Bildirim
2006 Bmw 5.20 aux girişi var mı varsa nerde?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
E60 kasalarda AUX çıkışları kol dayamanın bulunduğu bölmededir (kol dayamanın altında)..
E39'larda sanırım torpidoda oluyordu... -
5lerde? kol koymanın altında bi girişi war aslında ama kapalı üstü -
quote:
Orijinalden alıntı: quanch
5lerde? kol koymanın altında bi girişi war aslında ama kapalı üstü
ewt E60 kasa 5 serisinde kol dayamanın altında, yanında AUX yazan bir giriş olması gerekiyor... ancak aux çıkışı standartmı yoksa extreme paket gibi farklı bir pakette mi geliyor tam hatırlamıyorum... ya da hangi paket olursa olsun standart mı geliyordu onu da hatırlamıyorum.. fakat son kasalarda USB desteğide var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 19 Ekim 2010; 13:41:50 > -
Peki bmw . 525xdrive de olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mümkünse resim ekleme imkanı varmı? kol dayama içinde herhangi bir aux çıkışı göremedim ben. telefon cradle ı bulunuyor sadece.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X