Şimdi Ara

2006 Passat 1,6 FSI sizce uygunmudur ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cayci41

1.si 102 lik 5 kısılık bır aıle olan bızım gıbı bır aıle ye cok agır kalıyo o motor 2003 unu kullanmıstım ve aracın barız cekmedını farkettım ama barız cekmıyor oyle boyle degıl 5 kısı kullanan arkadaslar bılırler tabıkı her dakıka arac fuul olmıcak ama normal sartlar ıcın soyluyorum 2003 u cekmeyen bır arac aynı motor ustelık bu kasa 1400 kılodan fazla ben hanım cocuklar derken olacak 1700 kg arac hepten kayık gıbı sallancak beygır az oldugu ıcınde daha fazla gaz vercez 140 nm de yetersızde torku olacak al sana fazlasıyla yakıt tuketımı sehır dısında 11 12 lıtre gorecez demektır 90 la gıderken bunlar fazlasıyla sebep bence tamam fsı cok mu performanslı degıl elbette tsı gıbı degıl ama bayırda 2 vıtes degılde 1 vıtes dusurmek cokdaha fazla rahatlacak tır gıbı gelıyo sıralı sıstem den de fazla cekındıme gore o arac bana gelmez gelenlere hayırlısı olsun dostlar 3 yasında da ne araclar var bu arada 3 yasında dıye dusunmemek lazım bence ha param olsa 45 lıra ya cıksam hıc dusunmem 2008 tsı trendlıne alırım orası ap ayrı tabı...

1,6 102 için öyle bir tablo çizmişsin ki aracımı almadan önce bunları okusam kesin almazdım Bence abartıyorsun, seni galiba FSI bırak TSI bile kesmez gibi geliyor bana
    Bence herkes düşündüğü arabayı almadan önce mutlaka test etmeli, herkesin beklentisi yada sınırları çok farklı. Dediğim gibi aracımı almadan önce bu yazıyı okusam vazgeçerdim, ama şimdi çok memnunum. Ne istediğimi biliyordum, baktım denedim beğendim aldım, ve memnunum.
    Ayrıca birebir aynı arabayı alırken bile 0km her zaman tercihimdir...

• 102 HP'yi bayide bulamazsınız.Yani sitede fiyatı var;ama ken102 HP'yi bayide bulamazsınız.Yani sitede fiyatı var;ama kendisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

102 HP'yi bayide bulamazsınız.Yani sitede fiyatı var;ama ken102 HP'yi bayide bulamazsınız.Yani sitede fiyatı var;ama kendisi yok.

Bence SHOWROOM'lara 102'LİK PASSAT KALMADI pankartı asmaları gerek. Caddelerde birkaç tanesini gördüm, plastik kapaklı çelik jantlı. Yani hafif alaşım jant yok. 1.4 TSI Trendline ve Comfortline var, fakat benzin fiyatı malûm ve 2.0 litre hacimli dizel motorun ÖTV'si ve yıllık MTV'si de aracın fiyatının katlanmasına sebep oluyor.

FSI/TSI motorlara LPG sistemi umarım kısa zamanda çıkar. Aldığım bir duyuma göre kitler gümrükteymiş ancak TSE'den tip onayı bekliyorlarmış. Bu gerçekse çözüm yakın demektir. Bu bilgiyi sürekli LPG dönüşümü yapan bir firmanın sahibi bizzat verdi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.