arkadaşlar bende 2006 fsı jetta var,yeni kasayı gördükten sonra aracımı daha çok sevmeye başladım ve radyo cd ünitesini değiştirmeyi düşünüyorum. orjinal olan rcd 510 veya rns 510 tarzı dokunmatik ekranlı müzik sistemi olanlardan istemiyorum.necvox marka dva 939 hd düşünüyorum.vw servisinde taktırmak mantıklımı yoksa dışarıda montajı yapılsa sorun olurmu?
çekincelerim
1.aracım 2006 fsı jetta mfd ekranı kısa 2.direksiyon şimdikinden bir önceki üzerinde kumanda düğmeleri var sesi kısıp açmaya ve mute yapıyor.bu direksiyon cıhaza 939 hd'ye uyumlumu? 3.aküde bir sıkıntı yaratırmı 4.klima bilgilerini cıhaz üzerinde görebilirmiyim(fan hızı ve üfleme yönleri gibi) 5.yeni versiyon cıhazı nasıl anlarız alttaki iki resimde aynı cıhaz var.
bu ikisi arasındaki fark ne?
cıhaz bu dva 939 hd
açıkçası ben de kullanmak istiyorum bu tür bişey ama ben orjinal (özellikle RNS 510) olmasını istiyorum, buda bana 2500-3000 TL ye patlayacağı için gerekliliği konusunu sorguluyorum..(orjinalin avantajı OLED ekran olması ve güneşten etkilenmemesi) malum cihazları istanbulda ender elektronik iyi bir şekilde takabiliyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: mendux
açıkçası ben de kullanmak istiyorum bu tür bişey ama ben orjinal (özellikle RNS 510) olmasını istiyorum, buda bana 2500-3000 TL ye patlayacağı için gerekliliği konusunu sorguluyorum..(orjinalin avantajı OLED ekran olması ve güneşten etkilenmemesi) malum cihazları istanbulda ender elektronik iyi bir şekilde takabiliyormuş
rns 510 o dediğiniz fiyatlara biraz zor.ha olsada ben o kadar çıkarmıyım çıkmam zira necvox 939 hd cıhazı 1600tl fiyata işcilik dahil montajı var sonuçta aynı özellikte.
bu konu hakkında bilgisi olan yok herhalde ne yapalım sağlık olsun
arkadaşlar kenwood dnx 520 var wv modelleri ile birebir uyumlu. 2300 gibi fiyatlara bulunabiliyor. ben sciroccoda kullanıyorum çok memnunum. Rns ye rakip değil üstün bir cihaz...
bir ayı geçkin süredir bekliyorum malesef iki kişi ilgilenmiş.kimsenin bu konuda bilgisi yok galiba necvox üzerinde durduğum için bu ay sonunda yeni versiyonu gelecek diye biliyorum cıhaz hoşuma giderse, bu hafta sonu montajını yaptıracağım artık bir aksilik çıkmaz ise.