Şimdi Ara

2006 Ford Focus Otamatik Yakıt Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 ford focus otomatik aracım var zavoli sıralı lpg var şehir içi lpg 1.690 tl iken 0.240tl/km yakıyor normalmi çekiş vs. herşey normal ama yakıt arkadaşların dediğine göre yüksek benzer aracı olan varsa bilgi verirlerse sevinirim.

• 2005 honda cıvıc sedan otomatik landi sgi, şehir içi (izmir) 10 lt lpg/100 km yani 16,6 kuruş / 100 km + ilk çalıştırma benzin.... şehirlerarası 7,8 - 8,0 lt lpg/ 100 km yani 13 - 13,5 kuruş /100 km..
  • Ortalama hızınız nedir benim araç yakıtı resmen sömürüyor ortalama hız şehir içi 35 km yakıt 14lt/100km
  • quote:

Orijinalden alıntı: alokonya

Ortalama hızınız nedir benim araç yakıtı resmen sömürüyor ortalama hız şehir içi 35 km yakıt 14lt/100km

aracınızı benzinde birdeneyin eğer benzinde yakıt yüksekse lpg de de yüksek olması olağan ozaman sensörlerinizden bazılarında problem olabilir oksijen sensörü ve hava akışmetresi gibi.
    benzinde normalse lpg ayarlarınızı kontrol ettirin.
  • Sayın uysalotogaz aracımı bugün lpg taktırdığım yere gittim 2mm memeleri 1.8 mm ile değiştirdiler ayarları yaptılar hatta yola çıktık yoldada bilgisayarla ayar yaptılar çekişi süper sorun yok bakalım şimdi ne kadar yakacak. Bu arada araç 100 beygir.
  • quote:

Ortalama hızınız nedir benim araç yakıtı resmen sömürüyor ortalama hız şehir içi 35 km yakıt 14lt/100km

Şehiriçi hızım sizinkinden yüksektir, çünkü genelde biryere ulaşırken otoban bağlantısı yada çevre yolunu kullanıyorum, yol bilgisayarı olmadıgından kesin cevap veremiyeceğim. İzmir Gaziemir de oturuyorum..

15 gün önce İzmir-Antalya yaptım. Depo boş iken lt si 1,70 den 34 lt yani 58 tl lik shell gas ile 440 km yol yaptı. İzmir-Aydın arası otoban hızım 130 un altına hiç düşmedi (sadece tünelden gecerken 90 civarı 1,5-2 km) genel olarak 140 150 gittim, Aydın - antalya arası 100-110 arası (şehiriçi virajlar hariç) , Klima 200 km civarında açık, 240 km kapalı...Bagaj dolu araç içi 2 yetişkin 1 çocuk..
    Sonuçta : 7,7 lt lpg/100 km yaktı. Kendi aracını değerlendirirken benimkine bakma japonlar genel olarak az yakıyor..

http://arabam.milliyet.com.tr/TestDetay.aspx?id=105&baslik=Civic%201.6%2016V%20ES%20Otomatik%20-May%C4%B1s%202001

benim aracın test tüketimleri zaten düşük sayılır (benzin) yukardaki linkte var.. Araç testte 7,8 lt benzin yakmış, benimki uzun yolda 7,8 lpg yakıyor normal sayıyorum..

• quote:

Sayın uysalotogaz aracımı bugün lpg taktırdığım yere gittim 2mm memeleri 1.8 mm ile değiştirdiler ayarları yaptılar hatta yola çıktık yoldada bilgisayarla ayar yaptılar çekişi süper sorun yok bakalım şimdi ne kadar yakacak. Bu arada araç 100 beygir.

düzeldiğine sevindim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysalotogaz

quote:

Sayın uysalotogaz aracımı bugün lpg taktırdığım yere gittim 2mm memeleri 1.8 mm ile değiştirdiler ayarları yaptılar hatta yola çıktık yoldada bilgisayarla ayar yaptılar çekişi süper sorun yok bakalım şimdi ne kadar yakacak. Bu arada araç 100 beygir.

düzeldiğine sevindim.

düzeldiyse iyi
  • Arkadaşlara cevapları için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.