Şimdi Ara

2005 Passat Arka Cam Manuel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Corollamı sattıktan sonra araç almama az kaldı. Aklımda avensis var ama o sınıfta ki tüm araçları inceliyorum.

Bu comfort passatlar da arka cam manuel mi ?

Ben passat deyince çok donanımlı diye düşündüm. Yani baz modeli de olsa üst modelide olsa 4 cam otomatik falan değil mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cok-temiz-2005-model-134822147/detay

• Comfortline evet böyle malesef donanım seviyesi düşük olduğu için Avensis bakın bence de hem donanım olarak verdiğiniz paraya göre fazlasınız alırsınız hemde model olarak daha yüksek hemde daha bir çok yönden üstün bir araç alternatif olarak Ford Mondeo önerebilirim.
  • 2013 symbol arka camlar manuel
  • 2009'u gayet dolu. Ama Doğuş oto klimasız comfortline golf satmış firma, belli olmaz :D
  • 1.6 motor olduğu için olabilir. +Emin değilim ama comfortline gibi de durmuyor
  • Bugün benim de baktigim 2005 model comfortline passat ta arka camlar manuel idi. 120 bin kmdeki araç için 28,5 bin son fiyat verdiler. Arka iki çamurluk ve bagaj kapağı boyalı dedi sahibi. 5664 sorgusunda da 4,5 bin liralık hasar kaydı vardı. vazgeçtik tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet mlsf öyle ama öyle tofaş serisindeki gibi kas gerektirmiyor gayet rahat acılıp kapanıyor konforlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford fiesta titanyum ayna sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oha 2005 model passat arka cam manuel ama dıgıtal klima var çok tuhaf 1 durum valla vwden beklemezdim bunu.
  • donanım olarak mondeo sizi daha iyi tatmin edebilecek seviyede
  • O Passat'la aynı fiyata 2005-07 Mondeo Ghia hatta Ghia-X alırsın.

Donanım olarak bunu 2'ye katlar. 6 CD changerlı Sony müzik sistemi, ısıtmalı ön cam, Xenon far, elektrikli koltuk ayarları, Cruise Control, vs. vs.

Ghia-X alırsan alcantara koltuk, otomatik katlanır ayna, hafızalı koltuk, sunroof, 17" jant gibi donanımlar da olur.
  • 2011 1.3cdti corsa enjoy arka camlar manuel

diğer donanımlarda da yoktu gerçi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 22 Ağustos 2013; 15:19:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

2013 symbol arka camlar manuel

Passat ne symbol ne ?
  • 2009 seat leon'larda esp varken 2011'lerde standart donanımda yok.

Firmaların donanım kararlarına neden bu kadar takılıyor insanlar anlamıyorum?

Sonuçta kar amacı için kurulmuş ve faaliyet gösteren firma haliyle karını en yükseğe çıkarmak için bişeylerden kısmaya gidebilir.

Size de uyarsa A, uymazsa B paketini alırsınız ya da hiç almazsınız da gider başka bir markanın modelini alırsınız.

Bunu konu vw Passat olduğu için değil,her marka ve modelde yaşanan genel tartışmalar için söylüyorum.

İyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöför koltuğu camı otomatik olsunda gerisi önemli değil,arkada sürekli birileri olmuyor zaten

bu sebebten vazgeçilmez bence

yineden çok saçmadır arka camları manuel olması.bende 1994 civic vardı arka camlar otomatikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 22 Ağustos 2013; 16:05:14 >
  • D sınıfı araçta arka camlar manuel bu ne iş böyle???
  • Bazen böyle değişik paketler olabiliyor,dijital klima b5-5.5 passatların tamamında var sanıyordum ama birkaç defa 1.6 olanların dijital klimasız olanlarına da denk geldim.

Arka cam otomatiğinin dışında fiyatı şaşırttı beni,o paraya çok rahat aynı kasanın 1.8 t modeli alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.