Şimdi Ara

2005 Jazz mı 2009 Aveo mu Arkadaşlar Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ilk arabamız olacak. Hatchback düşünüyoruz. Daha doğrusu bu araba ile acemiliği tam manası ile atmak istiyorum.Kullanıyorum ancak ilk arabam olması nedeniyle biraz çekingenim. 1 yıl kadar kullanıp kısmetse sıfır golf almayı düşünüyorum. Bu nedenle sağlam ve çabucak elden çıkarabileceğim bir araç olmasını istiyorum. Ayda max 500 km yaparım.belki 1000 olur.. Bu nedenle dizel takıntım yok..

Nette bulunduğum şehirde iki araç buldum

Özellikleri yazıyorum :

2005 model honda Jazz düz vites. 1,4 ES modeli 103 bin kmde. Gümüş gri reng. birkaç parça boya var ( ama nerde bilmiyorum, araç temiz görünüyor ).Fiyat 19500

Diğer araç :

Beyaz renk 2009 model Aveo 1.2S modeli.. 35000 kmde. Boya değişen yok..Atiker marka LPG var..Adam haziranda vermiş ilanı ancak hala duruyor..Bu kafamı karıştır yarın arayıp sorcam aslı nedir ? ..

Yazmış olduğu açıklama şu : aracım tertemiz hiçbir boya ve değişeni yoktur.aracın 2.sahibiyim.mayıs ayında aracın ilk muayenesi yapıldı,atiker marka lpg ruhsata işlenmiştir.1 depo tüple 400-450 km yapıyor.(tankı 43 litredir)
    benzinde 25 kuruş,tüpte 20 kuruş yakıyor.çok ekonomik bir araç.pazarlık yoktur.araç istenilen yere gösterilebilir.
    hiç bir masrafı yoktur,suyunu yağını koy masrafsız kullan.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.. Ya da farklı öneriniz var mı ? İlk arabam olucak, max 20000 vermek istiyorum ( Acemiliği atma evresi olarak kullanmak istiyorum..)

• kesınlıkle jazz aveo cok tırt elden cıkaramazsın basın cok agrır
  • 2009 Aveo hatchback kullanıcısiyim 45.000 km oldu memnunum servise rutin bakımlar haricin gitmedim daha, bir sorun yaşatmadı bana

2009 da 24.000 e almıştım, su an 22.000 e çok rahat satabiliyorum ilan koyduğumda günde 8 10 kişi arıyor rahat, elden çıkarabilirsiniz yani cabucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1 yıl kullanıp araç değiştiririm diyorsun.

Chevrolet'in kilometresi düşük yıl olarakta bir avantajı var fakat hondaya göre ikinci eli düşük olur yeni kasası olduğundan dolayı.

Şahsen Honda Jazz'ı alın derim
  • temiz ise jazz
    aveo çok yakıyo diye biliyorum jazza göre
  • Ben jazz derim.
  • arkadaşlar jazz kaportadan boyalıymış...Adam taş eziğinden dedi ama...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-memurdan-cok-temiz-103963626/detay

şu araba nasıl arkadaşlar. Samsunluyum.Burda olması avantaj benim için sonuçta uzak bi yer olsa git gel en az 5oo lira edecek..

28000 km de 2009 model.. citroen c3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.