arkadaşlar 2005 model civari civiclede muayenede renk sorunu yaşayan oldumu? benim arabam ruhsatta füme siyah diye geçiyor ama aslında bilen bilir tam siyah değil muayenede tutturdular bu araba gri diye bende gri değil füme diyorum füme ara renk yazmam diyorlar. bu arabanın gri renk olanıda var diyorum fark etmez diyor istasyon müdürü aaraba bencede siyah değil ama gri de değil çünkü akşam mavi gibi duruyor. aynı sorunları yaşayanlar oldumu?
Biz arabayı ilk aldığımızda ruhsatda füme yazıyordu sonra lpg uykulattık ruhsat yenilendi yeni ruhsattada yani şuanda GRİ yazıyor. Tekrar muayneye gittiğimdede bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Siz galiba dengesiz birisine denk gelmişsiniz. Bu arada bu kasa civiclerin siyah renk adı altında modeli yok. Füme diye geçiyor bizim siyah gördüklerimiz.
sizinde aynı durum olmuş benimde gri yazdılar ama ben füme gri gibi birseşy olsun dedim ona ikna edemedim. benimkide gri olucak sanırım. ama akşam dikkat ediyorum araba gri değil mavi görünüyor bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme