Camlar açıkken anahtarı deliğe sokup çevirdikten sonra bi süre beklerseniz 4 cam otomatik yukarı kalkıp aracı kitliyor.Fakat uzaktan kumanda bu işlemi yapmıyo. Normalde araç üzerinde gereken düzenek olmasına rağmen uzaktan kumandaya bu özelliği eklememişler.Bu benim sinirimi bozuyor oto elektrikçiye gitsek basit bi şekilde yapabilirlermi? Düzenek hazır nasılsa?
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur
Arkadaşlar bu araçta şöyle bi saçmalık var ;
Camlar açıkken anahtarı deliğe sokup çevirdikten sonra bi süre beklerseniz 4 cam otomatik yukarı kalkıp aracı kitliyor.Fakat uzaktan kumanda bu işlemi yapmıyo. Normalde araç üzerinde gereken düzenek olmasına rağmen uzaktan kumandaya bu özelliği eklememişler.Bu benim sinirimi bozuyor oto elektrikçiye gitsek basit bi şekilde yapabilirlermi? Düzenek hazır nasılsa?
Bizim 2000 Vectra da bu şekilde araba kilitlendiğinde camlarda kalksa süper olur.
kumanda üzerindeki kilitleme butonuna basılı tutarak denedinz mi?benim golfte kumandadan tüm camları bu şekilde kapatıyorum.
Normalde ford focus 2. kasalarda da bu özellik yok, ancak anahtar üzerinde kilit aç-kapat tuşlarına beraber 3 sn. basılı tuttuğunuz zaman, bu mod aktif olmuş oluyor...
koskoca Seat firması bu derece ufak bir ayrıntıyı düşünmemiş olamaz, size tavsiyem seat 'a ait forumları bir karıştırın, anahtarda varsa gizli fonksiyonları aktive etmeyi öğrenin...
açıkçası bende zamanında bilmiyordum, DH sağolsun, oradan buldum...
Maalesef kumanda kapatmıyor, ben 80 TL'ye 3 sene önce cam kaldırma modülü taktırmıştım aracıma... Hala sorunsuz çalışıyor camları kapatıyor fakat açmıyor...
kontak anahtarını sokup sağ sol yapınca inip kalkma olayı var düğmeyle yok.cam modülüyle yapılıyor o iş
quote:
Orijinalden alıntı: Pritt31
Maalesef kumanda kapatmıyor, ben 80 TL'ye 3 sene önce cam kaldırma modülü taktırmıştım aracıma... Hala sorunsuz çalışıyor camları kapatıyor fakat açmıyor...
İki düğmeye basmamak için 80 lıra vermem demekki düğmeye basmaya devam.
merhaba arkadaşlar 2001 model seat cordoba aracım var sağ ön kapı cam indirip kaldırma motoru ve mekanizması gerekl burda hiç bi yerde temin edemedim nerde satılıyor tam uyumlu bi motor bulmam gerekiyor 1 hafta sonra muayene tarihi yaklaştı yardımcı olur musunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme