Şimdi Ara

2006 Alfa GT mi 2008 Golf GT mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: funkmaster

100 oktan benzin kullanacaksanız Golf GT tavsiye ederim.

Marc Jacobs gömlekle kullanacaksanız Alfa GT tavisye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 30 Eylül 2009; 23:35:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

100 oktan benzin kullanacaksanız Golf GT tavsiye ederim.

Marc Jacobs gömlekle kullanacaksanız Alfa GT tavisye ederim.

Budur.
    Golf GT için ise en ideali çetinkayadan 60 liraya alınmış takım...
  • Adam yorum istemiş konu yine geyiğe dönmüş.
  • 4 tekerlekli bir taşıtın konuşulacakları eninde sonunda biter sevgili fasıl
    En sağlam kaynağı verdim daha ilk mesajımda, yetmez mi
  • quote:

Amaç keyif almaksa Golf'ün o klasmanda adı bile yok zaten, ancak Scirocco - Alfa GT olabilir.
    GT farklı bir otomobil, alfistiturkey.com sitesinde de kullanıcı yorumları var, orada daha sağlıklı takip edebilirsiniz.
    Bir de 100-120 km'lerden sonra Golf ciddi anlamda üzer, ama Alfa devam eder.
    Golfün vergi avantajı dışında bir olayı yok, bakım ve yakıt maliyetlerini kaldırabiliyorsanız GT derim.
    Bir de unutmayın, GT adamın ocağına incir ağacı dikmeyeceği gibi Golf de sizi Karun etmez :)

kardeş 100-120 den sonra golf gt üzer diyosunuz ama golf gt 260 km hıza ulaşıyo ve tsi motoru kullananlar cok memnun
    http://www.*******.com/watch?v=4X8krsrMqqQ
    yıldızlı yere you tube yazın

• Benim bu konuda merak ettiğim, araçların biri turbolu ve 1400 cc, diğeri ise 3200 cc ve öncekine göre 2 silindir fazlası var.
    Soracaklarım;
    İkisinde de 4 yolcu olsa, ikisi de aynı hızlara çıkabilir mi ve son hızlarını (ya da yüksek olan hızlarını) aynı süre koruyabilir mi?
    İkisi de uzun bir yokuşta aynı viteste o yokuşu tamamlayabilir mi?
    İkisinin de motoru aynı sürede mi yıpranır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

quote:

Amaç keyif almaksa Golf'ün o klasmanda adı bile yok zaten, ancak Scirocco - Alfa GT olabilir.
    GT farklı bir otomobil, alfistiturkey.com sitesinde de kullanıcı yorumları var, orada daha sağlıklı takip edebilirsiniz.
    Bir de 100-120 km'lerden sonra Golf ciddi anlamda üzer, ama Alfa devam eder.
    Golfün vergi avantajı dışında bir olayı yok, bakım ve yakıt maliyetlerini kaldırabiliyorsanız GT derim.
    Bir de unutmayın, GT adamın ocağına incir ağacı dikmeyeceği gibi Golf de sizi Karun etmez :)

kardeş 100-120 den sonra golf gt üzer diyosunuz ama golf gt 260 km hıza ulaşıyo ve tsi motoru kullananlar cok memnun
    http://www.*******.com/watch?v=4X8krsrMqqQ
    yıldızlı yere you tube yazın

270 bastığının videosunu koyan da vardı forumda, o bir kıstas mı sence?
    Performance box denen bir olay var, boşuna üretilmiyor, kadran sapması olayını düşünmüş adamlar, uydu takipli gerçek sürati buluyorlar.
    Bu kadar tartışılmasının sebebi de o Vw'in meşhur kadranı zaten.

• beyler son sürat çok önemli degil, zaten korkarım surekli 200 ile gitmeye, ara hızlanması iyi olsun. bir de Alfa GT 2.0 olan modelinden bahsediyorum, 3.2 degil. Valla sanirim kararimi verdim, Alfa cı dostlardan da ozur dilerim, Alfa GT ile VW GT yi karşılaştırmak tekrardan düşününce saçma olmuş :) Umarım iç döşemeleri, yürüyen aksam, konsol vb dağılmadan devam edecek kalitededir.

!! Alfa GT arıyorum, bulduğumda hemen nakit para alacağım, duyurulur !!

Bu arada Alfa en iyi Alfa Romeo şapkasıyla kullanılır :)
  • Neye karar verirsen ver hayırlı olsun. Merak etme Alfa'nın 70 modelleri de yollarda geziyor, dökülmez.
  • Alfa iyidir gerçek italyandır, fiatla karıştırmamak lazım. 156 sürünce bile arabaya hayran oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 1 Ekim 2009; 14:22:35 >
  • Alfa GT Golf GT nin diğer golflerden dış görünüm olarak bir farkı yok.Keyif arabası alınıyorsa biraz farklı bir araba alınmalı bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.