Şimdi Ara

2006 Doblo 1.3 dynamic lux lastik ölçüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
28.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2006 model doblo 1.3 multijet dynamic lux araç aldım. Aracın üstünde 4 adet Carre marka alaşım jant var. Bunlar orjinal midir?Değilse orjinal fabrika çıkışı jant resimlerini gönderebilecek var mı?
    Bir de aracın üzerindeki lastikler fabrika çıkışı dediler ama inanmadım. Fabrika çıkışı lastik ölçülerini rica ediyorum.
    Teşekkürler

•  2006 Doblo 1.3 dynamic lux lastik ölçüleri

Jantlar bunlar ve 175-75-14 combi modeli , 185-65-15 olan model panorama modelidir jantları benzerdir .

Carre marka ise jantlar orjinal değildir...Önceki sahibine sormak gerekir neden değiştirldiğini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldblooded

Arkadaşlar merhaba,
    2006 model doblo 1.3 multijet dynamic lux araç aldım. Aracın üstünde 4 adet Carre marka alaşım jant var. Bunlar orjinal midir?Değilse orjinal fabrika çıkışı jant resimlerini gönderebilecek var mı?
    Bir de aracın üzerindeki lastikler fabrika çıkışı dediler ama inanmadım. Fabrika çıkışı lastik ölçülerini rica ediyorum.
    Teşekkürler

selamlar....
    bahsi geçen aracın fabrika lastik ölçüleri 185*65*15 tir.otomobil ruhsatlıdır. yük taşıma maksatlı olursa 175*75*14 ebadı kullanılmalıdır.
    fiat logolu alaşım jantlar fabrikada takılmıştır ve otomobil rusatlı 1.3 multijetlerde sadece bu modelde standart olarak kullanılmaktadır.
    saygılarımla...

2006 Doblo 1.3 dynamic lux lastik ölçüleri

• Evet orjinal.beni jantlar da bundandı çünkü ilk aldığımda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.