhaba iki araç arasında kararsız kaldım acaba 2005 veya 2006 honda civic 1.6 vtec es mi almalıyım yoksa 2006 benzinli ford focus mu almalıyım yorumlarınızı bekliyorum. birde bu araçlara en fazla ne kadar para verilir.

İkiside benzinliyse kesinlikle civic derim...Focus yol tutuş hariç civic in gerisinde bir araç...2005 model vtec 2 24 liradan fazla etmez...Vtec 2 lerde aşırı bir fiyat şişikliği var bu aralar...Focus fiyatlarını bilmiyorum baz donanımlardan 1-2 altına full de 1-2 üstüne alıınabilir...Önemli olan temiz bir araç bulabilmeniz eğer uygun fiyata temiz bir civic bulursanız yıllarca üzülmeden binersiniz...Focusta kötü bir araç değil ama dizel seçeneği girmezse devreye civic e tercih edilmez yine de tabi ki sıfır araç değil 2.el belki çok uygun temiz focus bulunursa bir ihtimal...

• bir hondacı olarak banko ford.Daha sessiz bir araç biraz fazla yakar ama tısır tısır gider.
  • EĞER aynı km, aynı temizlik, aynı orjinallikte iseler ve fiyat farkı da fazla yoksa 2005 model Civic ES...

Üzerinde bir de kaliteli bir işçilikl ve temiz bir montaj ile Prins-VSI LPG kiti.
    Alın size dizel ekonomisinde + HONDA sorunsuzluk ve uzun motor ömründe bir otomobil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.