Şimdi Ara

2005 megane hb nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2004 05 megane hb dinamik almayı düşünüyorum 1.6 motor olacak ve lpg takılacak

sizce araba nasıl
    görüşüş iç hacim güzelmi
    önemli sorunları varmı
    sizce temizinin ederi nedir
    teşekkürler
    saygılar

• Bende 2005 megane hb 1.5 dci dinamik+pak.exe 2 var...sunroof,cc ve lastik basınç kontrolü hariç full araba yani..100 bin km deyim..Şimdiye kadar bir kez elektrik dinamosu ve bir iki ufak tefek arıza dışında sorunu yok..Donanım olarak 2005 modellerin üstünde bir araç :yağmur sensörü ışık sensörü otomotik kararan dikiz aynası 30 km hızı geçince kapıların kitlenmesi fren destek sistemi ani frenlerde 4 lülerin yanması otomatik klima kartlı sistem 6lı cd xenon far gibi 2005 yılında bir sürü arabada olmayan özellikler mevcuttu. Ben sıfır aldım fiyat performans oranı yüksek olduğu için almıştım..Aldığımada pişman olmadım.. ..Çok yumuşak bir sürüşü var sakin rahat konforlu gidicem diyorsan ideal.Sert süspansiyon kemikli vites spor sürüşü yok...Virajlarda fazla yatıyor gibi ama kesinlikle savrulmuyor alışana kadar ve ya sert bir araçtan sonra ilk binişinde korkutabilir..Ben 100 bin km kullandım bugüne kadar virajda veya başka yerde savrulma tehlikesi filan atlatmadım..Ben iç ışıklandırmasını ve iç dizaynını seviyorum bence megane 3 ün içi o kadar güzel değil..
    Fiyat konusunda yorum yapamıcam ama bu gün benim arabayı Honda Accord a takasa sokuyum dedim bayiden 19-20 arası galeriler alır dediler..Galeri bu fiyata alırsa 22-23 e de satıcak demektir..Bende dizel kazasız arabamı bu fiyata vermem..Benzinli için yorum yapamıcam..

• Benim de imzamda yer alan 2004 hb var. Genel olarak memnunum. Şu anda 127.000 km'de. Sadece direksiyon kutusunda problem yaşıyorum şu anda. Ama 4 yıldır kullanıyorum. Gerçekten çok konforlu bir araba...
  • benimde sevdigim araba birde lpg li kullananlar varmı
  • Arkadaşım 2005 model megane HB 1.4 motorlusunu aldı geçen haftalarda 16.000 TL ye 52.000 km de, kazasız bir iki parça boyası var, bakımları yeni yapılmış. Araba dıştan güzel sağlam duruyor ama içi felaket. 5 yaşındaki arabanın plastik aksamları hep soyulmuş, direksiyon, kapı kolları ön konsol vb. , torpidoyu açayım dedim elimde kalıyordu neredeyse. İçinde kullanılan plastik ben adiyim diyor resmen. Hele bir radyo teybinin (orjinal) görüntüsü var ki berbat. Yani iç malzeme kalitesi olarak bir şey beklemeyin. Bir araba ne kadar hor kullanılırsa kullanılsın 5 yaşındaki arabanın plastik kısımları öyle soyulmaz. 99 model 116.000 km de ki focus umda daha soyulma filan hiçbir şey yok. Megane nın direksiyonu çok hafif. Şehir içi kullanımı kolay. 1.4 motorun sesi güzel. Ses yalıtımı fena değil. Arka görüş mesafesi biraz kısıtlı. Megane HB ler sedanlara göre daha ucuza satılıyor ve daha donanımlı oluyorlar. Fiyat performansı iyi araçlar. Yetkili servisten 60.000 km bakımına 900 TL demişler. Triger setinin değişme zamanıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazinga33 -- 12 Ocak 2010; 18:24:03 >

• HB lerin sedanlara göre herhangi bir donanım fazlalığı yok hatta arkadaşınızın aldığı araç megane nın en boş modeli ön konsolun falan soyulduğunu ilk kez sizden duydum ama kapı kollarının soyulma olayı doğru o da bazı araçlarda var bazılarında hiç soyulma yok kapı kollarındaki soyulma vw araçlarında da var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.