Şimdi Ara

2005 Megane II kullanıcıları Kararan İç Dikiz Aynası ve Atermik Ön Camınız var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
10.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi sevindim senin adına. Ama yamyam07 nin duruöu ilginç. Acaba bir girişimde bulundu mu merak ettim?
  • Bendede 2005 dinamik vardı, ağustos 2004 çıkışlı onda donanımlar tamdı,sonra şikayetvar.com sitesinden bu donanımların eksik çıktığını bende okudum,şu anda 2007 privilege var onda da donanım,yanılmıyorsam alt modellerden haber vermeden çıkarttılar...
  • İlgine teşekkürler dostum. 2004 Ekim gibi gelmeye başlamış bu araçlar. Sen tam zamanında almışsın.

Evet başka var mı acaba???
  • inşallah kazanırsınız da mais tabir-i caizse MORS olur
  • 2005 megane sedan 1.5 dci dinamik var bende sıfır almıştım .arkadaşlar bende var dı çok dikkat etmiştim.arkadaşıma da katılıyom .sonuna kadar savunuyorum seni.ama onlar hemen değiştirme hakkına sahibiz olayını savunacaklar.adamlar bi ara dinamik resmi koyup gazetelere ilan veriyolardı gidince bayiye otantik o fiyat diyolardı.buna ticaret te pazarlama diyolar bu devirde
  • şikayetim var sitesine de yazdım. @salatan ın da dediği gibi bir arkadaş orda da belirtmiş aynı durumu.

Bana dedikleri gibi donanım değiştirme hakkımız var demişler.

Arkadaşa Pm attım. Ve siteye üye olup şikayetimi ve dava sürecini anlattım. 2500 karaktere kadar yazabiliyorsunuz. Hepsini doldurdum. Yetmedi. Olaylar anlat anlat bitmiyor. Neler yaşamışım.

Şimdi onay bekliyorum siteden. Orda da çıkacak ve donanım değiştirme hakkımız dışında bir cevap verebilecekler mi merak ediyorum?
  • yok bilmem kaç yüz bin tane araç sattık diye önünüyorlar, sonra hala bakkal mantığıyla iş yapıyorlar, yazılı şözleşme olmadan 40 milyarlık alışveriş yapıyorsun.

vekaleti ve kaporayı bırak çık git havasındalar hala, olayı öyle bir kanıksamışlar ki , aksi yönde bir şey söyleyince şaşırıyorlar.

(otomotiv sektörü için konuşuyorum yanlış anlaşılmasın)

bence a dan z ye anlaşılan aracın bütün özelliklerinin belli olduğu sağlam bir sözleşme yapılmalı.
  • ya arkadaşlar bizde meganeII makyajsız dynamıque var ama üstü falan açılmıyo peki bu dynamıque lerde otomatik kararan iç dikiz aynası var mı varsa bizimkinde yoq çünkü mandal var altında
  • quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

ya arkadaşlar bizde meganeII makyajsız dynamıque var ama üstü falan açılmıyo peki bu dynamıque lerde otomatik kararan iç dikiz aynası var mı varsa bizimkinde yoq çünkü mandal var altında

Aracın özelliklerini yazarsan iyi olur. Model trafiğe çıkış tarihi falan.
    Büyük ihtimal sen de benim gibi mağdurlardansın. Sana satarken ne beyan etmişlerdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytacmetin

ya arkadaşlar ben daha dün aldım aracı privelege, bende kararan dikiz aynası var, kesin.

Dostum hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kulanırsın inşallah
  • sağolun dostlar umarım keyif alabileceğim bir otomobil sahibi olmuşumdur. daha iyisi sizlerin başına...
  • ya bizim araç 2006 ocak çıkışlı megane II 1.5 dci 80 bg makyajsız dynamıque yani teknoloji paketi falan yok sadece dynamıque ve yanılmıyorsam araç satılırken bize otomatik kararan iç dikiz aynası var demişlerdi ama mandal var heralde bütün sade dynamıque lerde yani kasetçalarlı olanlarda yok eğer diğerlerinde varsa bn ankaradayım o çetaşı birbirine katarım bi de bi şey sorcam atermik ön cam ne demek bn tam bilmiyorum da???

• quote:

ya bizim araç 2006 ocak çıkışlı megane II 1.5 dci 80 bg makyajsız dynamıque yani teknoloji paketi falan yok sadece dynamıque ve yanılmıyorsam araç satılırken bize otomatik kararan iç dikiz aynası var demişlerdi ama mandal var heralde bütün sade dynamıque lerde yani kasetçalarlı olanlarda yok eğer diğerlerinde varsa bn ankaradayım o çetaşı birbirine katarım bi de bi şey sorcam atermik ön cam ne demek bn tam bilmiyorum da???

Dostum sen de bendensin maalesef. Mandal varsa bendensin. Diğer paketlerin bu aynayla alakası yok. Cruise, cd çalar falan onlarla alakalı.

Atermik ön cam güneş ışnları kırarak klimanın daha az çalışmasını sağlıyor. İçerinin ısınmasını bir nebze engelliyor. Böylece klimanın çalışmasının yakıta etkisi daha az oluyor. Sende de yoktur anladığım kadarıyla.

Peki nasıl anlayacağız? Atermik ön cam yandan bakınca morumsu gibi gözüküyor. Bizdekiler de böyle bir renk farkı yok.

Sana da var dediler di mi? Belgeleyebilir misin? Katalog falan var mı?

Senin gibi haberi olmayan kaç kişi var acep?

• tam bi adilik bu yaptıkları satana kadar herşey sattıktan sonra kimsenin umrunda deilsin dostum bnde dediğin gibi sendenim ama bu olay sadece bizde deil sanırsam atermik ön cam da oto. kararan iç aynada tüm dynamıque lerde yok satarken var diolar ama bu atermik cam olayını bilimiyomuşumda adını bilmiyomuşum onuda öğrendim o hiç bi düz dinamikte yok teknoloji paketlilerde falan var sanırım
  • quote:

tam bi adilik bu yaptıkları satana kadar herşey sattıktan sonra kimsenin umrunda deilsin dostum bnde dediğin gibi sendenim ama bu olay sadece bizde deil sanırsam atermik ön cam da oto. kararan iç aynada tüm dynamıque lerde yok satarken var diolar ama bu atermik cam olayını bilimiyomuşumda adını bilmiyomuşum onuda öğrendim o hiç bi düz dinamikte yok teknoloji paketlilerde falan var sanırım

Yanılıyorsun. 2004 tüm dynamique lerde var bu donanımlar. Paketli olmasına gerek yok. 2005 lerin bir kısmında da var. 2004 Eylül Ekim gibi gelmeye başlıyor. Ben siyah değil de başka bir renk alsaydım ellerinde vardı. Bundan eminim. Siyah gemiyle gelecek diye bir hafta falan bekledim. Değişiklik olan araçlarda bu dönemde geldi zaten ama müşterinin haberi yoktu.

Biz de güvendik. Esasında tek tek madde madde kontrol etmek gerekiyormuş. 4 teker evet. Hidrolik direksiyon evet. Elektrikli aynalar evet. Otomatik klima evet. vb......

Ama biz aldık işte bir hevesle. Şimdi uğraşıyoruz.

• ARkadaşlar şikayetvar sitesine de yazdım. Sitede daha önce bir arkadaşta yazmış durumu.

Bir arkadaşta bana yazdı. Aynı durmla alakalı. Yalnız olmamak güzel ama mağduriyet olunca üzülüyor insan.

Şikayet numarası da 147731 bakarsanız. Şikayet var . com boşluksuz.
  • MERHABA

BEN 2004 AĞUSTOSTA BİR TANE ALDIM MEGANE II. ONDA VARDI. ERLER OTODAN. SONRA ARALIK 2004 DE BİR TANE DAHA ALDIM ÇETAŞ TAN. ONDA YOKTU. ALDIKTAN SONRA FARKETTİM BEN DE. NE BİLEYİM ZATEN KULLANDIĞIM ARABA BROŞÜRE BİLE BAKMADIM. ALINCA GÖRDÜM Kİ ELKTROKROM AYNA VE ATERMİK ÖN CAM YOK. ARAÇLARIN İKİSİ DE 2005 MODELDİ. HATTA İKİNCİ ALDIĞIM ARAÇTA KLİMAYI TORPİDOYA VEREN BİR DELİK VARDIR BİLİRSİNİZ O DELİKİN MAVİ KAPAĞI YOKTU, TAKMAMIŞLARDI.

RENAULT'YA YAZI YAZDIM DURUMU SORDUM BANA MEKTUP GÖNDERDİLER. ÜRETİCİ FİRMA OLARAK DONANIMDA DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKIMIZ VAR BU BÜTÜN BASILI ÜRÜNLERİMİZDE UYARI BİÇİMİNDE VARDIR DİYE.

KADER DEDİK EĞDİK BOYNUMUZU NAPALIM. AMA SENİ TEBRİK EDİYOR VE DESTEKLİYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thorax

MERHABA

BEN 2004 AĞUSTOSTA BİR TANE ALDIM MEGANE II. ONDA VARDI. ERLER OTODAN. SONRA ARALIK 2004 DE BİR TANE DAHA ALDIM ÇETAŞ TAN. ONDA YOKTU. ALDIKTAN SONRA FARKETTİM BEN DE. NE BİLEYİM ZATEN KULLANDIĞIM ARABA BROŞÜRE BİLE BAKMADIM. ALINCA GÖRDÜM Kİ ELKTROKROM AYNA VE ATERMİK ÖN CAM YOK. ARAÇLARIN İKİSİ DE 2005 MODELDİ. HATTA İKİNCİ ALDIĞIM ARAÇTA KLİMAYI TORPİDOYA VEREN BİR DELİK VARDIR BİLİRSİNİZ O DELİKİN MAVİ KAPAĞI YOKTU, TAKMAMIŞLARDI.

RENAULT'YA YAZI YAZDIM DURUMU SORDUM BANA MEKTUP GÖNDERDİLER. ÜRETİCİ FİRMA OLARAK DONANIMDA DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKIMIZ VAR BU BÜTÜN BASILI ÜRÜNLERİMİZDE UYARI BİÇİMİNDE VARDIR DİYE.

Dostum donanımların olduğu Ağustos 2004 olan 2005 model olarak geçiyorsa bunu delil olarak sunabiliriz.

Piyasada iki farklı donanımda 2005 model araç var, bu da haksız rekabet oluşturuyor şeklinde.

Sen de başvurmalısın mahkemeye. Ayrıca şikayet var sitesine sen de yazarsan bana yardımcı olmuş olursun.

Şu an ek bilirkişi raporu için beklemedeyim. Ordan gelecek sonuca göre senden araç bilgilerini istesem yardım edersin değil mi?

Bu arada torpidoda daki mavi kapaktan ben de var. Bilgin olsun.

Zaten standart olarak donanım değiştirme hakkımız var diyip duruyorlar. Şikayet var com a yazan bir arkadaşa da cevap yazmışlar. Aynı metni orada da kullanmış. Kimbilir aynı evrakı kaç kişiye gönderdiler, kaç siteye yazdılar.

"Donanım değişiklik hakkımız var evrakından 5 fotokopi getirin yeni mağdur ettiğimiz müşterilerimiz var. Verelim şu zavallılara." seslerini duyar gibi oluyorum.

• SEVGİLİ BOGİ DOSTUM

Maalesef ben araçların ikisini de sattım. Nisan da ve Eylül de. Şirket aracıydı zaten. Paraya sıkışınca tüccar, bliyosun ilk arabaları elden çıkarır :) Şimdi 2 clio bir laguna var yine renocuyuz yani devam :( Ama bi kaç arkadaşımda aynı sıralarda aldığımız arabalar var onlara bakayım bi aynı sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım. Artı sadece evrak bazında bi yardım sözkonusuysa iki aracın da tüm evraklarının birer kopyası durur bende paranoyağımdır o konuda istediğin ne olursa gönderirim sana yardımcı olacak.
    Selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: Bogi

quote:

Orjinalden alıntı: thorax

MERHABA

Dostum donanımların olduğu Ağustos 2004 olan 2005 model olarak geçiyorsa bunu delil olarak sunabiliriz.

Piyasada iki farklı donanımda 2005 model araç var, bu da haksız rekabet oluşturuyor şeklinde.

Sen de başvurmalısın mahkemeye. Ayrıca şikayet var sitesine sen de yazarsan bana yardımcı olmuş olursun.

Şu an ek bilirkişi raporu için beklemedeyim. Ordan gelecek sonuca göre senden araç bilgilerini istesem yardım edersin değil mi?

Bu arada torpidoda daki mavi kapaktan ben de var. Bilgin olsun.

Zaten standart olarak donanım değiştirme hakkımız var diyip duruyorlar. Şikayet var com a yazan bir arkadaşa da cevap yazmışlar. Aynı metni orada da kullanmış. Kimbilir aynı evrakı kaç kişiye gönderdiler, kaç siteye yazdılar.

"Donanım değişiklik hakkımız var evrakından 5 fotokopi getirin yeni mağdur ettiğimiz müşterilerimiz var. Verelim şu zavallılara." seslerini duyar gibi oluyorum.

• BİR DE BOGİ ŞİMDİ AKLIMA GELDİ.
    SEN YUKARDA DİYOSUN YA AĞUSTOSTA ALDIĞIN ARABA 2005 MİYDİ DİYE . EVET 2005 RUHSATINDA DA YAZIYOR. ANCAK BİLİYOSUN TÜRKİYE DE
    AĞUSTOS 10 15 GİBİ BİR SONRAKİ YILIN ARAÇLARI SATILMAYA BAŞLANIR FİİLEN O YILA GİRİLMEMİŞ OLMASINA RAĞMEN HATTA ÇOK İYİ HATIRLIYORUM BEN ARACI ALMAYI 20 GÜN FALAN BEKLEDİM SIRF MODELİ ÜST GÖRÜNSÜN DİYE VE AĞUBTOB 25 30 GİBİ ALMIŞTIM 2005 OLARAK. ANCAK ŞİMDİ ORTAYA ŞÖYLE BİR DURUM ÇIKIYOR. BENİM İLK ALDIĞIM ARAÇ AĞUSTOSTAKİ YANİ İHTİMAL ODUR Kİ 2004 ÜRETİM BANDI ARAÇTI. ANCAK TÜRKİYEDEKİ TESCİL UYGULAMASINDAN DOLAYI 2005 MODEL OLARAK SATILDI VE TESCİL EDİLDİ SATILDIĞI TAKVİME GÖRE. DAHA SONRAKİ ALDIĞIM ARAÇ ARTIK YENİ YILA 2 GÜN KALA 30 ARALIKTA ALDIĞIM İÇİN MUHTEMELEN 2005 BANDI ARAÇTI. BU NOKTADA RENO BİR SAVUNMA YAPABİLİR. ANCAK YİNE DE BUNU BU ŞEKİLDE BİLDİRMEMESİNİ VEYA O YILIN ARACINI BİR ÜST YILIN ARACI OLARAK SATILMASINA İZİN VERMEMESİ GEREKİRDİ BUNU AFFETTİRMEZ.
    BİLİRSİN BAZI MARKALAR (SEAT BUNLARDAN BİRİDİR. BİR TOLEDO ALMIŞLIĞIM VAR BİLİYORUM ORDAN) ARACIN SERİSİNE GÖRE SATAR YANİ RENONU YAPTIĞI GİBİ 2004 ARACI 005 OLARAK SATMAZ. BEN O ARACI ALIRKEN YİNE AĞUSTOS CİVARI İDİ GALERİDEKİ ÇOCUK (ALMAR BAKIRKÖY) ABİ ŞU ARAÇ 2001 MODEL BU DA 2000 MODEL DEMİŞTİ. ARALARINDA O VAKTİN FİYATIYLA 700 MİLYON FARK VARDI YANİ ÜST MODEL DAHA PAHALI İDİ. ARALARINDA DA KASA DONANIM VS HİÇBİR FARK YOKTU SADECE ÜRETİM BANDI FARKI YILI OLARAK BELİRTİLİYOR. YANİ 2000 OLAN ARAÇ 2000 BANDINDAN ÇIKMA DİĞERİ YENİ BANTTAN. FABRİKALARIN BU TÜR UYGULAMALARI VARDIR TÜRKİYEDEKİ RENONUN DA VARDIR, EN AZINDAN OLMASINI UMUYORUM.
    (BİR DE KAFAMA TAKILDI SENİN ARACI SİYAH İSTEDİĞİNDE GALERİ SANA GEMİYLE GELİR 1 HAFTA SONRA DEMİŞ SEN DE BEKLEMİŞSİN YA, E BU ARAÇLAR BURSA DA ÜRETİLMİYOR MU NERDEN GELİYORMUŞ GEMİYLE ??? BENİM BİLDİĞİM TIRLARLA SERVİS EDİLİYOR BAYİLERE -YANLIŞ DA BİLİYOR OLABİLİRİM AMA!!!)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.