Şimdi Ara

2005 polo stop etme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.4 16 valf benzinli 2005 polo basic aracımda ara sıra stop etme problemi var. ışıklarda dururken devir düşmesi, hatta devir ibresinin bir düşüp çıkması bu esnada hır hır ses vermesi, gaz verilmezse arabanın stop etmesi de görülen durumlar. geri viteste giderken arabanın kendi kendine saniye aralığında bir durup bir çalışması durumu, hatta giderken, çok düşük hızlara düşüp vitesi boşa aldığımda kendiliğinden durma gibi problemlerle karşılaşmaktayım. bu durum hem kendim hem karşıdakiler için bir hayli tehlike arz etmekte. bu problemler bir dönemler çok sık olmasına rağmen, son dönemlerde biraz daha az. aynı sorunları yaşayanlar olduysa, yardımcı olabilirlerse hatayı yanlış yerlerde arayarak hem zaman,hem para kaybı yaşamamak için yardım bekliyorum.

• sn genjuro.
    genelde anladığım kadarıyla bu tip sorunlar bogaz kelebeğinin kirliliğinden kaynaklanıyor. bogaz kelebeğini temizlettirip bilgisayarda aracına uygun yazılımla adaptasyon yaptırman gerek ilk olarak, çoğunlukla sorun düzelir. geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assgti -- 29 Mart 2011; 16:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assgti

sn genjuro.
    genelde anladığım kadarıyla bu tip sorunlar bogaz kelebeğinin kirliliğinden kaynaklanıyor. bogaz kelebeğini temizlettirip bilgisayarda aracına uygun yazılımla adaptasyon yaptırman gerek ilk olarak, çoğunlukla sorun düzelir. geçmiş olsun..

bu işlem ortalama ne kadardır ?
  • 65-70m arası tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: assgti

65-70m arası tutar

teşekkür ederim, temizletip deneyeceğim bakalım, olmazsa da hiç yoktan boğaz kelebeği bakımı yaptırmış olurum.
  • Poloda bu tür sorunlar sık olur.Dua et boğaz kelebeğinin kirliliğinden olsun yoksa araki arızayı bulasın.Temizlik için 20 TLden fazla verme.Tiner veya balata spreyi ile temizleniyor.Bu kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.