Şimdi Ara

Avensis 1.8 comfort corolla satıp alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bi yakınım 2002 model corollasını satıp avensis 1.6 comfort elegant alacak ancak 1.6sını bulamadık pek fazla buldugumuzda fiyat yuksek 25 26 en fazla limitimiz birtane avensis 1.8 comfort bulduk 24 500 e alacaz fakat bunlara lpg takılıyormu bilmiyoruz 1.8,n yakıtı fazla arac 2004 oldugu icin vergiye bakmıyorz fazla 1.6sıda agır kalır die almayacak ama ben 1.6sını daha fazla tavsiye ettim sizinde tavsiyelerinze ihtiyacım var bunları onada okutuyorum 1.8 e lpg taktıran varmı yada uyum sorunu yaşanırmı bilmek istiyorum

• selamlar avensis 1.6 elegant kullanıcısıyım avensislerin en çok tutulan motoru 1.6dır 110 hp güç üretir 1.8ler ise 128 hpdir. 1.8 avensisler 2005 yılından sonra ülkemizde kalktı gerek vergi yüzünden gerekse fazla güçlü olmamasından tutulmadı. ama bir gerçek varki 1.6 motor avensize küçük kalıyor 1300 kg ağırlığında bir araba nede olsa... yakıt tüketiminde ise ş.içi kmde 280 290 şehir dışı 230 yakar max hız 210 bagaj hacmi 537 litredir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

selamlar avensis 1.6 elegant kullanıcısıyım avensislerin en çok tutulan motoru 1.6dır 110 hp güç üretir 1.8ler ise 128 hpdir. 1.8 avensisler 2005 yılından sonra ülkemizde kalktı gerek vergi yüzünden gerekse fazla güçlü olmamasından tutulmadı. ama bir gerçek varki 1.6 motor avensize küçük kalıyor 1300 kg ağırlığında bir araba nede olsa... yakıt tüketiminde ise ş.içi kmde 280 290 şehir dışı 230 yakar max hız 210 bagaj hacmi 537 litredir

en cok tutulan modeli ve fiyatlarıda yuksek 1.8 ler ara motordur fakat 124 hp yetersiz bencede bu araca lpg takımı yapanlar varmı
  • bizim tanıdık taktırmıştı, birçok kez gaz ayarına gitti fakat şuan memnun diye biliyorum
  • 1.8 di dimi bana birisi dediki 1.8 avensise lpg takılmıyo sebebini soylemedi
  • pardon arkadaşlar tanıdıkta corolla varmış avensise gitti aklım yanlış bilgi verdim yukarda yani
  • 2.0 motora takılmıyor avensisin bence 1.8 inede takılmaz diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia RİO 1.5 HB Comfort Aldım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1,6 ve 1,8 lere lpg takılıyor 2,0 lara takılmıyor motorun yapısından dolayı eski kasa avensislerde bulabilirsin lpgli 1,8 youtube tada videosuda var
    http://www.youtube.com/watch?v=g6n4MYPr1EE
  • quote:

2.0 motora takılmıyor avensisin bence 1.8 inede takılmaz diye düşünüyorum

2.0 lara neden takılmıyor
    ben sanki trde taktıran görmüş gibi idim yani sahibinden vs gibi sitelerden hatta şu kadar yakıyo brc bukadar yakıyo gibide demişlerdi ama benim gördüklerim 2000-2001 modeller vs idi güncel kasadan değil yani
    tabi yukardaki yazıyı motor aynı gibi düşünerek yazdım
  • eski kasa 2001 yılında makyajlandı ve şuan kullanılan 2000 cc motor takalıdı dikkali bakılırsa tüplü olanlar daha eski olan 126 bg 2001 modeller(2000de olabilir) ve üstü 150 bg
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

2.0 motora takılmıyor avensisin bence 1.8 inede takılmaz diye düşünüyorum

2.0 lara neden takılmıyor
    ben sanki trde taktıran görmüş gibi idim yani sahibinden vs gibi sitelerden hatta şu kadar yakıyo brc bukadar yakıyo gibide demişlerdi ama benim gördüklerim 2000-2001 modeller vs idi güncel kasadan değil yani
    tabi yukardaki yazıyı motor aynı gibi düşünerek yazdım

2001 ve üstü modellerin 2.0 motorları direk enjeksiyonlu olduğundan LPG takılmaz. Diğer tüm Avensislere takılır.

• 1.8 avensisler ile iligilde 2.0 la takılmıyor diye duymustum ondan sordum arkadaslar 1.8in yakıt tuketimi hakında bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan54

1.8 avensisler ile iligilde 2.0 la takılmıyor diye duymustum ondan sordum arkadaslar 1.8in yakıt tuketimi hakında bilgisi olan varmı?

kardeş bende 1.6 sı var kmde şehir içi 280 şehir dışı 230 90 km sabit hızla şehir içinde ise sakin kullanımda 1.8 daha fazla yakar.
  • 2004 1.6 elegant aldı arkadaşım 26000 ytlye,
    lpg yi atiker taktırdı şu an bir sorun yok
    taktırmadan önce brc faruk sevgili ustaya sorduk verdiği cevabı yazıyorum,

""Hiç bir sorun yaşanmamaktadır1.6 larda
    1.8 - 2.0 ler dırect injeksiyon olduğu için onlara farklı sistem takmak gerekiyor""
  • 1.8 ler direct inj. değil ki... o da nerden çıktı... d4 motor 2.0 larda var sadece...
  • 2000 motorla kıyas edilemez ama avensis 1.6 kullanan arkadaşlar forumda performansın gayet yeterli olduğunu yazmışlardı.Bence 1.6 motorlu avensis hem vergi hemde yakıt yönünden en iyisi--performans çok fazla olmasada
  • 1,6 ve 1,8 lere lpg uygulanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.