Şimdi Ara

2005 Model 180.000'de A 150 hakkında düşünceleriniz ne olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, annem için 2005 model 180.000 km'de A 150 almayı düşünüyoruz, aracın fiziksel bir sorunu olmasada 2005 model için 180.000 çok büyük bir km, acaba bu aracı almak mantıklı olur mu ve bu araçların motor ömrü konusunda bilginiz var mı?

Teşekkürler.

• Mercedes motorları düzgün bakımı yapılır, yağı değiştirilirse o zaman 500bin km'yi rahatça aşarlar.

Önemli olan aldığın aracın bakımı iyi yapılmış mı diye araştırman. Bir de aracın fiyatı da her 10bin km'de bence 1000YTL düşmeli ve üstüne ilk alan kişinin hemen alır almaz ikince el durumuna düşmesinden kaynaklanan farkı da katarsan orijinalinden yaklaşık 20-25bin YTL düşük değer eder diye düşünüyorum.
  • Eğer bakımları düzenli yapılmışsa Mercedes motoru için 180.000 km problem yaratmaz. Ben de bu araçtan kullanıyorum soruların olursa seve seve cevaplarım
  • bir kez daha ifade etmek isterim ki.. bir aracın 180,000 de olması veya 40,000 de olması hiç önemli değildir.eğer ki 180,000 de ki araç bu kmye gelene kadar bakınları düzgün yapılmış ve hararet ya da benzer bir sorun yaşamadı ise an az 500,000 km yaparsınız.

unutmayın yüksek km motorun bakımları düzgün yapıldı ise ve hararet ya da benzer bir sorun yaşanmadı ise hiç önemli değildir.

kmsi yüksek araçların birçoğu bakımlarının ihmal edilmesi veya başka sorunlardan dolayı motor bitirir.size örnek vermesi açısından anlatayım benim sahibi olduğum volvo benden önce 2 kişi tarafından kullanılmış. ama bakımları aksatılmış özellikle de şanzıman bakımı sonuç mu? şanzıman ve motor değişimi ki bu araç 550,000 km de idi eğer ihmaller olmasa en az 1,000,000 km yapardı.

iki araç düşünün aynı marka ve model.. biri 180,000 de hep düzenli bakım görmüş diğeri 70,000 de ama çok iyi bakılmamış.. işte bu durumda 180,000 deki araç 70,000 dekinden çok daha diridir.

umarım açıklayıcı olmuştur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.