Şimdi Ara

2006 avensis ile 2007 arasındaki kasa farkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

avensis alıcam kısmetse ama 2006 dan sonra makyajlanan kasaya baktığımızda yani bi 2006 kasaya bakın birde 2007 kasaya bakın saki 2007 kasa daha ufak birt araçmış gibi duruyore boyutları aynı olmasına rağmen yani 2006 bi yerde 2007 in yanında makam aracı gibi duruyor.

Bu durum 2006 ın daha çok tercih edilmesini sağlarmı çünkü piyasada 2006 ile 2007 hemen hemen kafa kafaya gidiyor fiyatları ne dersiniz 2006 mı tercih ediyim yoksa hemen hemen aynı fiyata 2007 mi

• 2007 bir miktar daha pahalıdır.Makyajlı kasa ve üst modeldir.Dediğiniz sadece kişisel yorum.piyasada öyle bir kanı yok sanırım.
  • aksine 2003-2006 olanlar 4630 mm, 2007-2009 modeller 4645 mm uzunluğundadır.
  • bende 2006elegant var bir keresinde 2007 elegant sahibi ile konuşmuştum bence eski kasalar daha güzel demişti. 2007 yılında avensis makyajıyla avensis sanki daha sportif bir hava kazandı. tabi bazı donanımlarıda değişti. mesela yan aynalara sinyal eklendi arka stoplar değişti. bununla sınırlı kalmadı ön konsoldada bazı değişmeler oldu. mesela yol bilgisayarına kapak konuldu sonra eski kasada hem cd hem kasat çalar vardı kasetçalar kalktı yerine sadece mp3 çalar eklendi. hangisi olursa olsun avensis sorunsuz bir araç.
  • Ben geçen sene Avensis alacakken 2007 bulmak için bayağı bi vakit kaybettim ama sonunda istediğim aracı almayı başarmıştım. Bir kere mp3 özelliği olmayan cd-kaset çalar dan mp3 özellikli 6'lı cd çalar benim için çok büyük bir fark. Düşünsenize alacağınız 2006 ile 2007 arasında fiyat olarak neredeyse hiç fark yok ama donanım farkları var. Siz hangisini tercih edersiniz. Ben aracımdan çok çok memnunum, her ne kadar arıza veren far yükseklik sensörüne 500 tl isteseler de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.