Şimdi Ara

2006 model peugeot 407 exclusive paket bu para eder mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Hocam illa ki Fransız bakmıyorum ama boyle temiz araba da bulmak zor. Tanıdıkta birde araba

Alıntıları Göster
    tedbirli olmakta fayda var. iki arkadaşımı yakın arkadaşları dolandırdı temiz araba diye taklalı araba verdiler, taklaya gelmemek lazım. hele ki biri 5000 km'deydi daha.
  • hocam o da bir fransız  

• 407'nin ilk modelleri kronik sorunları çok diye biliyorum araştırın derim illa 407 alacaksınız daha yüksek model bakın

• Peugeot sahibi olarak bilgi vermeye çalışayım. 2006 yani makyajlı 307 1.6 HDI sahibiyim. Alma aşamasında çok fazla olumsuz yorum oldu ancak ben temiz kullanılmış herhangi bir aracın sorun çıkartmayacagina inandigim için aldım. Ve memnunum. Alırken makyajlı kasa tavsiye edilmişti. 407de de böyle bir durum var mı araştırın. Motor olarak parça sıkıntısı yaşamazsınız. Aynı motor Ford, Citroen, Volvo ve Peugeotta kullanılmış. Hatta yan sanayi seçenekleri dahi var. Bu motorların kronik sıkıntısı enjektör diplerinden yağ sızıntısı yapması. Sızıntı derken çok çok az. Hatta çoğu kullanıcı kabullenmiş yaptırmıyor bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palio1.6

Peugeot sahibi olarak bilgi vermeye çalışayım. 2006 yani makyajlı 307 1.6 HDI sahibiyim. Alma aşamasında çok fazla olumsuz yorum oldu ancak ben temiz kullanılmış herhangi bir aracın sorun çıkartmayacagina inandigim için aldım. Ve memnunum. Alırken makyajlı kasa tavsiye edilmişti. 407de de böyle bir durum var mı araştırın. Motor olarak parça sıkıntısı yaşamazsınız. Aynı motor Ford, Citroen, Volvo ve Peugeotta kullanılmış. Hatta yan sanayi seçenekleri dahi var. Bu motorların kronik sıkıntısı enjektör diplerinden yağ sızıntısı yapması. Sızıntı derken çok çok az. Hatta çoğu kullanıcı kabullenmiş yaptırmıyor bile.
    Bir de herhangi bir Fransız aracı alirken muhakkak elektrikçiye gösterin. Elektrik tesisatı kurcalanmamis olsun. Kasap bir elektrikçi tarafından işlem yapıldıysa baş ağrıtıyor ve toparlamasi zor oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun süre 407 kullandım ve bir sıkıntım olmadı. Her ne kadar bende sorun çıkmasada bu işler şans işidir. Sonuçta 2006 model D segmenti bir araç alıyorsunuz. Benim tavsiyem iyice baktırıp kenarda 5-6 bin tl tutarak almanızdır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.