Şimdi Ara

2006 Passat 1,6 FSI sizce uygunmudur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/2006_volkswagen_passat_1_6_fsi_36_650_tl-14WQQaXQQ18184543WQQpXQQdisplayitem

Sizce bu araba uygunmudur??
    Yoksa 2010 1,6 trendline almak dahamı mantıklıdır ?
    Linkteki araç şanzımanı DSG midir ?
    Yorumlarınızı bekliyorum.

• bende aradım burayı bende passat bakıyorum ama 4 yerınde boya var aracın degısenı yokmus ama boya varmıs ben manuel bakıyorum soyle ıcı kahve dısı kahve yada ııcı beyaz dısı grafıt mavı manuel trendlıne 50 bını gecmemıs km sı boyası olmayan 102 beygır fsı lara gore daha kotu bır performans verıyor bır oncekı kasayı kulandımda arac baya kotuydu ıvmelenmesı tamam surat yapmıcaz belkı ama sollamada arac benı yormasın ıstıyorum bence sızde benım gıbı bakın bu arada comfortla aralarında hıc de fazla bır sey kalmadı keza fıyat lıstesı de oyle dıyor 2007 bakıyorum ben bır sıs farı ve dıreksıyondan tuslar ıcın fuzılı bır para tabı buda benım gorusum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali21

http://www.sahibinden.com/2006_volkswagen_passat_1_6_fsi_36_650_tl-14WQQaXQQ18184543WQQpXQQdisplayitem

Bayideki stok durumunu bilmiyorum,son fiyatları da bilmiyorum;ama bu fiyat biraz fazla.

Ben arabamı bugün satacak olsam 34-35 bin TL fiyat koyarım.Biraz pazarlık yapın.

DSG değil.

Ben aldım,memnunum.Sorularınızı memnuniyetle cevaplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

http://www.sahibinden.com/2006_volkswagen_passat_1_6_fsi_36_650_tl-14WQQaXQQ18184543WQQpXQQdisplayitem

Bayideki stok durumunu bilmiyorum,son fiyatları da bilmiyorum;ama bu fiyat biraz fazla.

Ben arabamı bugün satacak olsam 34-35 bin TL fiyat koyarım.Biraz pazarlık yapın.

DSG değil.

ya allahınızı seversenız ben nedn bulamıyorum ya 40 bın km nın altında 2007 model passat arıyorum degısenı ve boyası olmayan passatı kac kısıyı aradıysam aldım fıyatlar hep 37 500 38.000 cıvarından baslıyo ustelıkde trendlıne arıyorum delı olacam aradıgım renkler mocca ıcı de kahve yada grafıt mavı ıcıde beyaz dıger renkler kesınlıkle ıstemıyorum haa 34 e comfort varsa mutlaka ya bır sıkıntısı vardır yada 100.000 ı devırmıs bır aractır oda bıze gelmez uzun sure kulanacagız cunkı...varsa aracımı sattım arac arıyorum acelem var bıraz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cayci41

bende aradım burayı bende passat bakıyorum ama 4 yerınde boya var aracın degısenı yokmus ama boya varmıs ben manuel bakıyorum soyle ıcı kahve dısı kahve yada ııcı beyaz dısı grafıt mavı manuel trendlıne 50 bını gecmemıs km sı boyası olmayan 102 beygır fsı lara gore daha kotu bır performans verıyor bır oncekı kasayı kulandımda arac baya kotuydu ıvmelenmesı tamam surat yapmıcaz belkı ama sollamada arac benı yormasın ıstıyorum bence sızde benım gıbı bakın bu arada comfortla aralarında hıc de fazla bır sey kalmadı keza fıyat lıstesı de oyle dıyor 2007 bakıyorum ben bır sıs farı ve dıreksıyondan tuslar ıcın fuzılı bır para tabı buda benım gorusum...

Benim verdiğim linkteki arabadamı 4 yerinde boya varmış??
    Peki neden yazmamışki. hani önemsiz bi şeyde deyilki yazmadı diyelim.
    4 yerinde nedemek ya

• quote:

quote:

DSG değil.

Öncelikle sorumlar ilgilendiğiniz için tşkler.
    Gerçektende internette ilan veren insanlar değerinden fazla fiyat koyuyorlar.
    Galericinin fiyatına pazarlamaya çalışıyorlar.
    Halbuki galericiye götürse 3-5 aşağısına bile zor satarlar.
    ihtiyacı olan zaten Galericiye Götürüp 3-5 bakmıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

DSG değil.

Öncelikle sorumlar ilgilendiğiniz için tşkler.
    Gerçektende internette ilan veren insanlar değerinden fazla fiyat koyuyorlar.
    Galericinin fiyatına pazarlamaya çalışıyorlar.
    Halbuki galericiye götürse 3-5 aşağısına bile zor satarlar.
    ihtiyacı olan zaten Galericiye Götürüp 3-5 bakmıyorlar.

Alıntıları Göster
    mali 21 evet arayın yarın 11 gıbı yazmamıslar her halde nasılsa ben geldınde musterı nasıl sa baglarım mı demek ıstıyo resımlerı varmıs cızıkten dolayı ımıs ben o yuzden sogudum ısın acıkcası 4 yer de sadece cızıkten demesı garıbıme gıttı resımlerı olsa da bır yerde duymustum arac kaza yapıyo ama sadece boya gerekıyo sonra oraları boyattıktan sonra cızık susu vermek ıcın once cızıp sonra boyatıyolar sonra da bırsey olmamıs gıbı oluyormus memlekette uyanık cok ya...,

arkadaslar bana yardımcı olun lutfen moca yada grafıt 2007 2008 model 45bını gecmemıs manuel comforta param yetmezde trendlıne 38 e kadar cıkarım yanlız boya yada cızık olmasını ıstemıyorum cızık varsa ben boyatırım dırı bır arac ıstıyorum anlıcanız lutfen yardım edersenız sevınırım ıyı geceler...

• quote:

mali 21 evet arayın yarın 11 gıbı yazmamıslar her halde nasılsa ben geldınde musterı nasıl sa baglarım mı demek ıstıyo resımlerı varmıs cızıkten dolayı ımıs ben o yuzden sogudum ısın acıkcası 4 yer de sadece cızıkten demesı garıbıme gıttı resımlerı olsa da bır yerde duymustum arac kaza yapıyo ama sadece boya gerekıyo sonra oraları boyattıktan sonra cızık susu vermek ıcın once cızıp sonra boyatıyolar sonra da bırsey olmamıs gıbı oluyormus memlekette uyanık cok ya...,

arkadaslar bana yardımcı olun lutfen moca yada grafıt 2007 2008 model 45bını gecmemıs manuel comforta param yetmezde trendlıne 38 e kadar cıkarım yanlız boya yada cızık olmasını ıstemıyorum cızık varsa ben boyatırım dırı bır arac ıstıyorum anlıcanız lutfen yardım edersenız sevınırım ıyı geceler...

38.000 bine kadar 2007-2008 alacağına 3 -4 bin daha katıp neden sıfırını almıyorsunki !!!
    Ayrıca verdiğin 4 bin farkı yeni direksiyon ve yeni Göstergeler için bile vermeye deyer.
    Gerçekten 2010 Direksiyonu ve göstergeleri Çok şık olmuş.
    Bide Sıfır bu!!! Kokusu bile yeter

• quote:

quote:

38.000 bine kadar 2007-2008 alacağına 3 -4 bin daha katıp neden sıfırını almıyorsunki !!!
    Ayrıca verdiğin 4 bin farkı yeni direksiyon ve yeni Göstergeler için bile vermeye deyer.

Alıntıları Göster
    102 beygır 2003 model vardı arkadasımda bır oncekı kasa malum ama o aracı bır kac defa test ettım de bayırda 5 kısıydık ızmıt ıstanbul otobanı gultepe vıyadugu arkasında da 1 km ye yakın bır bayır var orda aracın cekmedıgını ıyıce farketmıstım o sebepten een azından kullandıgım aracın 5 kısı oldugunda 2 vıtes bırden kucultup cokda fazla bayır olmamasına ragmen yola devam etmek benı cok uzmustu suratla ısım yok ama bırazdaha serı bır arac almak ısterım. 0 konusuna gelıcek olursakta bır dıreksıyonuna o parayı vermem benım ıcın motor daha onemlı. fsı cok cok kalıtelı ve bırazdaha performans verıyor ılk aldıgın koku 2 ay sonra gececek ama ben aldıgım aracı 4 5 sene kulanacagım kokuyla ısım yok benım

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Memleketimden Passat bulmuşsunuz. İsterseniz gider bakarım araca. Fakat şunu unutmamanızı rica ediyorum. Boyanmayan araç bulmak artık imkansız gibi bir durum. O kadar çok otomobil var ki trafikte araçların birbirine temas etmeden ilerlemeleri ve hareket etmeleri neredeyse olanaksız. Dururken bile başına birşey geliyor. Siz çarpmasanız da başkası gelip size çarpabiliyor, veletler çiziyor, çocuklar yaslanıyor, bisiklet ve motor çok yakınından geçiyor, alışveriş arabası dokunabiliyor, kapıyı açarken duvara, başka bir araca, kaldırım taşına tıklayabiliyor.

Benim aracım sıfır gibi, ama sağ ön çamurluğa motor düştü. Ben de aldığım yere götürdüm, yetkili serviste eski haline getirildi. Şimdi benim aracım değer mi kaybetti, "darbeli" ve "boyalı" etiketi mi takındı...? Dostum, iddia ediyorum ki aracım showroom'daki Passat kadar, değilse de daha temiz. İçine galoş giyerek biniyorum, sigara, kirli parmaklar, terli kıyafetler, vb. imkansız aracıma giremez.

Siz İÇİ TEMİZ bir araç bakın. Dışarıdan 2-3 parçası boyalı bir araç kötü değildir. Almanya'da boyanmamış araç değersiz, Türkiye'de boyanmış araç değersiz. Biz daha otomobil dünyasına son 10 yılda düzgün adım attık, ABD ve Almanya otomobil memleketi ve Türkiye'de ne zaman araçlar ucuzlarsa o zaman bizdeki "darbeli" ve "boyalı" araçlar daha değersiz olur. Kaportanın "taşıma" ve "kapatma" görevleri gören kısımları var. A-B-C sütünundan darbe yememişse, ön çamurluklardan çarpmışsa, arka sol ve arka sağ çamurluklar değişmemişse, tamponların emdiği darbelere maruz kalmış ve tamponlar değişmişse sorun yoktur. İkinci el araç alırken birleşme yerlerine bakın, fazla açık ve fazla yanaşık birleşme yerleri aracın işlem görmesine işaret. Amortisör kuleleri ve ön alın ile tavan kazaları her zaman gösteren yerlerdir. Ayrıca içi çok çok kirli ve pis, ama dışı yeni boyalı gibi duran araç da kazalıdır.

Bence İÇİ TEMİZ araç arayın. Dışı boyalı olabilir ama çok kötü bir kazaya karışmamış, pertten dönmemişse bir şans verebilirsiniz.

Taner Göde

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Memleketimden Passat bulmuşsunuz. İsterseniz gider bakarım araca. Fakat şunu unutmamanızı rica ediyorum. Boyanmayan araç bulmak artık imkansız gibi bir durum. O kadar çok otomobil var ki trafikte araçların birbirine temas etmeden ilerlemeleri ve hareket etmeleri neredeyse olanaksız. Dururken bile başına birşey geliyor. Siz çarpmasanız da başkası gelip size çarpabiliyor, veletler çiziyor, çocuklar yaslanıyor, bisiklet ve motor çok yakınından geçiyor, alışveriş arabası dokunabiliyor, kapıyı açarken duvara, başka bir araca, kaldırım taşına tıklayabiliyor.

Benim aracım sıfır gibi, ama sağ ön çamurluğa motor düştü. Ben de aldığım yere götürdüm, yetkili serviste eski haline getirildi. Şimdi benim aracım değer mi kaybetti, "darbeli" ve "boyalı" etiketi mi takındı...? Dostum, iddia ediyorum ki aracım showroom'daki Passat kadar, değilse de daha temiz. İçine galoş giyerek biniyorum, sigara, kirli parmaklar, terli kıyafetler, vb. imkansız aracıma giremez.

Siz İÇİ TEMİZ bir araç bakın. Dışarıdan 2-3 parçası boyalı bir araç kötü değildir. Almanya'da boyanmamış araç değersiz, Türkiye'de boyanmış araç değersiz. Biz daha otomobil dünyasına son 10 yılda düzgün adım attık, ABD ve Almanya otomobil memleketi ve Türkiye'de ne zaman araçlar ucuzlarsa o zaman bizdeki "darbeli" ve "boyalı" araçlar daha değersiz olur. Kaportanın "taşıma" ve "kapatma" görevleri gören kısımları var. A-B-C sütünundan darbe yememişse, ön çamurluklardan çarpmışsa, arka sol ve arka sağ çamurluklar değişmemişse, tamponların emdiği darbelere maruz kalmış ve tamponlar değişmişse sorun yoktur. İkinci el araç alırken birleşme yerlerine bakın, fazla açık ve fazla yanaşık birleşme yerleri aracın işlem görmesine işaret. Amortisör kuleleri ve ön alın ile tavan kazaları her zaman gösteren yerlerdir. Ayrıca içi çok çok kirli ve pis, ama dışı yeni boyalı gibi duran araç da kazalıdır.

Bence İÇİ TEMİZ araç arayın. Dışı boyalı olabilir ama çok kötü bir kazaya karışmamış, pertten dönmemişse bir şans verebilirsiniz.

Taner Göde

Alıntıları Göster
    Hocam dogru soyluyorsunda en azından kendım ıcın soylıyım ben bır arac aldıgımda bıraz daha rısksız almak ısterım cunkı bır aracı aldıgımda satmak ıcın degıl kullanmak ıcın alır ve aldıgım aracı 5 sene kulanmam gerekır bu benım gorusum kolay kolay ugrasmak ıstemem arac atıyorum sıkıntı yarrattı sat tekrar baska bır arabaya bak bu kadar ne vakıt en onemlısı de can sıkıntısı yasamak ıstemem tamam sızın aracınız oyledır ama malum kı ulkemızde kac kısı sızın gıbı davranıyor ben temız kulandıgıma ınanırım ama sız benıde gecmıssınız galıba ama acıkcası ısın ıcıne tıcaret gırdıgınde kımseye de guvenemem cunkı sızı bılmem ama benım ıcın 35 - 50 bın cıvarı cokda kucumsenmıcek paralar...

• quote:

Hocam dogru soyluyorsunda en azından kendım ıcın soylıyım ben bır arac aldıgımda bıraz daha rısksız almak ısterım cunkı bır aracı aldıgımda satmak ıcın degıl kullanmak ıcın alır ve aldıgım aracı 5 sene kulanmam gerekır bu benım gorusum kolay kolay ugrasmak ıstemem arac atıyorum sıkıntı yarrattı sat tekrar baska bır arabaya bak bu kadar ne vakıt en onemlısı de can sıkıntısı yasamak ıstemem tamam sızın aracınız oyledır ama malum kı ulkemızde kac kısı sızın gıbı davranıyor ben temız kulandıgıma ınanırım ama sız benıde gecmıssınız galıba ama acıkcası ısın ıcıne tıcaret gırdıgınde kımseye de guvenemem cunkı sızı bılmem ama benım ıcın 35 - 50 bın cıvarı cokda kucumsenmıcek paralar...

Alıntıları Göster
    ben olsam o paraya ikinci el alacağıma 1,6 sıfır alırım (zaten aldım da)
    evet mutlaka çekişte farklılık vardır, ama şunu rahatlıkla söyleyebilirimki bence tatminkar (tabi ne beklediğinize bağlı. Ayrıca tamam TSI ile bariz fark vardır ama FSI ile çok ciddi fark yoktur diye düşünüyorum (denemedim tahminimi söylüyorum). Ama 3-4 bin lira fazla verip hem sıfır hem de 4 yaş daha genç bir arabaya binmek bana çok daha mantıklı geliyor, üstelik şuanki Trendline versiyonlar Comfortline'a yakın..
    seçim sizin, ama şundan emin olun ki hangisini alırsanız alın memnun olacaksınız, çünkü Passat
    Oğulcan

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Legolas

evet mutlaka çekişte farklılık vardır, ama şunu rahatlıkla söyleyebilirimki bence tatminkar (tabi ne beklediğinize bağlı. Ayrıca tamam TSI ile bariz fark vardır ama FSI ile çok ciddi fark yoktur diye düşünüyorum (denemedim tahminimi söylüyorum). Ama 3-4 bin lira fazla verip hem sıfır hem de 4 yaş daha genç bir arabaya binmek bana çok daha mantıklı geliyor, üstelik şuanki Trendline versiyonlar Comfortline'a yakın..
    seçim sizin, ama şundan emin olun ki hangisini alırsanız alın memnun olacaksınız, çünkü Passat
    Oğulcan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar açıkcası 1.6 FSI Comfortline Passata 37-38 vermek mantıklı gelmiyor bana 3-4 bin lira daha koyun 41-42ye 2.0 FSI Highline alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Legolas

Oğulcan

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/cooooook_temiz_hatasiz-17WQQaXQQ15479952WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/cok_az_kullanilmis_passat-49WQQaXQQ18506620WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

http://www.sahibinden.com/cooooook_temiz_hatasiz-17WQQaXQQ15479952WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/cok_az_kullanilmis_passat-49WQQaXQQ18506620WQQpXQQdisplayitem

Alıntıları Göster
    DH-ALEMDAR sedan arıyorum hocam.

OMER Bey malum 2 litrelik aracların vergısınden dolayi direk eliorum senelik vergisini verirken vicdan azabi gibi vermek ıstemıyorum 700 lıra nerde 1500 lıra nerde cunki...

THE LEGOLAS Bey hayırlı olsun aracınız 1400 kg den agır bir arac o yuzden fsı arıyorum ustelık bırde 3 4 kısı uzun yola gıderken bagajda oldugunda ozellıkle memlekete fılan gıderken 102 lıkler bana sorun yaratacagından emınım cunkı 1700 kg da ozellıkle arac bayırda dolu ıken cekmıyor bızzat bır oncekı kasada denedım gordum ustelık bırazdaha hafıf bır kasa olmasına ragmen 1.6 fsı galıba sızın aracınızdan da daha az yakıyor dıye bılıyorum boyası olmayan 45bını gecmemıs 2007 model ve uzerı fsı trendlıne arıyorum renkler kahve yada grafıt mavı olsun ıstıyorum...38 e kadar cıkacagım bulurum ınsallah... hayırlısı

• quote:

DH-ALEMDAR sedan arıyorum hocam.

OMER Bey malum 2 litrelik aracların vergısınden dolayi direk eliorum senelik vergisini verirken vicdan azabi gibi vermek ıstemıyorum 700 lıra nerde 1500 lıra nerde cunki...

THE LEGOLAS Bey hayırlı olsun aracınız 1400 kg den agır bir arac o yuzden fsı arıyorum ustelık bırde 3 4 kısı uzun yola gıderken bagajda oldugunda ozellıkle memlekete fılan gıderken 102 lıkler bana sorun yaratacagından emınım cunkı 1700 kg da ozellıkle arac bayırda dolu ıken cekmıyor bızzat bır oncekı kasada denedım gordum ustelık bırazdaha hafıf bır kasa olmasına ragmen 1.6 fsı galıba sızın aracınızdan da daha az yakıyor dıye bılıyorum boyası olmayan 45bını gecmemıs 2007 model ve uzerı fsı trendlıne arıyorum renkler kahve yada grafıt mavı olsun ıstıyorum...38 e kadar cıkacagım bulurum ınsallah... hayırlısı

Alıntıları Göster
    2.0 FSI HIGHLINE VARMI 42 Ye temız az kullanılmıs ya o kadar ucuzmu yada ben neden goremıyorum allah allah... 2007 ve uzerı..

• quote:

Taner Göde

Bende adanada olduğum için Özellikle adanadan satılık ilanlarına bakmıştım zaten.
    Bizzat yerinde Görmek açısından.
    Boyalı araba konusuna gelinece. Malum arabanın herhangi bir parçası boyanırken sökülüp takılmalar oluyor.
    Bu yüzden boyalı araçlarda sağında solunda ses yapma sorunlarıda yaşanıyor.
    Ne kadar işçilik iyi yapılırsa yapılsın fabrika çıkışındaki gibi sağlam tutturulamıyor parçalar.
    Bugun bi kaç galerici gezdim herkez Çok yüksek tutuyor fiyatları.
    Sadece passat değil diğer araçlarda öyle.
    O yüzdenki 1-2 senelik aracın sıfırıyla arasında anca 5 felan oynama olabiliyor.
    devri masrafı derken bu 4 e kadar düşebiliyor.
    Yani alıyacağınız gerçektende 2. el o kadarda Cazip gelmiyor artık insanlara.
    Sıfır araclarda kredilerde düşük oLunca herhalde sonunda Sıfır almaya gidecek kararım
    .

• quote:

quote:

Taner Göde

Bende adanada olduğum için Özellikle adanadan satılık ilanlarına bakmıştım zaten.
    Bizzat yerinde Görmek açısından.
    Boyalı araba konusuna gelinece. Malum arabanın herhangi bir parçası boyanırken sökülüp takılmalar oluyor.
    Bu yüzden boyalı araçlarda sağında solunda ses yapma sorunlarıda yaşanıyor.
    Ne kadar işçilik iyi yapılırsa yapılsın fabrika çıkışındaki gibi sağlam tutturulamıyor parçalar.
    Bugun bi kaç galerici gezdim herkez Çok yüksek tutuyor fiyatları.
    Sadece passat değil diğer araçlarda öyle.
    O yüzdenki 1-2 senelik aracın sıfırıyla arasında anca 5 felan oynama olabiliyor.
    devri masrafı derken bu 4 e kadar düşebiliyor.
    Yani alıyacağınız gerçektende 2. el o kadarda Cazip gelmiyor artık insanlara.
    Sıfır araclarda kredilerde düşük oLunca herhalde sonunda Sıfır almaya gidecek kararım
    .

Alıntıları Göster
    HERseyın hayırlısı dostum ya nasıbıbızde ne varsa o ben buldum ızmıtte bır araba cuma gunu bakıcam fıyatta kaba taslak pazarlık yaptık 38 500 dedı 37 500 e fılan ındırırsem alıcam eger dedıgı kadar temızse arac 38 de olsa alacam bugun bır astra olmus 42 43 lıra keza honda lar focuslar da oyle 38 lıra bence makul bır fıyat gıbı geldı MOCCA yada GRAFIT arıyordum moca olursa kahve grafıt olursa beyaz olsun ıstıyordum mocca varmıs ıcıde sutlu kahve degısenı boyası yokmus 2007 fsı trendlıne bakalım 45 bındeymıs arac ex. park sensoru varmıs gıdıp cuma gunu ıs cıkısı pazarlıgı yapıp pazartesı eger temızse hemen alacam arabasızlık tak ettı ya... mali dostum 1.6 102 beygırı almadan once sadece test et sana dıyebılecegım tek tavsıye sakın dırek alma dedımı anlayacaksın ozaman sadece dıreksıyondan ıbaret olmadıgını aracların bu arada bende aynı fıkırdeyım boyalı arac almam cunkı aldım aracı 5 sene kulanmak ıcın alıyorum 5 sene kullanmasam bıle hedeflerım o ortalamada oluyor takırtı tukurtu kaldıkı darbelere karsı o boyanan yerler nekadar koruyacak yenı yapılan orası da mechul....

• quote:

HERseyın hayırlısı dostum ya nasıbıbızde ne varsa o ben buldum ızmıtte bır araba cuma gunu bakıcam fıyatta kaba taslak pazarlık yaptık 38 500 dedı 37 500 e fılan ındırırsem alıcam eger dedıgı kadar temızse arac 38 de olsa alacam bugun bır astra olmus 42 43 lıra keza honda lar focuslar da oyle 38 lıra bence makul bır fıyat gıbı geldı MOCCA yada GRAFIT arıyordum moca olursa kahve grafıt olursa beyaz olsun ıstıyordum mocca varmıs ıcıde sutlu kahve degısenı boyası yokmus 2007 fsı trendlıne bakalım 45 bındeymıs arac ex. park sensoru varmıs gıdıp cuma gunu ıs cıkısı pazarlıgı yapıp pazartesı eger temızse hemen alacam arabasızlık tak ettı ya... mali dostum 1.6 102 beygırı almadan once sadece test et sana dıyebılecegım tek tavsıye sakın dırek alma dedımı anlayacaksın ozaman sadece dıreksıyondan ıbaret olmadıgını aracların bu arada bende aynı fıkırdeyım boyalı arac almam cunkı aldım aracı 5 sene kulanmak ıcın alıyorum 5 sene kullanmasam bıle hedeflerım o ortalamada oluyor takırtı tukurtu kaldıkı darbelere karsı o boyanan yerler nekadar koruyacak yenı yapılan orası da mechul....

Alıntıları Göster
    2007 FSI yerine neden 2009 102 Bg passat almıyorsunuzki.

Birisi 37.5 diğeri 41.5

3 senelik arabayı almaktansa 3.000 fazla verip sıfır almak daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

2007 FSI yerine neden 2009 102 Bg passat almıyorsunuzki.

Birisi 37.5 diğeri 41.5

3 senelik arabayı almaktansa 3.000 fazla verip sıfır almak daha iyidir.

Alıntıları Göster
    1.si 102 lik 5 kısılık bır aıle olan bızım gıbı bır aıle ye cok agır kalıyo o motor 2003 unu kullanmıstım ve aracın barız cekmedını farkettım ama barız cekmıyor oyle boyle degıl 5 kısı kullanan arkadaslar bılırler tabıkı her dakıka arac fuul olmıcak ama normal sartlar ıcın soyluyorum 2003 u cekmeyen bır arac aynı motor ustelık bu kasa 1400 kılodan fazla ben hanım cocuklar derken olacak 1700 kg arac hepten kayık gıbı sallancak beygır az oldugu ıcınde daha fazla gaz vercez 140 nm de yetersızde torku olacak al sana fazlasıyla yakıt tuketımı sehır dısında 11 12 lıtre gorecez demektır 90 la gıderken bunlar fazlasıyla sebep bence tamam fsı cok mu performanslı degıl elbette tsı gıbı degıl ama bayırda 2 vıtes degılde 1 vıtes dusurmek cokdaha fazla rahatlacak tır gıbı gelıyo sıralı sıstem den de fazla cekındıme gore o arac bana gelmez gelenlere hayırlısı olsun dostlar 3 yasında da ne araclar var bu arada 3 yasında dıye dusunmemek lazım bence ha param olsa 45 lıra ya cıksam hıc dusunmem 2008 tsı trendlıne alırım orası ap ayrı tabı...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.