Sahibinden de fiyatlar uçmuş durumda, 65-70e civarı isteyen var 100000 km'ye yakın araba için.Pes doğrusu.
55000TL'ye 50000 km'de oto pazarında bulunabileceği yazılmıştı. Hangi oto pazarı, bilgisi olan var mı?
Gerçekten şu oto pazarlarında 55.000 TL'ye bulursanız bir pm atın :)). Araç fiyatları inanılmaz yüksek sahibinden.com'da. Araçların çoğu ihtiyaçtan galerilere satılıyor; onlarda piyasayı yüksek tutuyorlar. sizde satacak arabanız var ise galericilerin fiyatlarını referans alıyorsunuz. Araç satanınız var ise (2006 bmw 3.20d tiptronik) pm atsın
Arkadaşlar bu başlık biraz eskide kalmış ama hala takip eden varsa sorayım:
320d şu anda iyice uçmuş durumda, sahibinden'deki ilanların hepsi galeri gibi ve hep yüksek fiyat çekiyorlar. 2005 c 180 var bi tane, 110.000 km'de, 53.000 TL'ye almayı düşünüyorum. Bu rakama şu anda temiz, sorunsuz 320 d bulabilir miyim acaba? Bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
BMW 2.0 d lerde ne zaman 177 hp ye geçildi?
2008 di sanırım
MB ye ekstradan sempatiniz yoksa bir çok yönden bmw öne çıkıyor.Bende 3.20 derim.
bu devirde 3.20d si olmayana kız vermem
tabi yeni kasayı soruyorum, 2006 falan yani
hartge yazılım 200hp ve 400nm değerlendirilmeli...ortalama 6LT
Bu nasıl bir kıyas? Biri benzinli, diğer dizel...?!?!?! İki araba arasından tabi ki BMW, o da sadece motorundan dolayı. Mercedesin dizeli ile kıyaslasaydın Merecedes derdim...
Arkaşlar konu baya eski ama şuan galerilerde fiyat durumu nedir acaba.
320d
e90 320 d motoruyla bir adım önde.. tüketim/performansı nefes kesiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme