Şimdi Ara

2006 passat 1.6fsi sıfır diye satın aldık !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 yılında doğuş oto ankara dan aldığım arabayı satmaya kalktım sol ön çamurluğu ve kaputu boyalıydı 1 ay önce doğuş otoda yapılmıştı satacağım adama da söyledim o da tamam dedi teste soktuk özel computest diyorlar benim bagaj ve sağ arka kapı değişmiş dediler başka bi yere götürdük orda da aynı şeyi söylediler ben kendimden eminim sıfır aldığımızdan beri bizde araba ama bunu belgelendirmek lazım bunun için bi bilirkişi varmıdır yani arabanın değişen parçalarının ne zaman değiştiğini belgelendirebilen bir yer varmıdır doğuş a dava açıcam ama elimde belge olması gerekiyor nerden nasıl temin ederim nasıl ispatlarım bana bi yardımcı olun lütfen

• dünyanın en iyi disb. güya...

Böyle firma sahibini asacaksın, ibret olsun diye. hem halkı soyuyor yetmiyor bozuk araç kakalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

dünyanın en iyi disb. güya...

Böyle firma sahibini asacaksın, ibret olsun diye. hem halkı soyuyor yetmiyor bozuk araç kakalıyor.
    yazıklar olsun
  • Allah kolaylık versin ama işiniz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

Allah kolaylık versin ama işiniz zor.
    zor bir durum kolay gelsin , ama yinede sonuna kadar hakkınızı arayın pes etmeyin .
  • Parçaların arabaya ne zaman takıldığını farkedebilecek bir uzman olabileceğini sanmam,

ancak parçaların seri numarası gibi birşey varsa, ne zaman üretilmiş, kime faturalandırılmış vs. gibi

bilgileri edinebilirsiniz. Eğer bu bilgileri aracı satın aldığınız bayi ile ilişkilendirebilirseniz belki birşey olabilir.

Yani, sıfır araç satın almadığım için fazla da bilgim yok. Aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

dünyanın en iyi disb. güya...

Bu ne? İnanılır gibi değil!

Sıfır araç alırken boya var mı, değişeni var mı şeklinde Expertiz raporu mu almak gerekiyor.

Konuyu hukuk açısından bir avukat açıklığa kavuşturabilir mi? Sormakta fayda var ama ispatlanması mümkün olmayan bir olayla karşı karşıyasınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Inanilir gibi değil nasıl yaparlar bu aldatmacayi TR ye nakliye sırasında hasar alıpta mi değiştiler acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Sıfır araç alırken boya var mı, değişeni var mı şeklinde Expertiz raporu mu almak gerekiyor.

Konuyu hukuk açısından bir avukat açıklığa kavuşturabilir mi? Sormakta fayda var ama ispatlanması mümkün olmayan bir olayla karşı karşıyasınız.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun işiniz zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla bunun ispatı ancak ve ancak aracı alırken bayiiden aldığınız ekspertiz raporu. Yani mahkeme bakar, evet sadece bunlar boyalı demişsiniz deyip gereğini yapar.

Ama olay 2006 yılında gerçekleşmiş Doğuş Oto size "Nerden bileyim sonradan değişmediğini" der ve kolaylıkla sıyrılır işin içinden.

Gerçekten bilerek sattılarsa Allah der ki "Kul hakkı ile karşıma gelme." Yapılacak bir şey yok Allah'a havale etmekten başka.

1.000 TL aşağı satarsanız her şekilde gider, Passat sonuçta 2. eli en canlı araçlardan. Tecrübe oldu en azından size...

• İyi de sıfır arabada değişen parça ne demek? Fabrikada imalat esnasında değişmesi anlamsız. kastınız aracı tamire verdiğinizde, ilgili olmayan parçaların değiştiği yönünde mi? bu arada bilgisayar ile değişen paçaları nasıl tespit ediyorlarmış ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 7 Mayıs 2012; 16:11:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shappy

2006 yılında doğuş oto ankara dan aldığım arabayı satmaya kalktım sol ön çamurluğu ve kaputu boyalıydı 1 ay önce doğuş otoda yapılmıştı satacağım adama da söyledim o da tamam dedi teste soktuk özel computest diyorlar benim bagaj ve sağ arka kapı değişmiş dediler başka bi yere götürdük orda da aynı şeyi söylediler ben kendimden eminim sıfır aldığımızdan beri bizde araba ama bunu belgelendirmek lazım bunun için bi bilirkişi varmıdır yani arabanın değişen parçalarının ne zaman değiştiğini belgelendirebilen bir yer varmıdır doğuş a dava açıcam ama elimde belge olması gerekiyor nerden nasıl temin ederim nasıl ispatlarım bana bi yardımcı olun lütfen

1 ay önce Doğuş oto servisinde aracınızın başına başka bir tatsız bir olay gelmiş olabilir mi ?

• google'dan "sıfır aldığım araç boyalı çıktı" yazınca fiat, opel, hyundai, ford... kısaca her marka araçtan var. Bu kişilerle bağlantı kurup izledikleri yol hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

google'dan "sıfır aldığım araç boyalı çıktı" yazınca fiat, opel, hyundai, ford... kısaca her marka araçtan var. Bu kişilerle bağlantı kurup izledikleri yol hakkında bilgi alabilirsiniz.
    hepinize teşekkür ederim

avukatımızla görüştük bize o yıllarda değiştiğini ispatlayın yeter dediler bu aracın sıfırını doğuş tan alırız dediler

Seri numarası işi aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim ama kapı da ve bagaj kapağında seri no varmıdır bilemiyorum bakarım birazdan

Geçen serviste de olmuş olabilir onu da bilemiyorum ve ispat edemiyorum şaşırdım kaldım satacağım adamın yanında kıpkırmızı oldum

1000 tl ucuza verebilirim dediğiniz gibi ama biz bugüne kadar hak yemedik hak yedirmedik benim derdim araba yada para değil psikolojim bozuldu inanın

tekrar teşekkür ederim internetten araştırıyorum bi bilirkişi bulmak için bildiğiniz bir yol varsa lütfen yardımcı olun çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

google'dan "sıfır aldığım araç boyalı çıktı" yazınca fiat, opel, hyundai, ford... kısaca her marka araçtan var. Bu kişilerle bağlantı kurup izledikleri yol hakkında bilgi alabilirsiniz.
    Parça değişikliği olsa anlayamazlardı boyamışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa KC

Parça değişikliği olsa anlayamazlardı boyamışlardır.

Alıntıları Göster
    yok boyanmamış sağ arka kapı ve bagaj kapağı değişmiş testçiler birebir orjinaliyle değişmiş dediler ama doğuş parçaları elindekini kullanmış almanya dan istendiği zaman boya kalınlığı net tutuyormuş ben pek anlayamadım benimkinde tutmuyor
  • quote:

yok boyanmamış sağ arka kapı ve bagaj kapağı değişmiş testçiler birebir orjinaliyle değişmiş dediler ama doğuş parçaları elindekini kullanmış almanya dan istendiği zaman boya kalınlığı net tutuyormuş ben pek anlayamadım benimkinde tutmuyor

Alıntıları Göster
    zor bir durum , geçmiş olsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    Çok kötü bi durum sıfır sanılıp alınan aracın parçasının değişmiş olması. Belkide nakliye esnasında hasar aldı da değiştirdiler.
  • quote:

O ne demekmis? Sizden ricam, işin teknik kısmını anlamamiz için Computest raporunu taratip buraya koyar misiniz? Herkes de ona göre yörüngesinden yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat_power

quote:

O ne demekmis? Sizden ricam, işin teknik kısmını anlamamiz için Computest raporunu taratip buraya koyar misiniz? Herkes de ona göre yörüngesinden yapar.

Alıntıları Göster
    yapabileceğin pek birşey yok geçmiş olsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.