arkadaslar merhaba sitede bu fiyatta gorunuyor, simdi ben bu arabayi bu fiyata alabiliyormuyum ? yoksa siparis veriliyor teslim edilen gunde fiyati neyse o mu talep ediliyor ? sifir araba alma tecrubesi olan arkadaslar kisaca yazarsa sevinirim. |
sifir toyota corolla 231 bin
-
-
Yok öyle birşey unut onu. Yedirirler mi ucuz aracı senin benim gibi garibana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasil isliyor peki ?
-
Öyle bir araç yok işte. Aslında var da sana bana yok. Bayiye gidersen durumu görürsün içeride tek bir araba dahi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toyotada araç yok. Kur güncellemesinide geç yapıyorlar. Ortada araç olmayınca güncellemede gelmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
stogu olan marka var mi ?
-
1.6 Dream 2020 modelini 300bine aldı bir tanıdığım. Hesap et ortalığın karışıklığını..
-
Sana gözlerimle gördüğüm bir hikaye anlatayım o zaman...
"Bir tanıdık" var. 30 binde 2020 en boş kapaklı jant paket, muhtemelen resimdeki 1.6 cvt Corollası vardı. Bu aracı geçen yıl 160 bin TL'ye aldı sıfır olarak. Aracı dün sattı kendisi... "275.000 TL"ye bir arkadaşımız elinde tuzlukla koşarak gelmiş duyduğum kadarıyla. Tekrar ediyorum 2020 model, 1.6, 30 bin KM 275.000 TL.
Bu arkadaş araya adam madam sokup kendisini 2021 Corolla sırasına sokturmuş nasıl becerdiyse... Aracı 20 Kasım'da teslim edilecek. Aracı aldığı fiyat "260.000 TL" 1.5, orta dolulukta car playli falan olan modeli... SIFIR ARAÇ.
Olayı şimdi anladınız mı? Bu olay dün yaşandı. Al satçılık falan yapan tipte biri değil bu arada işinde gücünde ailesinde binici bir arkadaş. Arabadan da çok anlamaz. Corolladan önceki aracını sıfır alıp 300 bin km binmişti.
-
Şu an yok gibi. Passatların durumunu bilmiyorum ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu araba bayide yok isterse 150 bin yazsın bu sitede.
2 . el olarak bu paket 280 üstü, dream paket ise 300 üstüne satılıyor, vavacars bile 300 üstü teklif veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melikşah_38 -- 16 Kasım 2021; 17:59:51 > -
aynı aracın dream otomatik olanı sitede 260 bin, vavacars da ikinci eli 340 a satılıyor :)
-
Bulabilecek olan alsın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yok öyle birşey unut onu. Yedirirler mi ucuz aracı senin benim gibi garibana.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X