Şimdi Ara

:::2006-2012 Honda Civic Ana Konu::: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.572
Cevap
83
Favori
1.499.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kobb

Ben de galaksi grisi sipariş verdim 1.6 elegance düz vites. Ama temmuz ayında gelecek maalesef.

dostum sen siparişi ne zaman ve nereye verdin bana 17 haziran dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: jankom

quote:

Ben de galaksi grisi sipariş verdim 1.6 elegance düz vites. Ama temmuz ayında gelecek maalesef.

Ben 26 Mayıs'ta Ankara Efe Plaza'dan sipariş ettim. Haziran bitti dediler. Temmuz'da gelecek maalesef. 1000 YTL kapora ödedim. Ve fiyatlar da sabit değil. %2 zam gelebilirmiş. Yani 36220 YTL'lik model yaklaşık 37000 YTL oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobb -- 1 Haziran 2006; 12:08:53 >
  • Evet Civic HB kullandım hemde ilk geldiği gün , alışık olmadığımız bu consol ve kullanıp farklılığı ilk dakikadan itibaren sizi heyecanlandırıyor. Klasik otomobillerden çok farklı ( kullandıkça farkı görüyorsunuz ) kısa bir süre sonra göz alışkanlığı hemen oluşuyor ( kısa burun mesafesi ) daha sonra aracın keyif veren sürüşü, sessizliği, süspansiyon rahatlığı sizi cezbediyor, işin belkide en keyifli yanı insanların ve yanınızdan geçen diğer araçların içinden gelen meraklı bakışlar ( bir süre sonra belkide alışıcak herkez ancak ilk civic HB ler yolda çok aracı peşine takıcak emin olsunlar. )

Araçların avrupadaki satış oranlarını takip edenler görücekki satış rakkamları çok iyi, diğer bir çok ülkedede satış rakkamlarının üzerine çıkan civic HB Türkiye'ye en son geldiği için en az sayıda satış yapıcak ülke olucak yıl sonuna kadar Türkiye'ye tahsis edilen Civic HB toplam sayısı 560 civarında yani Türkiye'deki her bayiiye aylık ortalama 3 ila 5 adet civic HB düşüyor..

Fiyat anlamındaki belirsizlikler devam ederken şunu hatırlatmak istiyorum HONDA bu zamları kendi başına yapmamıştır. Şöyle düşününki bu araçları daha Türkiye satın almadı yani yurt dışından zamanla satın alacakları araçların fiyatları arttığı için yansıttı , zaten diğer bütün markalarda araçlarına %2 den % 10 lara varan zamlar yaptılar, yani çok normal..

Honda Civic HB için söylenicek fazla söz yok sanıyorum, HB bu sektördeki bu sınıfdaki son nokta, zaten ödül almaya devam ediyor...

Konuşan arkadaşlara gelice , elbetdeki eleştiri yapmak her insanın en doğal hakkı ( yıkıcı değil yapıcı ), ancak eşşeği tercih edip, arap atına bok atmak sanıyorum sadece bizlere mahsus bir özellik. Ancak yavaş yavaş kabullenmek gerek Civic HB Otomotiv sektöründe büyük bir adım, büyük bir devrimdir..

Alan arkadaşların hepsine hayırlı uğurlu olsun...

Mutluhan Honda Plaza
    Eren BAŞUSTA

• Honda Civic Sedan Türkiye'de üretilmeyecek mi?
    Ntv nin bir programında Gebze'de üretiliyor demişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: tturke

Honda Civic Sedan Türkiye'de üretilmeyecek mi?
    Ntv nin bir programında Gebze'de üretiliyor demişti

Türkiye Honda A.Ş fabrikasında üretim yok arkadaşlar sadece montaj yapılıyor...
  • quote:

quote:

quote:

Ben 26 Mayıs'ta Ankara Efe Plaza'dan sipariş ettim. Haziran bitti dediler. Temmuz'da gelecek maalesef. 1000 YTL kapora ödedim. Ve fiyatlar da sabit değil. %2 zam gelebilirmiş. Yani 36220 YTL'lik model yaklaşık 37000 YTL oluyor.

ok anladım ben ayın 19 da vermiştim

• Arkadaşlar buarada bu arabada küllük yok çok ilginç değil mi ben nası sigara içcem şimdi?
  • sedan modelinde vardı..hb bilmiyorum ama küllüksuz araba mı olur koymuslardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxy007 -- 1 Haziran 2006; 14:56:45 >
  • arabada bir sürü ıvır zivir koyma cebi var, herhangi bir tanesini küllük niyetine kullanabilirsin

quote:

Arkadaşlar buarada bu arabada küllük yok çok ilginç değil mi ben nası sigara içcem şimdi?
  • YA BEN ASLINDA BASKA ARABALAR BAKIYORDUM. HATTA BILEN BILIR, FORUMDA FOCUS ICIN COK SORU SORMUSTUM, COK ILGILENMISTIM FOCUS TDCI ILE...

AMA SIMDI BU CIVIC BENIM AKLIMI COK CELDI... SADECE CELMEKLE KALMADI SEDAN VE HB ARASINDA DA ACAYIP BIR KARARSIZ HALDE BIRAKTI BIR YANDA COK UYGUN FIYATI ILE SEDAN DIGER YANDA TASARIM HARIKASI VE PERFORMANSI ILE BENI KENDINE CEKEN HB.

ARACLARI INCELEME FIRSATIM OLMADI AMA HB GOZUME COK KUCUK GORUNUYOR RESIMLERDE. YANI BU ARAC PIYASADAKI SELEFLERI (ASTRA, FOCUS HB, MEGANE HB VS.) KADAR BUYUK MU?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djahmet008

şimdi bayilen görüştüm daha hb lerde kesin bir bilgi yokmuş ne zaman geleceği ve manuel vites olacak mı oluyacak mı ben de manuel sipariş etmiştim ama ayın 15 ne kadar gelir diyolar mazda3 mi alsaydık ya

bugün bayi aradı beni 10-12 haziran da aracım geliyormus tam temenni ettigim gibi her bayiye bir düz vites gidiyormus rengide tutmus cok sukur galaksi gri
    kesin bilgi gemide 40 hb geliyor 12 si manuel istanbula 8 manuel geliyor
    500 küsür aracın gelecegi konusuluyor bu rakamlara bakınca hiç sanmıyorum
  • en iyi rengi seçmişsin tebrikler.....galaksi gri..

• SIMDI AKLIM KARISTI IYICE. YANI SEDANDAN VAZCAYIP 7.000YTL DAHA VERIP HB MI ALMAK LAZIM?? AMA HB DE SUNROOF YAZMIYOR DONANIM PAKETINDE??

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF YARDIM EDINNNNNNNNNNNNN SUNROOF DA OLSUN

BU ARADA BU ARAC ICIN SIYAH FAVORIM...
  • ben olsam hb alırım sedanın lafını bile etmem...ama;

hb te sunroof yok!
    tek model tek motor 1.8 vergisi çok!
    birazcık pahalı!
    ama tek geçerim!
  • INTERNETTE SABAH CIFT SUNROOF LU RESIMLERINI GORMUSTUM. ACABA OPSIYONEL OLARAK YAPILABILIRMI. BU ARADA YAKLASIK 8.000 YTL DAHA PAHALI HB

NEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

BU ARADA BENCE BU ARACIN 1,8 MOTORU SUPER, BU GUC ICIN VERGIYE KATLANILABILIR
  • hb te sun sunroof yokkk....gittim sordum......tek model!...bir düzü var bide otomatiği okadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proxy007

10bin ytl bile vermezmiş:)Kedi ciğer olayı bu..Güler geçerim böyle yorumlara..

quote:

Orjinalden alıntı: joyar

adamlara bak 10000 ytl olsa almazlarmıs biz gerizakalıyız ya ondan alıyoruz sensör mü istiyosun verirsin 500 ytl hem ön hem arka takarlar ama önce aracı 10000 ytl ye alman gerekiyo

Böyle işlerle uğraşma yaşımı çoktan geçtim. 29 yaşındayım. Bazı konularda fena halde takıntılıyımdır. Beni bilen bilir. Bu arabaya 10 000 YTL vermem diyorsam vermem. Allah'a şükür o aracı alabilecek maddi gücüm de var. Ama almam. Benim için dizayn bir arabanın en önemli özelliğidir ve ben klasik bir insanım, spor ayakkabı bile giymiyorum, yakıştırmıyorum. Bu forumda lise yıllarımdan beri tanıdığım bir arkadaş var o da şahittir ki birkaç yıl önce marea 2.0 almaya niyetlenmiştim ama sırf gösterge paneli beyaz renk diye vazgeçmiştim.

Tanımadığınız kişilerin aklından geçenleri bilemezsiniz. Aslında alırsın ama alamadığın için böyle diyorsun benzeri laflar diyerek iftira atıyorsunuz ve hakkıma giriyorsunuz. Siz beni tanımadan böyle bir iddiada bulunursanız ben de sizi tanımadan aslında aracı hiç beğenmediğinizi sadece farklı görünerek insanların size bakmasını sağlamayı hedeflediğinizi iddia ederim.

• iyi de dostum sen de biraz makul konuş bu kadar honda sever içinde 10000ytl vermem demek hakaretten başka bişey değil. Bakınız daha arabayı görmeden sipariş edenler var. 10000ytl ye 2. el iyi bir araba bile yok. paran varsa var ben tercih etmem bana hitap etmiyor de geç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

iyi de dostum sen de biraz makul konuş bu kadar honda sever içinde 10000ytl vermem demek hakaretten başka bişey değil. Bakınız daha arabayı görmeden sipariş edenler var. 10000ytl ye 2. el iyi bir araba bile yok. paran varsa var ben tercih etmem bana hitap etmiyor de geç.

Zevk benim keyif benim. Gözüme hitap etmiyor 10.000 YTL bile vermem. Bunun neresi hakaret? Her malın alıcısı bulunacağını ve başkalarının hoşuna gidebileceğini de belirttim. Birkaç yıl önce Fiat Marea kısa süreliğine 2.0 modelinin fiyatını 1.6 modelinden 60 YTL daha pahalıya satıyordu. O fiyata hiçbir 2.0 araç alamazdınız. Neden o sıralar araba alan herkes marea almadı sucan ucuz fiyata?

Beğenmek zorunda mıyım yeni Honda'yı? Şuanki fiyattan peşin olarak alabilecek maddi durumum var. Ama bırakın 10 000 YTL bedava verseler almam. (Satmamak kaydıyla almam diyorum yoksa çok ucuza verseler alır ertesi gün satarım )

Bu arada arabayı görmedim değil. Test sürüşü yapmadım ama içine bindim, dışını inceledim. Bana itici geldi. Bu millet ne zaman değişecek merak ediyorum. Herkes sizlerin beğendiği bir aracı beğenmek zorunda değil. Aynen benim beğendiğim bir aracı beğenmek zorunda olmadığı gibi. Herkes sizlerin tuttuğu futbol takımını tutmak zorunda değil. Üste para verseler o takımı desteklemem demek de hakaret değil kişisel bir seçimdir. Ama ben kendi fikirlerimi ve düşüncemi söyledim diye birileri bana inek diyorsa orada dur derim.

Birileri 10000 YTL ye bu aracı almayanlara inek diyor ve siz bunu makul görüyorsunuz, yarın başka birisi de çıkıp daha aracı görmeden sipariş verenlere öküz derse bunu da makul görecek misiniz?

Son defa tekrarlıyorum. Bu konu yeni Civic'i sevenler konusu değil. Yeni Civic hakkında genel bir konu. Aracı aşırı itici buldum. Bence son zamanlardaki en tipsiz araçlardan biri. Ama bence. Araç 5 kuruş etmez demiyorum. Benim gözümde 5 kuruş etmez diyorum. Siz dondurmayı iğrenç buluyorsunuz diye dondurma iğrenç değildir ve ben sizi dondurmaya hakaret etmekle suçlamam. O sizin fikrinizdir. Bu da benim fikrim. Ve bir aracı beğenmedim diye hatta çok ucuz fir fiyata bile almayacağımı söyledim diye şahsıma inek diyerek hakaret ettirmem.

• ön taraf yeni impreza ya benzemiş ama gü zel fena değil ilk lanse edilen tasarımı te rcih ederim yinede
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.