Şimdi Ara

2005 Passat 1.9 Tdi Exclusive 400.000 km deki bir passat alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
6.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Irrasyonel

bir adam almanyada vw polo ile 1 milyon kilometre yaptı ki araç 2005 model civarıydı. vw adama yeni bir polo hediye etti

biizm doğuş ne yapardı kim bilir o adama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

Orijinalden alıntı: Irrasyonel

bir adam almanyada vw polo ile 1 milyon kilometre yaptı ki araç 2005 model civarıydı. vw adama yeni bir polo hediye etti

biizm doğuş ne yapardı kim bilir o adama ?

Yemek veya tatil ısmarlasa yeridir, bakımları yetkili serviste yapıldıysa bir araba parası bakım parası çıkmıştır.
  • Şoyle bir durumda var. Kimi araclar var 100bin yapmamis ama baktiginda ben dökülüyorum yorgunum diyen,kimi 200bin ustu arac vardir ben yikilmadim diyen. Diyecegim o ki arac hirpalanmamissa duzenli bakimlara girip hor kullanilmamissa cok asiri sikinti cikaracagini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin gibiler olduğu sürece km düşürme olayı bitmez.Araç zaten uzun yolda kullanılmış belli.Uygun fiyata veriliyorsa neden alınmasın?

340 binde passat kullanıyorum sorun yok.Gerçi buraya ne zaman bişe yazsam arabada ufak tefek sorun oluyor ama bu sefer olmaz umarım
  • evlenme çağındaysan al sanayide bolca akraban olur bulabileceğin kız sayısı artar
  • Orijinalden alıntı: dymmt

3 kez turbo mu ? yuh artık :D her 100 binde bir turbo değişmişsiniz nerde kullanıyosunuz aracı çölde mi ?

Turbo araç atmosferik araç gibi kullanılmaz dikkat ister

çölde değil ama orman bakanlığının ihalelerine gidiyordu iş için

araç pek asfalt yüzü görmedi dağda bayırda kullanıldı orman depolarını geziyorduk ...

dikkatli araç kullanımı ile ilgili bi konu açarsan aydınlanmış olurum böyle yüzeysel geçmez isen konuları sevinirim

Örnek vereyim çalıştırdığında 1 dakika bekelrsen yağ yayılsın motora turboya kapatmadan önce kullanım tarzına göre seri kullandıysan 1 dakıka kadar sakin kullandıysan 15 -20 sanıye bekelrsın turbo dursun araç biraz soğusun diye.Gazı pompalayıp çekmezsin turbo zarar görmesın diye vs
  • Ne olursa olsun çok fazla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

kolay kolay satılmayacağını bile bile kilometresini düşürmeden açık açık 400bin km diye yazan araç satıcısına benden bir alkış gelsin. Memlekette 10 yaşındaki araçların yüzde seksini 200bin km'nin altında her nasılsa.

Evet bunu benimde aklım almıyor.

Dizel araçlarda 3-4 yaş kriterini seçiyorum arabalar hep 100.000'in üstü.

Ama 10 yaş araçlara bakıyorum gene 140-150 civarı dolanıyor.

Hiç 200.000 üstü araba yok memlekette. Garip gerçekten. Yıllardır bakıyorum böyle aracın model yılı eskiyor ama km sabit. Hep 140-150 de felan , hiç 300.000 yazan felan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

kolay kolay satılmayacağını bile bile kilometresini düşürmeden açık açık 400bin km diye yazan araç satıcısına benden bir alkış gelsin. Memlekette 10 yaşındaki araçların yüzde seksini 200bin km'nin altında her nasılsa.

Evet bunu benimde aklım almıyor.

Dizel araçlarda 3-4 yaş kriterini seçiyorum arabalar hep 100.000'in üstü.

Ama 10 yaş araçlara bakıyorum gene 140-150 civarı dolanıyor.

Hiç 200.000 üstü araba yok memlekette. Garip gerçekten. Yıllardır bakıyorum böyle aracın model yılı eskiyor ama km sabit. Hep 140-150 de felan , hiç 300.000 yazan felan yok.

300 bin yazarsa satamaz kardeş.

demek oluyor ki bu da...10 yaş üstü araç alınmaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.