Şimdi Ara

2006 MAREA'YA LPG TAKTIRACAĞIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2006 model Marea Liberty aldım 4 gün önce. Arabanın 1.5 yıl daha garantisi var.

Garantiyi bozmadan LPG taktırbilir miyim? İzmir-Manisa cvarında bu işi yapan bildiğiniz yetkili servis var mı?

Eğer yetkili servisler yapmıyorsa bu işi dıaşrıda bir yere taktıracağım. Bu durumda arabanın tüm garantileri ayanr mı yoksa sadece LPG'ye bağlı arızalar mı garanti dışı kalır?

Bilgisi ve tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• selam arkadaşım marea kulübüne üyesin neden yazılarını isteklerini o araya yazmıyosun orada daha güncei olur sorun ve konuları kulübümüzde paylaşalım her üyemiz ayrı yerde yazarsa sitemiz ilgisiz likten kapanır selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyete1 -- 18 Şubat 2007; 13:03:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz12

Merhaba, 2006 model Marea Liberty aldım 4 gün önce. Arabanın 1.5 yıl daha garantisi var.

Garantiyi bozmadan LPG taktırbilir miyim? İzmir-Manisa cvarında bu işi yapan bildiğiniz yetkili servis var mı?

Eğer yetkili servisler yapmıyorsa bu işi dıaşrıda bir yere taktıracağım. Bu durumda arabanın tüm garantileri ayanr mı yoksa sadece LPG'ye bağlı arızalar mı garanti dışı kalır?

Bilgisi ve tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

konuyla ilgili pm attım. lütfen MAREA kulübünde paylaş soru ve bilgilerini
    selamlar...

• bence hiç gerek yok orjinalini bozma
  • quote:

Orjinalden alıntı: HItacHI

bence hiç gerek yok orjinalini bozma

adam da para var huzur far sen karış ma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.