Bildirim
2006 bmw 320 d mi? 2007 sorento2.5 2007 KIA SORENTO X force 2.5 DSL PREMIUM mu?
Ruffles Originals Sade Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08Q97WY4M
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Walla ben olsam sorento alırım nede olsa herkese yukarıdan bakıcaksın Anladın sen -
BMW..quote:
Orijinalden alıntı: heLLWeapon
Walla ben olsam sorento alırım nede olsa herkese yukarıdan bakıcaksın Anladın sen
Makyajlısını bilmem de ilk Sorentolar kalitesizlik kokuyordu. BMWnin tadını vermesi mümkün diil. -
ben olsam 320d alırım çünkü sorentolar aşırı kalitesizmiş çok şikayet duyuyorum.hem biri kia diğeri bmw.siz yine de karar veremediysenizquote:
Orijinalden alıntı: kkvan
BMW..
Makyajlısını bilmem de ilk Sorentolar kalitesizlik kokuyordu. BMWnin tadını vermesi mümkün diil.
Alıntıları Göster
arazi+asfalt+kötü kalite=kia sorento
asfalt+hız+konfor=bmw 320d -
Çok farklı sınıfta arabalar. Nasıl birşey düşündüğünüz ve ne beklediğiniz ön planda bu durumda...quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
BMW..
Makyajlısını bilmem de ilk Sorentolar kalitesizlik kokuyordu. BMWnin tadını vermesi mümkün diil.
Alıntıları Göster -
kesinlikle bmw..quote:
Orijinalden alıntı: Yarbay
Çok farklı sınıfta arabalar. Nasıl birşey düşündüğünüz ve ne beklediğiniz ön planda bu durumda...
Alıntıları Göster -
farklı alanlarda hizmet veren iki araçquote:
Orijinalden alıntı: dincher
kesinlikle bmw..
Alıntıları Göster
ama biri kia biri bmw -
Ben olsam sorentoyu alırım onun havası daha başkaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E
farklı alanlarda hizmet veren iki araç
ama biri kia biri bmw
Alıntıları Göster -
bmw derim sorento herkeste var ele ayağa düştü -
çevremde gözlemlediğim kadarıyla sorento yu suv segmentindeki arabalara heves edipte alamayanlar tercih ediyor.. malüm iyi bir lux 4x4 jip 200 bin ytl nominal.. insanlar haklı olarak sorento ya hücum ettiler..quote:
Orijinalden alıntı: Platinium
bmw derim sorento herkeste var ele ayağa düştü
bu 2 seçenekden ise açık ara 3 20 derim.. sorento nun birde 4000 ytl lik yıllık vergisi var..4x4 ve 2500 cc ye girdiği için.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
çevremde gözlemlediğim kadarıyla sorento yu suv segmentindeki arabalara heves edipte alamayanlar tercih ediyor.. malüm iyi bir lux 4x4 jip 200 bin ytl nominal.. insanlar haklı olarak sorento ya hücum ettiler..
bu 2 seçenekden ise açık ara 3 20 derim.. sorento nun birde 4000 ytl lik yıllık vergisi var..4x4 ve 2500 cc ye girdiği için..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Tacox
çevremde gözlemlediğim kadarıyla sorento yu suv segmentindeki arabalara heves edipte alamayanlar tercih ediyor.. malüm iyi bir lux 4x4 jip 200 bin ytl nominal.. insanlar haklı olarak sorento ya hücum ettiler..
bu 2 seçenekden ise açık ara 3 20 derim.. sorento nun birde 4000 ytl lik yıllık vergisi var..4x4 ve 2500 cc ye girdiği için..
vergisi 2170 ytl yıllık.Bide bmw nin arkası biraz dar gibi geldi.sorentonun içindeki kalite fena değil.(mesela jeep den iyi )ama diğeride BMW çok zor karar vermek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gork -- 24 Eylül 2007; 20:57:05 >
-
bmw bence de...quote:
Orijinalden alıntı: gorkquote:
Orjinalden alıntı: Tacox
vergisi 2170 ytl yıllık.Bide bmw nin arkası biraz dar gibi geldi.sorentonun içindeki kalite fena değil.(mesela jeep den iyi )ama diğeride BMW çok zor karar vermek.
Alıntıları Göster
-
bmw derimquote:
Orijinalden alıntı: oznklckp
bmw bence de...
Alıntıları Göster -
BMW - bambaşka bir rüya..quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
bmw derim
Alıntıları Göster -
bmw tabiki.quote:
Orijinalden alıntı: mygokhan
BMW - bambaşka bir rüya..
Alıntıları Göster
sorentoyu nokia 6600 a benzetiyorum ben.biraz saçma ama öyle.ele ayağa düştü.
BMW kia
karar senin -
bence bmw kıyas kabul etmez. bmw nin motor hacmi 500 cc küçük olmasına rağmen bariz bir performans farkı var arada.quote:
Alıntıları Göster
hiç gerek yok macera aramaya. o paraya çok ama çok iyi bir 3.20 d bulursunuz. -
bmw tabi çok fazla sorento var piyasada bmw satarkende sorun yaşamassınquote:
Alıntıları Göster -
bencede BMW. bende düşündüm bi ara sorento almayı. araba full donanim olabilir. ucuz ve büyük olabilir. hatta çokda güzel görünüyor. ancak bu güzel görünümlü arabayı alan abuk sabuk aksesuar takıyor. araba doğan görünümlü şahine dönüyor.3 sorentodan 2 si böyle. bundan dolayı araç artık çok itici geliyor.BMW yi alırsanız her türlü daha prestijli olursunuz.quote:
Orijinalden alıntı: LooK
bmw tabi çok fazla sorento var piyasada bmw satarkende sorun yaşamassın
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: stilll
bmw tabiki.
BMW kia
karar senin
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: stilll
bmw tabiki.
BMW kia
karar senin
aynen senin gibi düşünüyorum.
birde şu linke göz atın 2.el 3.20d için 48.000euro çok geldi bana.
http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsubcategories_also%5D=1&c=3530&b%5Baramabolge%5D=&c=3551&c2%5B%5D=3898&b%5Bminprice%5D=&b%5Bmaxprice%5D=&b%5Bpricecurr%5D=1&b%5Bdetay_4_min%5D=&b%5Bdetay_4_max%5D=&b%5Bdetay_5_min%5D=2006&b%5Bdetay_5_max%5D=2007&b%5Bdetay_1864%5D=&b%5Bdetay_3%5D=&b%5Bdetay_6%5D=&b%5Bdetay_8%5D=&b%5Bdetay_17%5D=&b%5Bdetay_717%5D=&b%5Bdetay_2043%5D=&b%5Bdetay_705%5D=&b%5Bdetay_706%5D=&b%5Bilantarih%5D=&b%5Bsearch_text%5D=&b%5Bwhole_word%5D=1&b%5Bsort_field%5D=price&submit_detay2.x=48&submit_detay2.y=4
-
Sadece asfaltta kullanacaksan cevap BMW.(gerçi Sorento da asfalt dışında pek gitmez)quote:
Orijinalden alıntı: AR_159quote:
Orjinalden alıntı: stilll
bmw tabiki.
BMW kia
karar senin
aynen senin gibi düşünüyorum.
birde şu linke göz atın 2.el 3.20d için 48.000euro çok geldi bana.
http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsubcategories_also%5D=1&c=3530&b%5Baramabolge%5D=&c=3551&c2%5B%5D=3898&b%5Bminprice%5D=&b%5Bmaxprice%5D=&b%5Bpricecurr%5D=1&b%5Bdetay_4_min%5D=&b%5Bdetay_4_max%5D=&b%5Bdetay_5_min%5D=2006&b%5Bdetay_5_max%5D=2007&b%5Bdetay_1864%5D=&b%5Bdetay_3%5D=&b%5Bdetay_6%5D=&b%5Bdetay_8%5D=&b%5Bdetay_17%5D=&b%5Bdetay_717%5D=&b%5Bdetay_2043%5D=&b%5Bdetay_705%5D=&b%5Bdetay_706%5D=&b%5Bilantarih%5D=&b%5Bsearch_text%5D=&b%5Bwhole_word%5D=1&b%5Bsort_field%5D=price&submit_detay2.x=48&submit_detay2.y=4
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- vti motor nedir
- chevrolet aveo 1.4
- honda jazz yorum
- mini cooper countryman kronik arızaları
- toyota corolla mı megane 4 mü
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X