Bugün e46 320i aracimi sattim ve bir alfa romeo 159 jts e kapora verdim :) arac 59.000 kmde baktim baktirdim bisey cikmadi araba güzel temiz ondan yana icim rahat ancak alfa romeo 159 nasil bir aractir karakteristik sorunlari güzellikleri var midir varsa bana yardimci olursaniz sevinirim bir hafta opsiyonum var her an vazgecebilirim:) alfa kullanicilari yardimci olursa cok sevinirim....
aman hocam bulaşma alfa romeoya , aşık olursun bundan sonra iş hayatında düşündüğün tek şey daha iyi bir alfa romeo parası kazanmak olur
quote:
Orijinalden alıntı: NoSt3am
aman hocam bulaşma alfa romeoya , aşık olursun bundan sonra iş hayatında düşündüğün tek şey daha iyi bir alfa romeo parası kazanmak olur
Bulastim hocam artik :)
2010 yılında aldığım 2. el 159 jts 160 hp benzinliyi 3.5 yıl boyunca kullanıp 2013ün sonunda sattım.. aracın kısaca + ve -lerinden bahsedicem;
önce eksilerinden bahsedelim..
- yakıt tüketimi bir hayli yüksek, şehir içi 12.2 lt ortalama 60 krş fln yakıyo..şehirdışıda sakin kullanım 40 krş civarı.. kısacası 3.5 yılda bi 159 parası daha gitti - servisi gereksiz pahalı ve yedek parçalarıda el yakan cinsten (örn. sol ön far 2500 civarıydı, triger kayışı yerine zincirli bi mekanizma kullanıyorlar o bozuldu.. 2000 tlye patladı bana.)
başkada bi eksisi yok..
+ dizayn, karizma, görünüm nedersen artık 10/10 :) + iç dizayn, koltukların dizaynı ve deri kalitesi + yol tutuş, gücün yere aktarılışı, düz gidiş + frenler + direksiyonun direkliği ve tepkisi + aracın karoserinin kalitesi ve saç kalınlığı + güvenlik özellikleri + konfor seviyesi + donanım + piyasada az sayıda olmasından kaynaklanan dikkat çekiciliği ve özgünlüğü..
biraz uzun oldu ama kısacası;
bence alfa 159 sport sedan sınıfının hakkını tam anlamıyla veren efsane bir otomobildir..