Şimdi Ara

2006 Model MERCEDES C180 KOMPRESÖR mü, BMW 3.20d mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
47.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sahibinden de fiyatlar uçmuş durumda, 65-70e civarı isteyen var 100000 km'ye yakın araba için.Pes doğrusu.

55000TL'ye 50000 km'de oto pazarında bulunabileceği yazılmıştı. Hangi oto pazarı, bilgisi olan var mı?
  • Gerçekten şu oto pazarlarında 55.000 TL'ye bulursanız bir pm atın :)). Araç fiyatları inanılmaz yüksek sahibinden.com'da.
    Araçların çoğu ihtiyaçtan galerilere satılıyor; onlarda piyasayı yüksek tutuyorlar. sizde satacak arabanız var ise galericilerin fiyatlarını referans alıyorsunuz.
    Araç satanınız var ise (2006 bmw 3.20d tiptronik) pm atsın
  • Arkadaşlar bu başlık biraz eskide kalmış ama hala takip eden varsa sorayım:

320d şu anda iyice uçmuş durumda, sahibinden'deki ilanların hepsi galeri gibi ve hep yüksek fiyat çekiyorlar. 2005 c 180 var bi tane, 110.000 km'de, 53.000 TL'ye almayı düşünüyorum. Bu rakama şu anda temiz, sorunsuz 320 d bulabilir miyim acaba? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

BMW 2.0 d lerde ne zaman 177 hp ye geçildi?

2008 di sanırım
  • MB ye ekstradan sempatiniz yoksa bir çok yönden bmw öne çıkıyor.Bende 3.20 derim.
  • bu devirde 3.20d si olmayana kız vermem
  • tabi yeni kasayı soruyorum, 2006 falan yani
  • hartge yazılım 200hp ve 400nm değerlendirilmeli...ortalama 6LT

• Bu nasıl bir kıyas? Biri benzinli, diğer dizel...?!?!?! İki araba arasından tabi ki BMW, o da sadece motorundan dolayı. Mercedesin dizeli ile kıyaslasaydın Merecedes derdim...
  • Arkaşlar konu baya eski ama şuan galerilerde fiyat durumu nedir acaba.
  • 320d
  • e90 320 d motoruyla bir adım önde.. tüketim/performansı nefes kesiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.