Şimdi Ara

2005 Passat 1.9 Tdi Exclusive 400.000 km deki bir passat alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
6.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Araba alacak 100 kişiye sorsanız 99'u o arabayı almaz. Hadi siz o 1 kişisiniz içinize sindi, aldınız, fazla bir sorunla karşılaşmadan kullandınız diyelim. Satarken yine o 100'ün içindeki 1 kişiyi bulmanız gerekecek.

Bu iletiyi takdir ettim ..

Siz de ciddiye alın
  • Almam, dizeli hiç almam.
  • olay sadece motor yürür değil.döşemesi direksiyonu koltukları konsoldaki düğmeler,gevşemiş plastik aksam,aracın heryerinden gelen sesler gibi birsürü almama nedeni de var o kilometredeki aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

quote:

Orijinalden alıntı: Clioauthentique

vw tdi motorların ömrü nedir en iyi en kötü?

200 bin civarı fazlasını yaptım diyene inanmayın üst kapak+turbo+enjektörleri kesin değişmiştir.maliyeti 8-10 bin arası

iyi abartmışsın
  • Sen 400 bindeki aracı 25 bine alırken,burada sana alma diyenler 150 binde sandıkları arabayı 35 bine alıyorlar..
    Ustana göster,düzgünse al geç.Masraf çıkarmayan ikinci el araba olmaz,ölü olduktan sonra 30 bin km'deki ikinci el de sıkıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Sen 400 bindeki aracı 25 bine alırken,burada sana alma diyenler 150 binde sandıkları arabayı 35 bine alıyorlar..
    Ustana göster,düzgünse al geç.Masraf çıkarmayan ikinci el araba olmaz,ölü olduktan sonra 30 bin km'deki ikinci el de sıkıntılı.

Bu da güzel ve bir o kadar da gerçek bir bakış açısı
  • 335 binde vw caddy 105 lik war (babamın aracı)

ilk sahibiyiz 3kez turbo 2 kez enjektörler degişti

ufak tefek yuruyen aksamda parça degişti

rutin bakımlar yapıldı aracın kullanım tarzı ve bakımları çok önemli

bence o yüzden aracı bi kullanım sonra karar verirsiniz
  • çok fazla pimpiriklenmenin luzumu yok bence
    çünkü gereksiz
    bir kere internet ortamları geneli çok az ifade eder
    en basiti facebookta anket yapsan ne olur ? gerçek bir seçim olunca ne oluyor ?

km olayıda böyle bence
    siz eğer dışarıdaki araçların km lerini gerçek veya gerçeğe yakın sanıyorsanız yanılıyorsunuz
    forumda yıllık km ortalaması 10bin bile çıkmaz
    iyide nerede bu km yapan araçlar ? onlar da dışarıda
    bakıyosun 4-5 yaşında arabalar hep 100000 lerin başlarında
    senede 30-40 ve fazlasını yapan tonla araba var
    nerede bu arabalar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 13 Nisan 2013; 0:50:09 >
  • O arabayı alırsın sorunları bitmez.. Zaten daha ne kadar götürür o seni bilinmez hadi beğenmedin satmaya kalktın alıcısını bulamassın.. Hadi eski model Mercedes olsa 20 sene bin tık demez ama Passat için aynı şey geçerli değil.. Almamanı tavsiye ederim eğer bütçen müsait değilse 1.9 değil de daha ufak motorlar bak bence..
  • quote:

quote:

200 bin civarı fazlasını yaptım diyene inanmayın üst kapak+turbo+enjektörleri kesin değişmiştir.maliyeti 8-10 bin arası

eh 8-10 bin bizde var 2000 , 222.000 binde gayet iyi calisiyor . mesele motorun calismasi ise alinilabilir ama sahsen ben dusunmezdim.
    ayrica tdi nin 700 e kadar yolu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 600.000 km si var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

quote:

quote:

eh 8-10 bin bizde var 2000 , 222.000 binde gayet iyi calisiyor . mesele motorun calismasi ise alinilabilir ama sahsen ben dusunmezdim.
    ayrica tdi nin 700 e kadar yolu var

2008 model 200.000 km de daha turbosu değişmedi sallama yapmayalım anti vw forum a hoş geldiniz

• Alma arkadaşım, dizel vw ise hiç yanına bile yaklaşma,son sahibi olursun.Bunu zamanında aldığım 500.000 deki passat kullanarak söylüyorum sana.
    Turbosunu yaptırırsın motor bozulur,motoru rektefeye sokarsın ön takımlar bozulur, onu yaptırırsın enjektörler yolda giderken patlar,onu yaptırırsın motor tekrar bozulur.
    Bozulur Allah Bozulur.Sakın yanına yaklaşma.
  • Arkadas, illa passat alacam diye 400.000 kmlik araca kac para bayilacaksin. senin icine siniyor mu bir kere boyle bir arac almak. 200 000 - 250 000 falan olsa eyvallah diyelim de 400 000 de fazla.
  • Adam arabanın üstünden inmemiş galiba

turbo değiştirmeyle olmaz turbo değişmiştir sanırım ama 10bin gibi bir rakam düşükse fiyatı alınır o fiyatada motoru yaptırılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz, "Turbolinea" isimli üyesiniz sanırım. Konu Dışı bölümüne açtığınız ilginç başlıklardan aklıma geldi de.

Konuya gelecek olursak, ben olsam almazdım. Yani o kadar yol yapan arabadan artık kolay kolay hayır gelmez. Arıza verirse de canınızı yakar; aldığınıza pişman eder. 400.000 kilometre az değil.
  • kolay kolay satılmayacağını bile bile kilometresini düşürmeden açık açık 400bin km diye yazan araç satıcısına benden bir alkış gelsin. Memlekette 10 yaşındaki araçların yüzde seksini 200bin km'nin altında her nasılsa.
  • benzinli olsa alınırda dizel araba alınmaz elinde patlar
  • Bu aracın fiyatı ne kadardır merak ettim ?
  • atmosferik honda mitsu falan olsa belki alınır.Dizel olunca hiç alınmaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.