Şimdi Ara

2006 passat 1.6fsi sıfır diye satın aldık !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün doğuş oto ya götürdüm parçaların değişmediğini söylediler eskiden araçlar komple boyanıyordu şu anda ayrı ayrı boyandığını söylediler aracı satacağınız zaman yetkili serviste baktırırsanız bizim söylediğimizi söyleyecekler dediler eğer bize getirirseniz alıcı ya rapor verebileceklerini söylediler sanayide bir kaç iyi usta ya gösterdim onlarda değişme yok dediler computest yapan adamı aradım dedim doğuş rapor veriyor değişmemiş diye sen nediyorsun dedim olabilir dedi zaten ben orjinaj parça olduğunu söyledim dedi ama bizim satma fırsatımızı kaçırdı sizce parçalar ayrı ayrı boyanmışmıdır ?
  • Geçmiş olsun. Aracınızın değişen parçaları, en başta nakliye sırasında da almış olduğu bir hasardan da olmuş olabilir, servise bıraktığınız süre içinde de olabilir. Umarım bu yapılan haksızlığı ıspat edip fazlasıyla tazminatınızı alırsınız.

Ancak bu tip olaylar ülkemizde çok sık olmaya başladı. Bundan bir kaç ay önce Ankara'da bir bayinin önünde henüz gelmiş bir tırın üzerinde duran araçlardan birinin sağ taraf iki kapısında çok derin göçükler oluştuğunu görmüştüm. Yükleme sırasında veya gemiden inerken hasar almış.

Siz bu konuyu açınca aklıma geldi, belkide o gördüğüm hasarlı aracı , iki kapısı değişmiş veya boyanmış bir halde içimizden birisi çoktan satın aldı bile.. Veya başka biri, kim bilir.
  • aracı böyle satmaya karar verdik tutunacak bir dal bulamadık servis parçalar değişmemiştir diyor ve bize gelirse rapor veririz diyorlar aynı zamanda iyi kaporta ustaları da değişmemiştir diyor forumda computestçilerle ilgili yazıları da okudum onlarda da düzensizlik varmış alan kişi ye de aynen anlatılacaktır konu silinebilir hepinize çok teşekkür ediyorum
  • aklıma bişey takıldı ben bu arabayı sahibinden e verdim değişen parçasını ve boyalı olanı yazdım sag arka kapı ve bagaj muammasını yazmalımıyım yoksa almak için gelene mi anlatmalıyım ?

birde fiyat sizce normalmi 32500 tl yazdım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-1-6fsi-comfortline-47124993/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shappy -- 9 Mayıs 2012; 16:54:57 >
  • Doğuş oto vakalarından bir tanesi daha. Çok geçmiş olsun ayrıca. Valla hiç başıma gelmedi Allah kimseyede vermesin. Mutemelen nakliye sırasında bir kaza meydana geldi ve Doğuş hemen bagaj kapağıyla kapıyı değiştirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Doğuş oto vakalarından bir tanesi daha. Çok geçmiş olsun ayrıca. Valla hiç başıma gelmedi Allah kimseyede vermesin. Mutemelen nakliye sırasında bir kaza meydana geldi ve Doğuş hemen bagaj kapağıyla kapıyı değiştirdi.

doğal olarak kabul etmiyorlar ve orjinal raporu verebileceklerini söylüyorlar tutar dalımız yok yani böylece satıcaz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: shappy

quote:

Doğuş oto vakalarından bir tanesi daha. Çok geçmiş olsun ayrıca. Valla hiç başıma gelmedi Allah kimseyede vermesin. Mutemelen nakliye sırasında bir kaza meydana geldi ve Doğuş hemen bagaj kapağıyla kapıyı değiştirdi.

doğal olarak kabul etmiyorlar ve orjinal raporu verebileceklerini söylüyorlar tutar dalımız yok yani böylece satıcaz :(

Etmemeleri çok normal. Kabul etseler adeta dolandırıcı durumuna düşecekler(ki Bence öyle) Değişenlerin raporu yoksa adamlarda haliyle üzerlerine almıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Etmemeleri çok normal. Kabul etseler adeta dolandırıcı durumuna düşecekler(ki Bence öyle) Değişenlerin raporu yoksa adamlarda haliyle üzerlerine almıyorlar.

evet durumun farkında lar sağ arka kapı ve bagaj da boya kalınlığı düşük ama testçiler de orjinal diyor fakat diğer bölgelerle kalınlık tutmadığı için değişmiş diyorlar iyi ustalar sa değişmemiş boya kalınlığı bağlayıcı değil diyorlar ben ne yapacağımı şaşırdım zaten psikolojim bozuldu iki gündür uyuyamıyorum :( aracı satıp bir daha wv nin önünden geçmemeyi düşünüyorum ilana model yükselticem yazdım ama geçen sene aldığımız c 180 i kullanıyorum şimdi elimden çıkarıp psikolojimi düzelteyim yeter

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet durumun farkında lar sağ arka kapı ve bagaj da boya kalınlığı düşük ama testçiler de orjinal diyor fakat diğer bölgelerle kalınlık tutmadığı için değişmiş diyorlar iyi ustalar sa değişmemiş boya kalınlığı bağlayıcı değil diyorlar ben ne yapacağımı şaşırdım zaten psikolojim bozuldu iki gündür uyuyamıyorum :( aracı satıp bir daha wv nin önünden geçmemeyi düşünüyorum ilana model yükselticem yazdım ama geçen sene aldığımız c 180 i kullanıyorum şimdi elimden çıkarıp psikolojimi düzelteyim yeter

Umarım sorunsuz şekilde çıkartırsınız elinizden. Allah yardımcınız olsun.

• allah razı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.